![]() |
Sama wymyśliłam:
Utevo Lux "GdY WyWaLi KoRkI... Qmpela widziała" Utani Gran Hur "Don`t drink and drive. Let`s smoke and fly! Nie wiem czy już były takie, nie czytałam poprzednich postów |
no to ja widzialem taki XD
Mikus terix : utani gran hur ""świzdu gwizdu poszli w pizdu
|
exura ""Vita
|
Ludzie oszczędźcie sobie tekstów typu Exura "" HP, Utevo Lux "" światło itp. Tu mają być zabawne opisy czarów... No i takie co się powtarzają kilkaset razy też są już denerwujące, np. "ciemno jak w dupie ale torcha nie kupie". Setki osób już to pisało... A wogóle to takie wstępy do postów: "Może nie jest śmieszne ale mi sie podoba" są nudne. Temat sie nazywa NAJZABAWNIEJSZY opis czaru, a nie opis czaru, który mi sie podoba.
Teraz możecie mnie zjechać, że sie mądruje a sam nic nie napisze :) |
Cytuj:
|
;p
Utani Gran Hur "" trzymac sie ramy bo s*******amy
|
Exura ""Niby gówno daje, ale się przydaje.
|
exana pox ""gs i poison 2 pedaly 1 duzy 2 maly
|
exori ""Somebody call 911 !!!!
|
Coś odemnie :p
Exevo Gran Mas Vis ""One Shot One Kill No Lucky Just Skill |
I odemnie!:D
Adori gran flam ""BALCEROWICZ TO CHAM!!!"" |
@up
Cytuj:
poprostu musialem to napisac zeby offtopa nie bylo exori vis "">>>> jemu to zvisa >>> |
Cytuj:
utani gran hur "" trzymaj się ramy bo s*******amy utani gran hur '' swistu glizdu poszla w pizdu |
Exura "" piecze!
exori flam ""parzy! exiva "" jarzy! hahahuehuehahaha ale to było śmieszne omfg!!! :D :D :D |
exori vis ""Na ziemie Kurwa xD:cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
|
exura gran ""ja wam ku**a dam
sam takiego opisu uzywam xD heh |
Cytuj:
@topic Exevo Pan """ Jestem cham i zjem to sam(a) Exura Gran """Też chcę mieć coś od życia... |
Utani gran hur "" Śmizdu gwizdu lece w pizdu B) B)
Utani hur "" Lece bo chce lece bo Gs goni mnie czy sa uhy czy nie lece bo Gs zajebie mnie :] |
Ja widziałem:
-utani gran hur "" where is WC?? :) - exevo con "" don :) (Jeżeli już to było to bardzo przepraszam ale nie chce mi sie przuszukiwać każdej strony) |
"exura - ch**a daje, ale sie przydaje"
Jeżeli ktoś to napisał, to przepraszam, ale nie chce mi sie wertować stron. ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:34. |