![]() |
chodzilo mi o druga czesc twojej wypowiedzi czyli to z tyym nielogowaniem sie ^^ i teraz jest full sklad na miejscu
|
to powiedziałem ja:
"mo murda vs family guys, wojna zaczela sie po tym jak geo zabil heriego. ale co to za wojna jak fg sie nie bedzie logowac tylko od czasu do czasu robic masslogi?" a to powiedziales ty po tej mojej wypowiedzi /\: "szczerze to gówno wiesz" więc pytam sie ciebie gdzei w mojej wypowiedzi jest nieprawda? |
Kto idzie na new serv.?
|
Cytuj:
jajajajja :Djajaja :D i ja :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie 'macie' tylko 'mają', ja nie gram już na kyrze
|
4;1 dla nas :D
padlem bo kurwa mailem takie lagi ze ping na ventrilo byl 22k i ostatni bieglem :P i mnie zablokowali garl Dec 03 2006, 17:09:53 CET Killed at Level 170 by Darylan and by Steiner the slayer nivel Dec 03 2006, 17:17:45 CET Killed at Level 124 by Patteh and by Chlodd syranus Dec 03 2006, 17:07:23 CET Killed at Level 116 by Patteh Hail _/ |
gandamir frag na herim sie raczej nie liczy, a ps, jakis film?
ps; ej skibo kiedy mam wjazd na chate ? ;D |
Mo Murda rox ?;] .... :D
|
Cytuj:
|
Mogłby mi ktos powiedzieć co zappl gra teraz Jinxz,Barzi'Grit,i Nonix bo taka przeplatanke robia ze sie juz gubie . . .
|
zycze powodzenia dla FG xD GL
|
Ja osobiscie uwazam ze pomimo dzisiejszego dnia i tych deadow, Mo Murda napewno wygra ta wojne. Dla mnie jest to tylko kwestia czasu. A + tego taki ze wiekszosc lepszych exparni bedzie teraz wolna 8o
|
Eh przewage mamy taką ze niemamy nic do stracenia a mo murda ma, to bedzie dluga wojna ponieważ maja w h.uj kasy,ale brak im zorganizowania.
Napewno my FG nie wrucimy na kyre normalnie grac. Wojna to forma zabawy. :) Btw: http://img124.imageshack.us/my.php?image=ownedax1.jpg |
Cytuj:
|
Cytuj:
Osobiście jestem za Mo Murda ale według mnie wojna to zabawa która odciąga cie od ciągłego expienia , więc po co jakieś pingowanie hakowanie blokowanie kont boty itp , walczcie uczciwie . |
Wiesz wydaje mi sie ze prędzej dorwac numery acc z mo murdy bo my niedaje swoich passów byle komu jak to mo murda robi a potem na Forum tibi com topici ACCOUNT NUBER TO NIVELATO, ACC NUMBER TO SARYNUS tak bylo kilka razy :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:56. |