Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Przejmujemy Server (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58306)

Lipek_Aldix 23-10-2006 21:29

to nie mialo byc smieszne...
a swoją drogą co ty tak używasz tej formy "my" ? nie dales nicku wiec niewiem nawet z kim gadam ale na 76lev to cie nie widzialem na zadnej walce ;]
wiec nie przypisuj sobie osiagniec swoich kolegow.

Koronowany rycek 23-10-2006 23:17

Kto powiedzial, ze dzierze znamie UV?
Tych, ktorych wykurzyles/z pa'owales czy tez dawales resony do glupich paymentow.
Nie mowie tu tylko o tobie ale i tez o twojej rodzince aldixow. ;*

Lipek_Aldix 24-10-2006 15:58

nie powinienes tu mowic wogole o mnie bo ja nigdy PA nie robilem a jesli juz to nie w takim stopniu jak scythe, a co do glupich paymentow to bylo juz pare slynnych spraw o waszych czlonkach ktorzy swoich pk charow bronia.

Shimur 24-10-2006 16:39

Wojna

Hmm patrząc obiektywnie na cały przebieg wydarzeń nie można wnioskować kto wyjdzie z tego zwycięsko. Według mnie bardziej zwycieskie jest VU alet tak jak pisałem "bardziej zwycieksie" wcale nie oznacza wygrane :)

Zarówno VU jak i OF zyskało by solidna przewage zabijając liderów gildi

Ded Vury czy Masy byl by ciosem w plecy dla całej gildi

>Bo cóż znaczy gildia z pokonanym liderem<

Zygmunt 24-10-2006 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lipek_Aldix (Post 1045634)
nie powinienes tu mowic wogole o mnie bo ja nigdy PA nie robilem a jesli juz to nie w takim stopniu jak scythe, a co do glupich paymentow to bylo juz pare slynnych spraw o waszych czlonkach ktorzy swoich pk charow bronia.

Amazocamp, pekowales swoim drutem, drucik padl kto sie pojawil? Lipek Aldix. Ile to mial ci zaplacic Eddie El Bakdel? 20k? STFU MR NIEWINNY.
AAA i badz tak mily i nie mow o naszych czlonkach. Wiemy, ze jest czego zazdroscic, ale nie martw sie tobie tez urosnie,
Zygmunt

mr egg 24-10-2006 18:14

...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zygmunt (Post 1045771)
Amazocamp, pekowales swoim drutem, drucik padl kto sie pojawil? Lipek Aldix. Ile to mial ci zaplacic Eddie El Bakdel? 20k? STFU MR NIEWINNY.
AAA i badz tak mily i nie mow o naszych czlonkach. Wiemy, ze jest czego zazdroscic, ale nie martw sie tobie tez urosnie,
Zygmunt

Bardzo ladnie napisane xD :D :D

Lipek_Aldix 24-10-2006 18:30

kiedy to bylo ?:>
jak mialem 70lev to bylem jeszcze mlody i glupi :D
i piszcie prosze z main charow albo dajcie nicki bo zaslanianie sie kolegami naprawde jest be :<

Zygmunt 24-10-2006 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lipek_Aldix (Post 1045934)
kiedy to bylo ?:>
nie powinienes tu mowic wogole o mnie bo ja nigdy PA nie robilem....
...jak mialem 70lev to bylem jeszcze mlody i glupi :D

:<

Dziwne ze sie nie wyparles... choc mogles.
Szkoda ze juz nie jestes mlody tylko to drugie.

Shimur 24-10-2006 19:49

Co mnie wnerwia na tym serwie? Fakt że podbija do mnie 8 lvl i pyskuje (hmm a niech pyskuje), posówa sie naprzód i robi skula (hmm a niech sie kolo cieszy), wnerwia mnie juz 2 godziny (hmm a zabije frajera) nie mineło 3 minuty od deda a tu wpada jakiś kolo z h lvlem i mi pisze PAY OR DIE ( o niee zabilem noob hara jakiemus kozakowi który zamiast bujać sie swoim main harze po prostu atakuje gości i ma o to pretensje ) :(:(:( xD

LUDZIE DARUJCIE!!! jak można?

Oturz dla rozjaśnienia sprawy--> dlaczego wysokie lvle ingeruja w sprawy noobów nie kumam tego i chyba nigdy nie skapuje.

