![]() |
Zamiast walczyć na forum wyzwiskami,może powalczycie o lepszą furore?:o
|
Kazdy kolejny post z bluzgami (w to wliczaja sie teksty z serii twoj stary/stara) dostaje bana na miesiac. Milego postowania ;)
|
Wkońcu^^
Nie byłem na forum 1 dzień a tu większość nowych postów skasowana o.0 Ciekawie musiało być... Ciekawe co się dzieje z Visi0n. Robią sobie odpoczynek od tibii czy może grają na innym świecie lub tworzą nowe chary na furorze... |
Może mają rl życie jak wy kiedy nie mogliście grać?
Teraz expicie czy co tam robicie i jakoś nie piszecie na temat swojego rl. A tacy bylście elo pilście i tam takie |
Cytuj:
zreszta kogo obchodzi moj RL life :p |
Cytuj:
co za bezsensowne szufladkowanie :P Mam RL life:P ciągle imprezuje, ale nie jestem taki ziomalski, żeby o każdym browarze/imprezie pisać na publicznym forum. Czy ja kiedys pisałem tuo moim RL? |
Cytuj:
@furora Pewnie nie robią nic ;f |
Cytuj:
|
@Lisek
Dziękuje, Ty wiesz za co ;) Co do Furory, nudy Vision pewnie szykuje jakiegos mass loga :P |
Cytuj:
No strasznie sie rozpisywalem, napisalem az 2 razy :OOOOOOOOOOOOO Ty pewno siedzisz caly dzien przed kompem wiec nie masz o czym pisac elo ^^ |
Cytuj:
|
Character Deaths
Nov 07 2007, 21:34:33 CET Died at Level 270 by a hydra :(:(:(:(:( ktos juz mowil ze taifun bedzie miec 26~lvl.!8o |
Cytuj:
|
Ja piernicze, ten znowu padł Taifem... żal
|
tak to jest ja sie sprzedaje chara jakiemuś dziecku:D
|
Poprostu chce chlopak wrazie deda coraz szybciej odrabiac lvl ;] na 200 nawet bedzie nice szlo :>
|
Cytuj:
Widac ze char na zmarnowanie @up Najlepiej jak orzech by expil Magiq i podał passy Petro do taifuna ; d |
Cytuj:
@Orzech Wyręczasz Vision ;) |
Niech poprosi Petra, żeby poexpił taifem, bo nie może ziomal ogarnąć 270 msa
|
Po co ta nagonka na niego ? Nie rozumiecie ze on pada przez kicki/lagi ? Lepiej puszczac propagande, ze poszedl na hydry expic, wyszly mu dwie i nie dał rady... LOL ! xd
|
Z głębokim żalem i smutkiem żegnamy naszego wspaniałego kolegę Orzecha. Plotka głosi, że Orzch miał hacka na hydrach, i zalogował się mając 1 hp. Niestety nie przeżył.
|
@up
wyjdz i zamknij dzwi |
przynajmniej jest regularny :d
pada co tydzień na różnych mobach... dl demce hydry 13/14 listopada padnie na.. mhmm może na behe? :D |
Poszedł na Quary nazbierać fish finów. I nazbierał cały koszyczek, gdy wtargnęła Hydra i odłączyła mu neta, a druga głową odgryzła mu głowę. W ten oto sposób poległ nasz dzielny Master Sorcerer.
|
Cytuj:
hmm a więc tak bilans z expienia Taifuna około -14-16 mln Gratz! zgadzam sie w 100% "char na zmarnowanie" pomyśleć że kiedyś był 280 a teraz goni Imargama ;\ pada na lagach? szkoda że Petro tak jakoś często nie padał na lagach, och jakiego pecha ma Orzech :( no i się sprawdziło prędzej będzie 26~ niż 300 :) a obrażania trochę było jak się z kimś tam zgodziłem co do tego. |
To normalka paśc nawet na takim lvl..
idziesz sobie wściekły brat wpada do pokoju Boom~! i kabel od neta odgryziony To kick na 100% niby jak by on padł? uh mu zabrakło?:> |
Cytuj:
|
|
ja obstawiam na wrl...
