![]() |
@up
Najlepiej nic poczekaj do update'a. Widze, że masz w profilu lvl 28 więc musisz poczekac. xD (FA od 35 lvl'a). Chyba, ze to nie aktualne |
Kasy wystarczajaco
EQ: Warrior helmet BS Kina armor Medusa shield P legi scraf leather boots 17lvl kina |
29 najt eq: crus, c arm, k leg, plat ammy, bs/gs, v shield, steele
co mam kupic? :p |
20 knight 60/60 4mlvl eq:
Crown Armor , Knight Legs, Crusader Helmet , Leathers Boots, Dragon Shield , Fire Axe (w dp 80k) ?? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zalezy jaki Sorc ma lvl
25-50 Hat of The mad,Blue robe.boh,p legi.vampire shield, 50 + Hat of the mad,blue robe,boh, c legi,demon shield |
Cytuj:
nie no ten post przebija chyba wszystko, GZ pomyslu pro evul haxorze zycze ci wielu lvl ktore zapewne zaraz hakniesz. |
8 lvl tuż po wyjściu knight
do wydania 1200gp wybrana broń axe i tyle |
Cytuj:
|
hahahaha
myślałem o scale armor brass legi dvarwen shield a broń do treningu to znajde |
Co lepiej kupić dla druida (30lvl): Crusader Helmet i Crown Armor czy Crown Helmet i Blue Robe? W tym drugim przypadku jest około 100oz mniejsza waga, ale o 3 mniejszy arm :( Co się lepiej opłaca?
|
Knight axe
16 level
50/47 (axe/shielding) 2 m level Mój ekwipunek: scale armor, dark helmet, dwarven shield, batlle axe, plate legs 4k chce kupić knight axe |
hapnik - kup c helmeta i blue roba :P
eldaron - najwyzsza pora kupic k axa :P |
13lvl pall
plate set, steel helmet,dwarven shield , leather bootsy, scarf 3k co ma kupic? |
speary i skilluj ,albo arrowsy i exp :P
|
PALADIN
LVL : 52 MLVL : 14 SKILLE : 75/40 (mi sie dobrze expi:cup:) Eq : platinum amulet, crown helmet, blue robe, knight lesg, bohy:evul: w bp nosze zawsze 2 bp uhow,bp hmmow, bolty, zestaw podroznika 8o + pare timeringow..... W depo mam 110k......... I teraz pytanie do was.... Czy radzicie mi cos kupic na moja postac czy raczej jest ok ? @Down Tzn jak na exp ? ze niby z runek tez expic ? Na pohu expie wystarczajaco dobrze mysle i zwraca mi sie z malym + wiec lepiej runek jeszcze nie dodawac ;/ |
Wg. eq w zupelnosci Ci wystarczy...A pieniazki przeznacz na exp :P
|
Teraz ja
lvl 15 itemy p set, dark hekmet ,serpent sword ,tortoise shield ,leather botsy. co mam kupić bo przed desert questem uzbieram jakies 5k to co potem na 20 kupic za 15k acha i skille 50/49 ;( |
Nie napisales jaki server wiec skad ja moge wiedziec ile co tam kosztuje :P do 20 lvl zbieraj jeszcze pieniadze a potem postaraj sie kupic medusa shield, knight armor i bright sword ;P ale tak jak mowie nie napisales jakis swiat wiec nie wiem ile bedziesz musial jeszcze dozbierac bo moze sie okazac ze duzo :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:44. |