![]() |
@QuanChi
jakieś kompleksiki? @ob pisaliscie ze vision nie mialo istniec ;<< |
Cytuj:
|
Cytuj:
Vision moze i wygralo openke,ale zobacz ze Wizja&Dusskines nie mieli dobrej ekipy, nie bylo Leona,Xarety i jeszcze pare kluczowych osob. btw. Taif prawie ded:p |
19:09 Yenx [113]: wiecej noobów a padna wszyscy
Dodac cos?;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Kasi'yaa za to ty jestes wiernym "kibicem" Triady... znajac zycie bedziesz zajarana/y jak Ci taki Petro odpisze "hi" |
Co do filmiku to dzieki noobom all....Co taifun mial farta na redzie uh i uciekl i jeszzce dostal paralize xD
|
Cytuj:
ty bedziesz zjarany jak ci ima da bp mf i 2 m walle na ob zebys ,,karal" duskow |
Cytuj:
Nie znam Taifuna, nigdy z nim nie pisalem. Wole zeby Wizja&Dussk wygrala wojne, a nie pierd**one PA Vision. HAIL WIZJA!!!:) btw. Zobacz,ze bez noobow Vision nie istnieje. |
Cytuj:
|
Cytuj:
PeaceeeeeeB) |
No ładnie daliście czadu. Wiecej bluzgów niż normalnych słów. Wpadnie Hege i zrobi to co ma zrobić z tym tematem. Robicie tu wielką biede niektorych to szkoda czytać.
Slovik po twoich wypowiedziach idzie łatwo wywnioskować twój wiek. Skończ gimnazjum, później liceum i sie udzielaj, a teraz idź do spowiedzi wyspowiadać się. Zobaczymy twoją dojrzałość i zobaczymy co mi odpiszesz. Ogólnie bieda panowie, bieda. @Ob Gratz fragów. Wizja popełnia blędy z początku wojny. Niech sobie przemysli dzisiejsza taktyke. Pewnie w ogóle jej nie było. |
a ja dalej apeluje o wybranie nietypowego, trudnego miejsca na sprawiedliwe OB za jakąś bramką lvlową bez noobow (moze na nowych terenach sie znajdzie)
gz Vision |
Cytuj:
Jak pamietam to Draco juz proponowal,zeby open battle sie odbylo na Goromie. Vision chyba odmowilo bo ob sie nie odbylo w tym miejscu:p Ob odbyloby siebez noobow wtedy;) Ale jak wiemy Vision bez noobow nie istnieje:( |
gowno prawda dadza noobom kase i nooby gorome odblokuja.Proponuje deep fibule albo moze cyclopolis na respach behe(nooby za huja pana józka nie dojda:D:D)
|
@2up:
Mozna sie tych noobów pozbyc xD Przykład: Montura :P Ale rzeczywiscie moglo by sie odbyc nawet w tym Svarground czy jakos tak, nie bylem tam to nie wiem , aktualnie bez pacc :P Nie mam czasu na tibie heh :Pco byscie mysleli jeszcze o battly na ratach pod ab?xD? Albo Cyclopolis? |
Doklanie Vision bez noobow nie istenieje, ale takze jak i bez NG :).