To wydarzenie zdarzyło sie naprawde Imiona i Czas akcji są przypadkowe więc żeby nikt się nie poczół obrażony (za pomówienia nie ponosze odpowiedzialności) :P

No i oczywiście ortografia <- jak komus sie nudzi niech sprawdzi (moze nawet wystawic ocene ;] (bo to w koncu forum a nie lekcje Polskiego)

AliEn125 24-10-2006 19:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shimur (Post 1045727)
Hmm patrząc obiektywnie na cały przebieg wydarzeń nie można wnioskować kto wyjdzie z tego zwycięsko. Według mnie bardziej zwycieskie jest VU alet tak jak pisałem "bardziej zwycieksie" wcale nie oznacza wygrane :)

Zarówno VU jak i OF zyskało by solidna przewage zabijając liderów gildi

Ded Vury czy Masy byl by ciosem w plecy dla całej gildi

>Bo cóż znaczy gildia z pokonanym liderem<

Jest pewna różnica. Vura padłby, aby uratować reszte gildii. Masakratus pograżyłby całą gildie ratując swoją przepraszam za powiedzenie dupe...

starysiad 24-10-2006 20:15

@up
mowisz o mlodszym czy o starszym ownerze?

AliEn125 24-10-2006 20:23

I tu i tu mam na mysli wszystkich ownerow, nie biorac pod uwage liczby/wieku/koloru włosów.

Shimur 24-10-2006 20:28

;)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AliEn125 (Post 1046106)
Jest pewna różnica. Vura padłby, aby uratować reszte gildii. Masakratus pograżyłby całą gildie ratując swoją przepraszam za powiedzenie dupe...

Haha no śmiesznie napisane xDD tylko że sądze że każdy patrzy pierwsze na swoją "du.." (Dla obrońców dobrego wychowania) ... swój zadek xD a pużniej na reszte. xD

Kiedy padają moi kumple czuje złość i niemoc, kiedy zaś sam łapię deda czuje złość (w to miejsce mozesz wstawic slowo na k...), oraz niemoc a do tego dochodzi fakt, ze nie moge się odlać przez dobre 4 godziny xD

Chyba wiecie o co chodzi;P ten napis --> YOU ARE DEAD działa lepiej na człowieka niż............... . Yyy a może tylko ja tak mam, może jestem już uzależniony ;)

AliEn125 24-10-2006 20:39

Poznaj wszystkich ownerow Masakratusa i Vury a zrozumiesz :) a apropo deda - każdy reaguje inaczej :p

Shimur 24-10-2006 21:01

Yyy a co jest ich wiecej niż 1? <0.o> może Masa ma wstrzymywacz czasu ( nie wiem jak sie to pisze bo ten koles z reklamy sapie coś pod nosem)

Ja wiem jedno nie ma to być jednym, jedynym, jedniutkim itd itp itc itc itc OWNEREM. Bo te wszytskie akcje które przeżyłem z tibia te niezapomniane dedy, trapy, looty, satysfakcja, nieprzespane noce, jedynki w szkole itc itc musiał bym rozdzielić na dwuch, albo trzech ludzi, a tak mam to wszytsko dla siebie

Eee może pierd..le bez sensu ale rozumiecie chyba, bo to nie znaczy że jak ktos w tibie gra to od razu nic nie rozumie. Szkoda tylko że jestem jednym OWNEREM pod tym względem że sie jakos nie wybiłem z tłumu tych przeciętnych 30ch lvli i nigdy nie trafiłem na h lvl który by mi jakoś szczególnie pomugł w tej grze.

Ale przynajmniej sądze, że uczyłem się sam grać podpatrując tych najlepszych a nie ciupałem w ośmiu chłopa na jednym koncie xD

jura 25-10-2006 00:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shimur (Post 1046237)
Yyy a co jest ich wiecej niż 1? <0.o> może Masa ma wstrzymywacz czasu ( nie wiem jak sie to pisze bo ten koles z reklamy sapie coś pod nosem)

Ja wiem jedno nie ma to być jednym, jedynym, jedniutkim itd itp itc itc itc OWNEREM. Bo te wszytskie akcje które przeżyłem z tibia te niezapomniane dedy, trapy, looty, satysfakcja, nieprzespane noce, jedynki w szkole itc itc musiał bym rozdzielić na dwuch, albo trzech ludzi, a tak mam to wszytsko dla siebie

Eee może pierd..le bez sensu ale rozumiecie chyba, bo to nie znaczy że jak ktos w tibie gra to od razu nic nie rozumie. Szkoda tylko że jestem jednym OWNEREM pod tym względem że sie jakos nie wybiłem z tłumu tych przeciętnych 30ch lvli i nigdy nie trafiłem na h lvl który by mi jakoś szczególnie pomugł w tej grze.

Ale przynajmniej sądze, że uczyłem się sam grać podpatrując tych najlepszych a nie ciupałem w ośmiu chłopa na jednym koncie xD

czy fakt ze grasz sam i ze nikt nigdy z high lvli ci nie pomogl powoduje ze masz lvl 30-40~? Bo jesli tak to faktycznie szkoda ze nie wybiles sie z tego tlumu lvl 30tych...

