Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Eldyn 21-05-2006 19:32

:)

a to jednak sie mnie boisz :) nom zbili mnie jak psa :( ale mieli powod zrobilem locka na raulu :) nom szkoda ze nie wbilem 120 bo bym sobie latal caly czas po tibi i bys mi laske zrobil :) bo bys nie dogonil niesety teraz biegasz szybciej o 10 lvl i to jest ten minus
ja jeste sorcem i nie mam zdolnosci do samoobrony :( ale atack mam dobry i napewno bede na twojej liscie :) musisz mi zaufac hahahaha (ah te boty bardzo trudno bedzie :( ale moze sie nie wyuhasz :P

Drazharm 21-05-2006 19:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn
a to jednak sie mnie boisz :) nom zbili mnie jak psa :( ale mieli powod zrobilem locka na raulu :) nom szkoda ze nie wbilem 120 bo bym sobie latal caly czas po tibi i bys mi laske zrobil :) bo bys nie dogonil niesety teraz biegasz szybciej o 10 lvl i to jest ten minus
ja jeste sorcem i nie mam zdolnosci do samoobrony :( ale atack mam dobry i napewno bede na twojej liscie :) musisz mi zaufac hahahaha (ah te boty bardzo trudno bedzie :( ale moze sie nie wyuhasz :P

laske to ty mi mozesz zrobic gowniarzu bez skilli. :)

walnac ue z sathanem w tym samym momencie nawet malpa potrafi, zobaczymy co bedziesz robil jak bedziesz mial wiecej na glowie.

mana shield
+
14:37 Shanoz: %ta fluidmana
=
Shanoz pvp style

Qual 21-05-2006 19:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm
wiesz czemu nam sie nie ukladalo? bo ty i sathan nie robicie nic innego poza PA zeby sprzedac co wyje_biecie za rl kase byc miec na ziolo. dac wam expic do 120+ to byloby samobojstwo, 4 gosci na 2 charach, 8 pluc, sam pale nalogowo i wiem jakby to sie skonczylo z wami tu >.<
dobrze wam bylo u nas i w dupe wchodziliscie komu mogliscie byleby sobie zapewnic kolejny dzien jako wanted na PA. o ironio poszliscie do ludzi ktorzy was wczesniej ubili, jak zbity pies ktory wraca do pana gdy zglodnieje.

Draz bales sie bo miales konkurencje w pa hehe. Shanoz protektowal ludzi, nikt sie na niego nie skarzyl tak jak na ciebie w tibii, to nie on sciagal z ludzi cale sety jak ty.

P.S. I jak tam ten nowy bot? Az tak bardzo boisz sie bez niego walczyc?
Zreszta z botem czy bez i tak popadacie ;]

Eldyn 21-05-2006 19:54

16:14 Drazharm : %ta hmm
16:14 Drazharm :bije dl zamykam gc
16:14 Shanoz :ok
16:16 Drazharm :ale fajnie moge expic jedna reka a druga pic browar palic fajke
16:16 Shanoz : palic fajke albo blanta :)

tego drazik nie pamietasz :) hahahahhah idioto jebany ja tez mam duzo na ciebie

Eldyn 21-05-2006 19:55

double :P srry

Sent 21-05-2006 19:58

co znaczy to cale "%ta ..", bot? ;P

Eldyn 21-05-2006 20:02

a co do twojego skila to napewno masz najlepszego na azurze jesli potrzebujesz bota zeby nam dokopac :) duzo o tabie wiem pamietam jak sie cieszyles ze kazdy z wanted musi miec bota zeby sciagac dofa w czasie biegu wiec co ty mi pierdolisz o moim pvp lepiej pomysl o swoim :)
na otsie tez jak nie dawales sobie rady to mowiles ze nie umiesz juz grac 100 lvlem smieszne takie cos jest dla mnie panie HLVLU a co do gowniarza to moge sie zalozyc ze bym ci ryj rozjebal na real jak chcesz sprawdzic to zapraszam :) moge nawet podjechac 50% drogi i zrobimy walke