@Khazul NIe wypowiadaj sie na tym forum bo i tak nie masz uznania zadnego pozadnego graca na Furorze oraz na innych servach. Nie bede na "ciebie" rzucal miesem bo sie nie oplaca...Kazdy wie ze jestes zlodziejem i nie istenieje dla ciebie rl life.... Licza sie tylko piksele "jestes kwadratem i bijesz prostokaty"... I tak minelo tobie cale zycie jako lizo-dup i zlodziej. Tyle z mojej strony :) :evul:Hail Duskiness & Wizja:evul: |
Może i wołanie noobow, to głupia taktyka, ale jest taktyką, która zwieksza ich siłę. Chyba nie bedą rezygnowac z tego po to, żeby Duski ich mogły pokonać. Użyjcie troche rozumu... Jak to mówia, cel uświęca środki
|
Cytuj:
TYLKO WTEDY TO OB NIE WYGRYWA VISION TYLKO ICH ""NUBY"" kthxbyeproevulpromastereloelo |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Bitwa na Maze Of the Lost Soul, dopiero by pokazała kto ma lepsze PvP i zgranie, zwłaszcza z 4 lurniętymi Wrl ;-) Bramka 60+, a 60+ to już nie nooby? ;> |
Cytuj:
Ale taki pojedynczy MSik to se deadnie na WRL z 60 lvlem to tez dangerous <stfu> Ale pomysl dobry... Jednakze myslicie ze Vision na takie cos wyrazi zgode <smiech> ? Przeciez nie bedzie tam ich noobow !!!! KONIEC SWIATA IDZCIE SIE ZABIC ! |
btw tak offtopowo... posłuchajcie sobie Soviet Vision (Russian psychedelic music)
http://img244.imageshack.us/img244/5...v1cd001vs3.jpg =) |
@ziomki za Bielskiem
policzcie sobie Wizja + Dusk + Black~(mozna ich zaliczyc jako nooby) ile ma ludzi =]] a co do goromy to "Triada" ma swoje nooby wiec thx =]] @Atahun zamilcz =] hydrauliku z Francji... @Lubie~ Wizjony i Duski nie maja noobów?? plx plx a co to Black~?? ; << Każdy obiera swoja taktyke =]] dalej tu płaczcie że my walczymy noobami... i coś wam to da? |
@ Khazul
1. Tak, ty jesteś moim kompleksem. 2. Jeśli mówię że cię tu nie chcemy za każdym razem to znaczy że cię nie chcemy, proste? 3. Nie muszę siedzieć na forum 24h aby po przeczytaniu któregoś z twoich żałosnych postów zareagować. 4. Jesteś śmieciem. 5. Kozakujesz po kablu i to się kiedyś na tobie zemści, prędzej czy później. Tyle. "Khazul [56]: Ja nie muszę chodzić na siłownię bo i tak jestem duży i silny" Tekst z około października 2006 Khazul rox. P.S. 6. Widzę że się troszq zdenerwowałeś... Czyli jednak moje tyranie cię na forum ma sens, ja cię człowieku zniszczę, jeżeli sie powiesisz to zrobisz to wlaśnie z mojego powodu, nara ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Jak widzisz nie tylko ja go nie toleruje tutaj. I jest nas znacznie więcej. Chcesz żebyśmy Ciebie również przestali tu tolerować? oO |
Cytuj:
A co do tego co dzieje sie na servie to @$$lickery vision szaleja w veno. Ubili kilku low lvl i tyle az zal.. |
no openik dzisiaj nie wyszedł ;/ szkoda na poczatku ladnie to wygladało jak duski i wizja goniła vision juz myslalem ze to bedzie wygrany open dla dusk ale jakos puzniej dusk i wizja rozwiało na 4 strony i du-pa z tego była i jakos malo osob bylo czy mi sie wydawalo fenixa nie widzialem jamesa i kilku innych ale cóż nie ma co sie łamać "raz na wozie raz pod wozem to sa fakty" :o
jakby nie było mam takie same zdanie o Khazulu kiedys spoko gość wiedzial duzo na temat gry pomagał a teraz sie ze-szma-cił ;/ no cóż pixele robia swoje jak ktos tam up wspomniał :/ :confused: |
Zdanie tego forum i jego uzytkownikow mam w D***, twoje grozby o "nietolerancjii" sa zalosne, jesli to znaczy, ze nie zobacze kolejnych twoich postow skierowanych do mnie, to ok:)
wiec jesli nie masz nic wiecej do powiedzienia, to wyjdz i nie wracaj A co do Khazula, to go nie znam, jebie mnie to, co zrobil, odpowiedzialem na twojego posta tylko dlatego, ze zdawalo mi sie z deka przesadzone, ze 1 osoba wyraza zdanie "wszystkich":P |
Cytuj:
Idź spać młody, już dawno po bajce... |
[CHAR]Saptus[/CHAR]
Killed at Level 87 by [CHAR]Xareta[/CHAR] |
Imargam expi ?
Level: 204 1. Imargam Furora online @edit Co jest Czipsu Taifun Imargam online... ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Vision nie wyszlo na openke;( Scared?B)
|
Cytuj:
|
@Slovik
Imargam expi ? Level: 204 1. Imargam Furora online Tu kolejna bezsensowna wypowiedź, po co pytasz ?? Zrób se chara kup exive i se zobacz.:baby: Mugł by ktoś coś więcej powiedzieć o Khazgulu? Kogo ojebał, hacknoł a komu pomugl?? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:13. |