Ter 25-10-2006 07:59

http://i4.photobucket.com/albums/y13...m/wonedgua.jpg
Owned xD

Bjoern Shu 25-10-2006 09:14

ale masta z ciebie zabiles shakowanego chara GGGGGGGGGGZZZZZZZZZZZZ

Zygmunt 25-10-2006 10:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jura (Post 1046594)
czy fakt ze grasz sam i ze nikt nigdy z high lvli ci nie pomogl powoduje ze masz lvl 30-40~? Bo jesli tak to faktycznie szkoda ze nie wybiles sie z tego tlumu lvl 30tych...

Jura, all wiedza ze twoj char jest sharowany. Takze Kazordonicus twoj uhmaker bywal 23h online dziennie. Wypowiadasz sie jak niewinny czlowieczek
sharowanie beeee, macro beeee, a sam klepiesz partyzantke ile wlezie.
Wiemy, wiemy "TUTOR" do czegos zobowiazuje, tym bardziej pierwszy TUTOR u was na wsi, ale nie udawaj niewiniatka, bo nim nie jestes.
Znajdz sobie prace, skoncz z "EXPLOROWANIEM NPC" zaloz rodzine, zbuduj traktor, w koncu jestes tym madrzejszym z dwoch braci na Nebuli.
JA wiem ze masz potencjal, wiem rowniez, ze marnujesz go w grze. Zblizaja sie wybory wystartuj w nich, a ja zaglosuje na ciebie. Pasowalbys do kazdej komisji sledczej, zadawanie glupich pytan bowiem jest twoim ulubionym zajeciem.
Peace,
Zygmunt

jura 26-10-2006 01:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zygmunt (Post 1046733)
Jura, all wiedza ze twoj char jest sharowany. Takze Kazordonicus twoj uhmaker bywal 23h online dziennie. Wypowiadasz sie jak niewinny czlowieczek
sharowanie beeee, macro beeee, a sam klepiesz partyzantke ile wlezie.
Wiemy, wiemy "TUTOR" do czegos zobowiazuje, tym bardziej pierwszy TUTOR u was na wsi, ale nie udawaj niewiniatka, bo nim nie jestes.
Znajdz sobie prace, skoncz z "EXPLOROWANIEM NPC" zaloz rodzine, zbuduj traktor, w koncu jestes tym madrzejszym z dwoch braci na Nebuli.
JA wiem ze masz potencjal, wiem rowniez, ze marnujesz go w grze. Zblizaja sie wybory wystartuj w nich, a ja zaglosuje na ciebie. Pasowalbys do kazdej komisji sledczej, zadawanie glupich pytan bowiem jest twoim ulubionym zajeciem.
Peace,
Zygmunt

wow, bywal 23h dziennie i to spoooooro razy. Kurcze, tylko czemu po raz 10ty sprawdzam na pskonejott.com ile czasu bylem online (wiem, wiem, starosc nie radosc, mam prawo zapomniec ile czasu bylem online w maju '06, 5 miesiecy temu) i widze - 21h max, 1 raz. Damn, ostro.
Ciekawe, czemu ludzie mowia cos, nie zadajac sobie nawet trudnu sprawdzenia. Ciekawe, czy choc raz zaczales rozmowe ze mna i sprawdziles czy ja to ja. Zaczales?
Jeden gostek chcial mnie upolowac jak sobie stalem drutkiem. Podchodzil pare razy, o 2-3 w nocy. Po ktoryms razie dal sobie spokoj i zaczal w koncu normalnie rozmawiac i rozmowa sie potoczyla normalnie. Coz, super bota mialem chyba, inteligentnego choc troszke skoro potrafil prowadzic rozmowe...
GM 2 razy mnie sprawdzal, za kazdym razem okolo 2 w nocy. Za pierwszym razem prawie udalo mi sie zaraportowac gostka. Prawie bo po 10 sec GM dal loga smiejac sie. Za drugim razem udalo mi sie tylko powiedziec "heya" i GM - rowniez smiejac sie - dal loga. Ten sam GM.
Jakis gostek z Pandorii tez mowil na forum ze sharuje. Jak mu podalem pare faktow z Pandorii i mojego spotkania z Thaldusem i Fenza, to sie zamknal. Heh, satysfakcja jak sie kogos tak udupia :P

Spox, Jilixi tez kiedys mowil ze sharuje z Sowqu. Jakies 3 miesiace temu przestal i powiedzial, ze "maybe you dont share". A ja mu odpowiedzialem to samo co calutki czas mu mowilem: "I dont give a f**k what do you think about it". To samo tez tobie odpowiadam ;)

btw. Mam nadzieje udupic jeszcze paru high lvli ktorzy sharuja i dodatkowo pkuja nubkami. Takze tych co kupili chary za rl cash. Moze i ciebie przez przypadek tkne? Kto wie, ja nie, bo nie wiem czemu odwaznie ;) kryjesz swoj main char.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:52.