pora zmienić neta czy expiacego? @up GieZet ^^ |
Gratz Ymy ;ddd pamietam jeszcze jak na hydrach sie klucilismy miales 50~ lvl moze wiekszy a zaraz 100 no i teraz 150.. ;dd gz jeszcze raz; p
|
Co do kasztana tzn orzecha no to smutna sprawa bo padł, ale nie ma co sie śmiać każdy może zginąć nawet 270 ms'em, ale jak Taifuna zjedzie to kupi inną postać :P Moze Imcia będzie chciał kupić to nie będzie tak padał, bo wkońcu jego nie robi ile pieniędzy wyda na tą gierke;-). Chciałbym podkreślić, że to jego sprawa albo inaczej jego ojca na co hajs wydaje. Jedni wolą wydać na kino z laską a inni na postać tibijską bo tam ma ziomków .. Może cytat takiego jednego mądrego pana "Chłopcy z dużymi kontami w banku zawsze będą tylko chłopcami z dużymi kontami w banku" czy jakoś tak ;P. Musisz zacząć coś ze sobą reprezentować kolego! Pozdro ;p Przyjaciół za pieniądze nie kupisz ;<
Your, Zwidson. |
@Ileś tam wstecz
"Niech poprosi Petra zeby poexpił Taifem..." "Niech da pasy dla Petra a sam expi magiq'iem..." Na prawdę jesteście super -,- @QuanChi o Ja jaka super opowieść . . . @ymy gz xd @Proszewas Jaki kurs na wrl ?;] |
Cytuj:
Ooooo Stary Nelvotta xD Co tam slychac?:D Wracaj na Furke, czekamy :) |
Cytuj:
Elo Zwidu. Moze i masz racje z tym,ze za pieniadze kumpli sie nie kupi..ehh...Ale nalezy patrzac na to, iz pieniadze to tylko zwykla jednostka handlu (miedzy TOWARAMI) a nie ludzmi (czy w tym przypadku przyjazni) ! Jezeli Orzech lubi udawac rl pieniadze na ta gierke to przeciez jego sprawa...jezeli chodzi o deda to kazdemu sie moze zdazyc "kik"...i nie wazne czy to 11 lvl czy 270...prawda? (internet robi swoje). A jezeli juz tak zaczales tematy o kupowaniu kumpli o milosci do tej gierki itd.itp.(moglbym wymieniac dniami i nocami) to popatrz na swoich kumpli ;) jakie miedzy wami "rlami" byly sprzeczki...i przez co? oczywiscie Tibie :) Moze Orzech padl ale to nie znaczy, ze ma kumpli,na ktorych nie moze liczyc (prawdziwych kumpli)...liczy sie intencja i zabawa a nie lvl. W waszym przypadku kolezenstwo nie istnieje...chociaz niee...istnieje...kiedy Andi prosi o pomoc a potem po wygranej akcji ma ta osobe w dupi* xD Dlatego pozdro zycze dla ludzi,ktorzy maja zamiar... (wiecie co) xD Odrywajac ten temat baaardzo dziekuje w imieniu Moim,Sowxa,Belixa za spingowanie :) Zaczynacie walke poprzez pingi i hacki...pozdro..jezeli tak tylko umiecie to okej... P.S. Jak kupowalem blessy w Kazz to nie uwalo wam sie mnie 2 raz spingowac huehue...nobki nie zdazyly przyleciec? (chociaz 3 juz mnie walily xD) Pzdr. Za bledy przepraszaaaam ale jestem po paru piwkach :) Ur, Piz. |
@up
Wojen wygrywać nie umieją to dlaczego i niby z czego pingować umieją ? Na pewno z M$. Jeżeli tak postępują to ich zgłoś i problem z głowy. W końcu to atak jest a to już jest karalne... Twój albo ich ISP jest ślepy, że jeszcze portów nie poblokował ? |
Nov 07 2007, 22:57:51 CET Died at Level 180 by an efreet
Pasterz the Axemaster Nov 07 2007, 12:28:35 CET Died at Level 172 by a diabolic imp Ptaaq Nov 07 2007, 21:34:33 CET Died at Level 270 by a hydra Taifun Devilry ~~ Słaby dzień dla triady. |
@Piz.
Może kiedys mnie zobaczynie na furorce ale nie w najblizszym czasie ^^ narazie nie gram w tibie i nie mam zamiaru swoje juz sie nagralem :P pozdro. ;] |
Cytuj:
has tauron +1,271,141 kilka osob + ~500,000 damy rade |
Cytuj:
To chyba cytat ale Twojego ojca bo ja jeszcze nie slyszalem takowego.Btw. Zwidson Ty z panna do kina ? Tobie bardziej polecam Saune badz biegi , Elos ide po pączki |
Name: [CHAR]Raven'Gru[/CHAR]
Sex: female Profession: None Level: 1 World: Furora Residence: Rookgaard GL in rl life :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:53. |