Piotrek~ 21-05-2006 20:36

nie ma to jak wyjsc z gildii i ujawniac wszystkie sekrety...
moze nie jestem z azury ale wydaje mi sie, ze szanse sa wyrownane i nie pozostaje nic, tylko czekac na powazniejsza bitwę. ;)

Twoj Nocny Koszmar 21-05-2006 22:52

ja bym chciał zobaczyc filmik jak sie CAŁE Wanted i CAŁE NG+BF zbiera gdzies i nawalają :D

Kolton 21-05-2006 23:15

Wojna na słowa :D

Mr Tegax 21-05-2006 23:18

Ta ta ta ta ta ta ta sratatataatatatatata Shanoz sie zaś spalił i bajki opowiada ^^

Przezuc nalesniki na prawą strone lepiej :D

ray maselko 21-05-2006 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm
laske to ty mi mozesz zrobic gowniarzu bez skilli. :)

walnac ue z sathanem w tym samym momencie nawet malpa potrafi, zobaczymy co bedziesz robil jak bedziesz mial wiecej na glowie.

mana shield
+
14:37 Shanoz: %ta fluidmana
=
Shanoz pvp style

ty drazh ale zrozum padl bys od nich a wanted sie rozpada :P a i jeszcze jedno " mialem prota u shatana i bylem zniego zadowolony teraz tez wezne tylko sobie zrobie troche lepszy lvl. a jak mial bym miec u ciebie protekta to wolal bym nie miec go bo i tak bys nie pomogl. zachowujesz sie jak jak jakis guuru jak ciota, ze masz wysoki lvl to nie znaczy ze kurwa jestes jaki boss:baby:

Kolton 21-05-2006 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ray maselko
ty drazh ale zrozum padl bys od nich a wanted sie rozpada :P a i jeszcze jedno " mialem prota u shatana i bylem zniego zadowolony teraz tez wezne tylko sobie zrobie troche lepszy lvl. a jak mial bym miec u ciebie protekta to wolal bym nie miec go bo i tak bys nie pomogl. zachowujesz sie jak jak jakis guuru jak ciota, ze masz wysoki lvl to nie znaczy ze kobieta lekkich obyczajówa jestes jaki boss:baby:

nie wezniesz tylko wezmiesz jak juz :P

Eldyn 21-05-2006 23:49

@Tegax
ty siedz cicho bo wysle po ciebie nooba z 30lvlem i padniesz jak na kyrze noobku

Mr Tegax 22-05-2006 00:09

Nie mieszaj Kyry do Azury, Na kyrze mialem wciul lagi każdy to widzial na recu :D wiec nie sap ^^ :*

Eldyn 22-05-2006 00:17

@up
A pisales ze spanikowales czegos tutaj nie rozumiem :(

Mr Tegax 22-05-2006 00:20

pozdro600 ^^ Na lagu bys nie spanikował? jak biją Cie 4 Fe oraz dwóch Sorckow ?:D

Zwieshu 22-05-2006 00:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn

@wishu czy jak ty tam masz
osatnio jak zabijalem bylo ich 10+ tylko ze drago i abu bali sie mnie bic :) napewno napisza ze to nie prawda teraz beda kozaczyc bo draz dal im bota mam nadzieje ze was pochakuja dzieki temu wynalazkowi

@ZWIESHU

az taki trudny nick wedlog mnie to to nie jest ale jak chcesz dla ciebie moge zmienic na abc 3 pierwsze litery alfabetu chyba zapamietasz

Eldyn 22-05-2006 00:32

@up
ja bym nie spanikowal bil cie 1 sorc z 1 fe bo drugi sorc sie zgubil
expiles bez many a fe idzie zabic w battle na sd
kliknal bys na mapie i bys uciekl bo on by cie nie dogonil :)
siedzisz na forum lognij sie na tibie i walcz a nie my sie nudzimy :(

Mr Tegax 22-05-2006 00:39

Wielki kozak?:D Czemu jestes twardy o godzinie 23+ gdy jest nas zbyt mało zeby walczyc? Wyzwe cie na pojedynek i skopie Ci śledzia :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:57.