![]() |
@Rankor- N/C dla ciebie. Jak taki jestes mocny w gebie podaj mi swoj nick w DB, nie masz sie co bac mam nob-pvp i nie dam rady cie ubic ;).
|
Cytuj:
|
Berger może ja podam i namnie się skusisz? Anumrati- lobocopowi się nie udało może tobie się uda :).
|
Cytuj:
|
hehe, teraz juz lepiej :P
no ale jak kogos poprawiasz to powinienes byc dobrze zorientowany :P |
Cytuj:
|
Doom Brigade
Firefist Podpalacz
Mar 04 2006, 21:33:38 CETKilled at Level 44 by Anumrati and by Lamalas Armanio Hm... Zapytam sie o przyczyne zabicia, albo raczej potwierdzenie mojej tezy. Jesli nie wszyscy sa zorientowani w sprawie to wpierw wyjasnie o co chodzi: Firefist Podpalacz jakis czas temu zabil Ezekiela Armanio, przez co automatycznie uzyskal hunta od "zacnej i honorowej" gildi jaka jest Doom Brigade. Jednakze, ow chlopak zachcial grac na Iridi dalej, wiec zaplaci DB za swa wolnosc. DB znane ze swej dobroci przyjelo paymentsy i "odhuncila" Firefista. Wczoraj ja i Berger zabilismy jednego z czlonkow DB, mianowicie Avil Sorcerer, gdyz DB nie zechcialo polubownie zalatwic sprawy jaka wynikla na polu Berger - Ezekiel. Firefist zginal (prawdopodobnie - 99%) dlatego, ze Ci "honorwi" (i wogole naj. etc.) ludzie jacy sa w DB, nie moga sie zemscic na mnie i na Bergerze - prowadzimy partyzantke, sneak attacks itp. Pewnie jakis super-mozg opracowywujacy tajne akcje DB wpadl na pomysl, ze dla przykladu zabija Firefista, tym samym lamiac objetnice, ze jest wolny. @Dupa Brygada Potwierdziliscie tylko moja nienajlepsze zdanie o was, i utwierdziliscie mnie w przekonaniu, ze dobrze czynie, chcac zabijac waszych czlonkow. No alez czego moglem sie po was spodziewac??? Mnie tym nie zniechecicie, a tylko zachecicie. W tibie nie gram od bardzo dlugiego czasu, wiec moge czasami wpasc i spojerzec na ma vip-liste - a noz sie trafi jakas samotna owieczka, ktora bedzie szukac swego pasterza :D. Hail Power Abusers!!!! Hail Do Dupy Brygada!!!! |
@up
Tak to już bywa. Nie zawsze padają Ci, którzy powinni. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nawet nie wiesz, jak mnie usatysfakcjonowal twoj post. Nie mozecie nic zdzialac to przychodzicie wyplakiwac sie na forum? =) |
@Rankor
Nie wyplakuje sie, tylko uswiadamiam uzytkownikom forum z kim maja doczynienia. Wlasnie pokazaliscie kim jestescie naprawde. Zwlaszcza Twoj post. Gdzie Cie obrazilem?? Prawda boli. Btw. masz caly czas jakies kompleksy dotyczace swojego wieku?? |
@Gregoire
Wy ubijacie nas my ubijamy was prosta zasada. Nie Firefist niepadł za avila padł za wypowiedzi na forum bergara (przynajmniej w moim odczuciu padł za to może inni inaczej myślą). W końcu all wasze chary będziemy mieli w vip i dużo trudniej będzie wam nas zabić. Tak wiem zawsze się trafi jakaś "samotna owieczka" ale spokojnie przeżyjemy :). Btw. Firefist bardzo ładnie padł a potem tylko krzyczał, że w pięciu na jednego ech... mówi się trudno. |
Cytuj:
Hahahaha gralem na wielu servach, ale ludzi na tak niskim poziomie nie spotkalem - nawet najwieksze PA mialy zawsze lepszy "reason". Dobiles mnie. xDDDDDDD |
Cytuj:
Nie mamy zamiaru nikogo zabijac bez powodow. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Up
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Swoją drogą gumisia (albo ktoś inny nie pamiętam :/) stwierdziła żebyście zrobili sobie gildie z bergerem i się będziemy mogli normalnie pobawić i nie będzie takich niemiłych sytuacji. No to na tyle CYA :). |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
To ze ktos, gdzies robi zle, to ja tez moge robic zle??. Cytuj:
|
Cytuj:
Podales 2 cytaty z ktorych z ktorych pierwszy to SARKAZM. Naucz sie rozrozniac co pisze na serio a co jest ironia. Nie wiem jak to bylo z Toba, ale ja nie mam zadnych kompleksow dotyczacych mojego wieku. =d Coraz szerzej sie usmiecham kiedy czytam Twoje posty. =) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Wg mnie niemacie wogole honoru podobno w 8 wbiegliscie do tombu po 44 plaka wielkie GZ. Na mnie w 8 polecicie pewnie z kumplami z innych gildi bo sami sie boicie walczyc i bez pomocy Hlvli praktycznie jestescie skazani na porazke. DB- WIELKIE GZ udowodniliscie tym tylko o swojen nieporadnosci. Teraz ludzie sluchajcie jesli was ubije DB znaczy ze to nie wy tylko ja tam gralem i jestecie kolejnym fragiem dla nich. Niestety oni musza podciagnac se srednia ragow bo dostaja po dupie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:23. |