![]() |
Cytuj:
HAHAHA! RoM sie powoli im dobiera do dupy xDD Bo zrobil 3-4 mass logi? ROTFL Takie jedno pytanie - skad wiesz ze to FoR ich uwalil? Jak byl masshack na MI to tez wszyscy obciazali tym RoM... |
Liam też hacked podobno. Z tego co wiem, jego itemy poszły sobie gdzieś...
|
ten br Darnekss był nawet fajny, trochę mi go szkoda.
|
@up
No właśnie ;p Fajnie mi się z nim gadało. I się chyba chciał wypłacić. |
|
Nie o to chodzi ... Vesz jest poprostu pamiętliwy ; )
/Jojo |
Razer Shark zdecydowal jednak, ze powroci na Aurere :/
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Dlugo nie pogra, wielu ludzi chce go zabic i z RoMu i z FaGu. No i Vesz'owi bardzo zalezy zeby go ubic. ;)
@up Byles pierwszy. ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Liam, ah ten liam jak on ownował, sam pewnie wiesz o tym że bez niego rom to jest jedno wielkie krowie gówno. |
@ Sesef
Nie tyle bez Liama, bardziej bez Mandusa... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
btw, co to jest poruwnać? Bo co to jest porównać to wiem. Może najwyższy czas czasem zaglądać do słownika? Cytuj:
/Kosher Pig |
Cytuj:
Właśnie nie, bo jak mandus miał bana tosię podczas któregoś opena lognoł na zakiva, rom cieszył japę że mandus się lognoł, ale i tak w dupe dostali. Więc jedynie znaczy coś tylko postać Liam darkcrosser. |
nono takie sciemy ze sie nauczyli grac mozecie mojej babci opowiadac powiedzccie lepiej od kiedy urbexx i crews dosiadli na pare charow ;)
|
@ Sesef
No wiesz.. Zekiv to nie Liam~, wiadomo ze 150~ms wiecej zdziala niz 120~ek. Chociaz bylo pare battle w ktorych RoM wygral bez Liama:P |
Cytuj:
|
[CHAR]Dektral[/CHAR]
Liam i Zevs oczywiście uciekali aż się kurzyło :) |
Jeszcze 2-3 hacki i bedzie po wojnie. A tak naprawde to wszystko wina Isarisa :P Jakby nie wnerwil Hagi to by tak sie nie skonczylo tralala - wtedy przynajmniej byloby na kogos innego :/
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:58. |