![]() |
Milego Sylwka panowie i panie xD tez jzu lece piccccccccccc:):evul:
|
No i po Sylwku:D Zajebista zabawa =p
|
No kurwa dobry rok my teraz u Jeza17.psk obracamy pół litra we 2 bo wszyscy wymiekli bo mefisto już zalany w 3 pizdy spi dawno jebaniec. Zeby ten nowy rok wam przyniosł duzo zdrówka kurwa. I mysle ze wszyscy byli pijani jak skurwysyny. A nie tak jak calasty ja jestem abstynentem nie ciota? Dla mnie to jest szczyt gówna kurwa. Trzeba pic jak pierdole prosiaki spod roku. GL rodacy i spic sie jak psy kurwa. Gl in rl live. bb bo jeszcze cwiartka została.
P.s kto dzis wypił sam 1l vodki msg me in the game. |
Ahh nareszcie w domu. Wszystkiego naj w nowym roku.
|
Wszystkiego najlepszego w nowym roku dla wszystkich titaników xD wracam do gry niedługo jak tylko stary wypierdoli do Anglii ;-) do miłego
|
Ojej... Ale melanż
|
Xoo Stanex Bro Of Osama ! Xd
|
Cytuj:
HAHAHA, talenty xD Ale Xiro ze swoją panną też jest zajebisty xDDD |
hah ale mily prezent na nowy rok:P
Karelazi the Sorcerer: Jan 02 2008, 04:39:19 CET Killed at Level 106 by Zonovan and by Anvanil Daenor Sarkus Style: Jan 02 2008, 04:35:21 CET Killed at Level 145 by Zonovan Dano Rivi: Jan 02 2008, 04:59:07 CET Killed at Level 142 by Doomzor and by Trollkarlen Ante Raxxel: Jan 02 2008, 04:42:21 CET Killed at Level 131 by Zonovan Saweh: Jan 02 2008, 04:39:29 CET Killed at Level 103 by Fummlan and by Zonovan Elementmagician: Jan 02 2008, 04:39:25 CET Killed at Level 137 by Arturia and by Trollkarlen Ante Ocktubre: Jan 02 2008, 04:34:59 CET Killed at Level 126 by Doomzor and by Madria Nugivo: Jan 02 2008, 04:37:23 CET Killed at Level 136 by Arturia and by Trollkarlen Ante Sentirel: Jan 02 2008, 04:57:32 CET Killed at Level 124 by Doomzor Lexina Hood: Jan 02 2008, 04:46:40 CET Killed at Level 103 by Arturia and by Warion Coriic: Jan 02 2008, 04:42:40 CET Killed at Level 90 by Madria and by Arturia Makdark Shielfew: Jan 02 2008, 04:41:21 CET Killed at Level 99 by Doomzor and by Zonovan Master Vilum Jan 02 2008, 04:39:14 CET Killed at Level 101 by Trollkarlen Ante and by Zonovan |
Jak to sie mowi... jaki sylwester taki caly rok xD!
|
Cytuj:
ehh zycie nie jest takie kolorowe xd |
Kurwa Vilum kto na tobie gral chya ze masz najebane zraxxelem siedziec do 4 gdy nextday to dayof school ja pierdole haaha
pominnmy KURWA niezadzwonili nawet pomnie co za suki jest jakis movie? |
pojechali viluma i teraz wstydzi sie na forum wejsc a tak zawsze cieszyl ryja jak ktos z cf/oven padl
btw. zmien commenta bo wstyd robisz tylko. po 1 naucz sie szweckiego po 2 kto ci to tlumaczyl? pewnie czarnoskory xoo mieszkajacy w szwecji:( po 3 jak bys chociaz te "jag alskar.." mial dobrze napisane to nie rob z siebie szweda bo oni sikaja na ciebie:( |
Popieram D:
mucić ich panowie dalej a ja tymczasem ide załatwić pomoc do gry dla kika bo dupe truje xP Pozdro |
Gówno i huj i ta twoja pomoc do gry niedziała juz od huja czasu i nadal niedziała haha ale skoro za nia zapłaciłem to mogła by juz być przynajmniej zrobienie nowego pkera niebedzie wymagało tyle czasu przy kompie XD
|
Sathorina w Oven :o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hahaha Tomek dobra taktyka upić lidera na sylwestra i wkręcić Sathorine xD!<świruje> Gz Sathorinka w końcu nie wszyscy trafiają do Oven od tak o.
|
Cytuj:
Dlaczego od tak? On moj real mieszka az dwa domy dalej. Ja upilem? Sam sie upil :) |
|
Hahaha emok ty wariacie :P
Kiko nie płacz jutro to zrobie |
Cytuj:
|
lol emok xDD
|
Kiko w przeciwieństwie do Ciebie zapłacił za usługe dlatego jemu zrobie ;-)
|
Cytuj:
|
Hehehehehehe
|
Double....
|
O skrzat znowu chce mi dopiec. Dalej stary nie rusza mnie to. Ciekawie kiedy Ci sie znudzi.
|
Cytuj:
|
Usługi to troche szerszy zakres gospodarki ;-) w tym kupowanie paków i botów
|
o mysz zyje :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Z pół roku juz nie mam zadnego kontaktu z wami i tą grą wiec co ja takiego robie? :x
|
Cytuj:
|
Widziales mnie kilkanascie razy i oceniasz całe moje zycie? Przez te pól roku bez tibi poznalem wielu ludzi w pracy i nie tylko i oni do Ciebie sie nie "przylączą" i na ich zdaniu mi bardziej zależy niż na Twoim bo popisujesz sie przed kolegami poniżając mnie wiedząc że nic Ci nie zrobie. Żałosne chłopie. Nigdy nic złego Ci nie powiedziałem wiec odpierdol sie. Skończyłem. Ps. 20 lat ;-)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
____________ |
Mam w życiu troszke większe ambicje niż tylko gapienie sie w ekran mistrzu. Co powiesz żeby mnie wywalili z cf ? I co myślisz że będe Cie błagał ? W dupie to mam. Nie będe obojętnie patrzył jak jakiś typ mnie poniża. Jestes najlepszym przykładem złego wpływu tej gry. Wywal mnie z cf i wymysl powód do hunta ja pierdole te gre. Możesz być z siebie dumny. Żegnam powodzenia w real życiu ;-)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:09. |