Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Subaru
(Post 1662965)
na jakim lvl i skilach moge isc solo palkiem na behemoty zebym niemial waste ... i jakie znacie dobre sposoby na behemoty
|
Behemothy nie sa do solowania, chyba ze dla sportu, a waste to raczej bedziesz mial bo potrzebujesz na nie bardzo duzo boltow, maja dobry def, i zucaja kamieniami wiec bedziesz sie musial leczyc. Taktyka to bieganie wokol 4 stojacych wiezy i bice z boltow. 50+ skille 80+
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fylslenyox
(Post 1670907)
Wyblocze dl'a 31 eka z 65/65 eQ crus helm, crown arm, k legi, leather/fur boots, p ammy knight axe i vampirka? shooterem bedzie 51 rp z 72 dystem z enchandet i exori con. Jakie jest prawdopodobienstwo deda, a jesli nie wyblocze to na jakim lvlu mozna sprobowac, oczywiscie dla sportu ;D
|
Dla sportu to mysle ze powienienes dac rade, ryzyko deda jest tylko w razie combo, wiec uhaj sie jak udzezy za wiecej niz 100 hp (to dla sportu to nie uhow mozesz tracic) a do blokowania to juz od 45 mozesz zaczynac zeby sie chociaz zaczelo zwracac. Mozesz nawet i na 40 ale mniej zycia i wiecej uhow, chyba ze masz druid co bedzie dawal sio.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zdzichuu
(Post 1664128)
Czy dam rade solo Giant Spiderowi na 26 lvl skille 60/46 z roayl spearów? Niestety nie mam bochów. Ile wziąść manasów?
|
Nie dasz rade, nawet nie proboj, nawet bez haste cie zlapie. 40lvl i bohy, i mozesz probwac, lub 35 + time ring + bohy, i jak masz dobry net + nie wrzuci haste to moze dasz rade
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamilak
(Post 1664613)
mam pytanie jaki lvl i skile knight na faccu a jakie na paccu potrzeboje do zsolowania gsa a jakie na Dragon Lorda??,moze byc waste uhow i explo, ale niezbyt duzy
|
Nie ma roznicy czy na facu czy na paccu, chyba ze bedziesz uzywal exori. Dla mozesz probowac dla sportu na 40lvl, lecz polecam 45 dla bezpieczenstwa. Tak samo z gs. Skille 75/75 +
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zytus
(Post 1667137)
:)Mam sorca na 23 lvl, posiadam plate legi, arm tez plate, dwarven shield, zwykle buciory i dark helmet. Mam jakby co 17 chyba mlvl. czy mogę iść na dragi lub wiwerny bez dużych strat? Czy lepiej poczekać na 25 lvl i porobić troche hmm-ów?
do zdzicha.... Może i bys dał rade ale byś musiał chyba mieć ogromne szczęście i duże umiejetności w ucieczce. Gs może cie latwo dogonic wiec ciezko by bylo. Ale jak chcesz to probuj :):);)
tak poza tematem to mam na sell pełno kusz na securze w kazo.. jak ktos zainteresowany to wiadomo
|
Zapominj o wivernach, o dragach tez na taki lvl nie dasz rady expic, chyba ze dla sportu, polecam wbic 30 na dwarfach, lub 35 i sie przezucic na minitwalin lub dwarf guardy. Kusze mozna sprzedac na fibuli u npc.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamilak
(Post 1667436)
jakbym mial maga to dopiero z sumonami dsow bym sprobowal isc, a co do vyvern to 26lvl bo od tego lvl mozna uzywac woce
aha i powtarzam pytanie bo nit nie chce mi odpisac
|
Na wiverny moze i da rade ale na pojdynczym spawnie, jak bedzie wiecej niz 2 i sie przezuca to moga go szybko zabic
|