![]() |
dajcie juz mu spokój Sharowal byl to jego wybór teraz poniósł tego konsekwecje , moze sprawialo mu to przyjemnosc dzielac sie z innymi swoim charem , w kilku pracowali nad wspolnym szczesciem tyle
|
A niech pisza co im sie podoba, maja do tego prawo, a tak pozatym gralismy tylko we dwoch. Wiec prosze nie piszcie ze mialem kilku ownerow okej?
|
A ja to co? :(
|
Cytuj:
sharing to przeszkadza ze nie kazdy chce grac z kims..albo moze ktos niema "kolegi" zeby z nim gral...ktos gra np. w 4 zrobili 100lvl w tym samym czasie co ktos kto gra sam zrobil i zrobil 40lvl...to jest uczciwe? oni 24h on max 5? |
@Anga
Klamka owszem dobrze gada lecz tu jest problem, na forum kazdy wie co robic ale w grze troche sie to komplikuje, ciezko jest cos takiego zorganizowac z ludzmi z ktorymi wczesniej sie nie walczylo i z ludzmi ktorzy wczesniej w ogole nie walczyli i maja male pojecie o walkach (nie mowie ze ja mam nie wiadomo jakie :P). Dla przykladu jest akcja dalismy loga na desercie pozniej sie wlogowalismy i wracamy a jeden pan od nas "ej pomozesz mi wyjsc z deserta bo nie mam liny i czaru na magic rope tez nie" no to wiesz :D albo jak inni nie biora wcale run takich jak magic walle, fire bomby, destroy fieldy, a nawet jak juz je wezma to ich nie uzywaja :| Dlatego to ze mamy duza gildie i nawet mocna nic nam nie daje gdyz wiekszosc po 1 przegranym open battle na darashi przestalo sie logowac i sie wyplacili. Tak naprawde to w tej wojnie wystarczyloby nawet 10 osob od nas z gildii ale naprawde dobrze zgranych, ktorzy sluchali by kiedy jest combo nawazajem sie uhali itp i NG by przegralo :P Jak widac bylo na filmikach Ng nie jest wcale takie super, nawet sama bitwa w venore gdzie bylo ich ze dwa razy wiecej i maja wieksze levele a i tak dostali po dupie ostro, no pozniej prawie cale sobs padlo przez 1 blad. Rowniez sneak atack w venore gdzie padly 3-4 osoby od ng a od nas nikt i tez bylo ich wiecej. Ng poprostu ma wiecej doswiadczenia w wojnach bo stoczyli ich dosc sporo chociaz w tej wojnie nie maja tak dobrego dowodcy jak w wojnie z boom, no i niestety maja wieksze levele. |
Sharing nie jest zakzany tylko z powodu pacców czy tez pg... mi na przyklad nie bardzo sie podobalo sie ze gra Twój brat/kolega bo nie bardzo sie polubilismy :<
|
byebye
Do wszystkich moderatorow z tego gownianego forum :)
Widze ze moderatorow z tibi pl kole w oczy gorzka prawda jaka kur** napisalem w powyzszym poscie, ktory zostal juz wykasowany przez jednego z pier*** zgraii przerosnietych 13 latkow, ten post pewnie tez zostanie usuniety przez tych jeb** pajacow, tak wiec mowie im wszystkim wypier*** umiec kur** tylko kasowac i banowac uzytkownikow zamiast kur** wziac sie za to forum, czy tez chociaz kasowa te pierd*** w dziale z filmami w ktorych linkow z keylogerami jest tyle, ze nawet nie umiecie liczyc do tylu. Umiecie sie wpier** tylko w czyjes dyskusje. Wezcie sie kur** za cos porzytecznego a nie sie tylko opierd*** lesserzy pier***. Do widzenia skur**** !! X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Swieta Prawda:D:D |
Popieram xD?
|
i co i teraz wsyzscy beda popierac Łukaszka ? ;D ja popieram to co ktos napisal o Mag gejerze..
|
Pytanie do użytkowników tego forum, kto idzie na new pvp niemiecki?:D;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po 1 nie powiedziałem ,że ide na new po drugie mam w tym swój cel:baby: |
@Up
no keal me blz |
na nowe niemieckie nie ma sensu isc, caly toplist expa to beda sorce zrobione do 100 lv na guardach i wysharowane w 4 osoby
Ryba mowisz zeby ludzie byli zgrani.. zgranie to jedno, ale ze polowa SoBS pada na 1/4 comba NG to druga sprawa. no ale co racja to racja, zgranie moznaby podciagnac lekko, wystarczy znalesc OTS dobrego, nie takiego bez exhausted i manarunami :o cos ala apocalypse, tam w miare mozna cos wycwiczyc jeszcze. tzn to wzajemne uhanie sie m walle etc. wiem ze o takiego ots z wlasnymi accami nie latwo no ale coz, jakbyscie mieli napewno teamplay by podskoczyl troche. poza tym powaznym bledem nas wszystkich bylo dolaczanie do wojny, w ktorej mielismy walczyc u boku ludzi ktorych nie znamy, albo co gorsza nie lubimy. gdybyscie/gdybysmy wczesniej stoczyli kilka mniejszych wojen... no ale juz po ptokach :p ja sobie powoli expie i w miare mi to pasuje, chociaz szczerze mowiac brakuje mi akcji o 3 rano z yunkiem :p ale sie na pisalem, lul, dla pierwszego kto to zrozumie darmowy p set:baby: :baby: |
Rofl. 100% osób ktore pisza na forum ze "idziemy na new pvp world i bedziemy tam rzadzic" nigdy nie bedzie przy władzy. Pozatym ci wszyscy sharerzy co wbijaja w miesiac 100 tez nic nie zrobia bo osoby ktore naprawde umieja grac kickna ich. Next thing: Gdybym wzioł tu mój "crew" z Valori z NG nie było by co zbierać (z SOBS tez) mimo że różnica lvlowa była by dużo większa ale komu się chce zmieniać world skoro kazdy <3 Valoria : )
|
ja mam juz dosc nowych serverow.. nigdy nie szedlem na nowym server z kumplami wiec mzoe dlatego.. poki co zamierzam sie pobawic z kumplami (ktorzy maja conajmniej dobre pvp) na infernie
|
Hmmm Veer~ ma racje. Gdyby nie akcja na poczatku waszej wojny gdzie padlo ze 20 ludzi z SOBS to NG nie mialo by takiej duzej przewagi. A powiedzmy sobie szczerze, że w SOBS są ludzie którzy przed wojną prawie w ogóle sie nie znali. Nie liczy sie ilość, tylko jakość.
Gdyby na Obsidie przyszedł pożądny team, lub gdyby resztki SOBS się bardziej zgrały to z pewnością wykurzą NG... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:04. |