![]() |
@Łuki
Gzz lvl xD jedziesz 200 ;d |
Gratz \o
Widać że sharowanie z bakiem i solarem ci nie zaszkodziło o// xDD Dzołk |
Name: Master Odim
Sex: female Profession: Master Sorcerer Level: 88 World: Silvera Residence: Venore Guild membership: Demon Warlord of the Demonic Horde Last login: Apr 16 2008, 02:49:11 CEST Comment: Treat me with respect or i shall teach you the meaning of pain. Account Status: Premium Account On nie walczyl czasem przeciwko barinasom? ;p Teraz z nimi w gildii jest... |
Tak to jest jak FTP nie szanuje innych.
edit: 14:51 You see Bako (Level 100). He is a knight. 14:51 Young Gorti [100]: nie wiedzial jak ssa zrobic.. 14:51 Young Gorti [100]: i nie zrobil.. pwned xD |
Hail Bakolina UHAUHUHEUHE
|
@Taxo
Apr 15 2008, 22:05:55 CEST Killed at Level 47 by Shadow'Raa wtf? Chujowo ;/ nie mogles do kogos napisac ? :D Btw.Spadlo Ci cos czy wyslales parcelem wszystko ? |
@up
Padlem bo mialem skulla ktorego wbilem jak hotkeye mi sie pojebaly xD A bil mnie 51 sorc z fe 36 z 2 zerkami i 67 rp ;p Z eq nic nie polecialo |
Apr 17 2008, 01:08:02 CEST Died at Level 100 by a thornback tortoise
Apr 13 2008, 12:45:05 CEST Died at Level 100 by a ghost Żal.. Tera czekam na nowy PC... |
Gorti nie przejmuj sie:D
Teraz masz szanse zrobić lepszy ss jak na na nim będe to na 100 % lepsze wyjdzie :p Kupie enchanted spears (offer) :) |
;~~~~~~~~~~~~~~
|
Cytuj:
|
FTP dostaje po dupie...ale tak to jest jak się nie słucha innych i biega bez sensu.
Pipao, Asen, Wyntecx, Tri'Gun, Duffzenho, Actyve padli z tego co widzę. |
Wie ktos ile we fragach bylo na OB?
|
Czy to było OB? Nie sądzę ;x
15:1 przewaliło FTP |
To jeden z powodów dlaczego część SA odeszło ;>
|
Tu macie movie jak coś:
http://uploads.tibiabr.com/index.php...nload&id=28334 A tu tibicams 8.11 http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=79330 |
Total offtop
Zapraszam all co sie nudza zeby wybrobowali http://www.truecombat.pl Swietna gierka dla mnie lepsze do cs'a to jest mod do enemy territory =d |
Wie ktos co sie teraz dzieje w tej wojnie? Kazdy do kazdego dochodzi, odchodzi.. z dnia na dzien przyjaciel staje wrogiem i na odwrot. ?
|
Cytuj:
|
Ja tam lubie te ich bitwy chociaz se lootuje troche syfu
wczoraj bylo 2x boh k legi light legi c helm p ammy 8 bp mf:D |
Cytuj:
żal |
Wlasnie takie noooby robia wiecej niz myslisz ;S 5x 50 lvl zabija na loozie takiego 100 sorca.
A ty co robisz? Tylko botujesz na zolwiach Nie bede odpisywal na twoje posty cya |
Cytuj:
A ty sharujesz , a i chara też nie masz bo połowa silvery ma twoje share lettery -.- @Potus Dobra sory , nie chce się kłócić :P @Lizanie Dupy Wiele osób na tym forum pierdoliło o lizaniu dupy Prawdziwe lizanie dupy przez polaka \o/ 15:09 Trophy the Wishmaster [46]: lol man 15:09 Trophy the Wishmaster [46]: u pwned them all 15:09 Trophy the Wishmaster [46]: omg 15:09 Trophy the Wishmaster [46]: MASSACRE Boże jak czytałem to na filmiku Mago Larena to poprostu ŻAL ZA DUPE ŁAPIE... Pierdolnij się ty w ten łeb! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Zapomniales dodac,ze stales na mc na drugim charze na statku i zobaczyles nas i wszedles do pz wiec nie pisz tak jakbys byl jakis wielki masta i zjebales nam... przynajmiej tak to odebralem B) |
@Solar
A Ty czasem nie chciales byc w FTP? :p dziwna ta wojna juz jest.. na poczatku to byla wojna.. teraz to jest furora (jesli ktos sie orientuje co tam sie dzieje to wie ocb ;p) "na poczatku to byla wojna" - zeby ktos zle nie zrozumial, to teraz dalej jest wojna ale... kazdy do kazdego dochodzi, z dnia na dzien przyjaciel sie staje wrogiem lol normalnie furora ;p |
Cytuj:
A no asen wiesz w 12 po mnie wpasc to co moze mialem jeszcze z wami walczyc? LOL kazdy do PZ by wszedl ale mam nadzieje ze na OPEN BATLE sie spotkamy i nie bedziesz w PZ stal:] |
@Solar
"zobaczymy ich aktywnosc w opence kolejnej" A Ty co robisz?Dupe lizesz nie? @Down Ja juz Ci powiedzialem to co chcialem a teraz wy*******aj Zmyslaj, klam i liz dupe dalej, powodzenia :D |
Cytuj:
|
17:03 Artur Bloodg [121]: hahaha i need kill pl
17:03 Mago Laren [147]: i know 17:03 Mago Laren [147]: but now 17:03 Mago Laren [147]: no have ppl for kil 17:04 Artur Bloodg [121]: ok 17:04 Artur Bloodg [121]: rlx LOL... @Pan Zjeb Komu niby lize dupe? Pozatym wolalbym miec hunta niz byc lizodupem ;] |
nastepna kurwa "Nastepny lizodup lol" huj cie odchodzi ktos , kurwa spojrz na siebie jak lizesz dupe pajacu i pozniej pierdol, chodzby i nawet lize dupe i co? co mu zrobisz leszczu? huja wiesz a pierdolisz ze pisze z nim to lize dupe, to pl pierwi jechali na arturab
bo zal dupe sciskal ze hunta nie ma jako jeden z niewielu pl. |
Taxo jestes zalosny to jak ja ci napisalem HUNTED to do mnie polowa BR pisala zebym cie nie zabijal ze sie prosisz wszystkich HAHAHHA patrz na siebie potem komentuj tobie ktos z 20 lev napisze hunted i stoisz w dp i exivujesz ciagle -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gorti, ja się czasem zastanwiam co ty robisz na tym forum, wiesz? Jedyne co masz to niewyparzoną gębe.. asslickerzy to dla ciebie(nie mam do ciebie szacunku) wszyscy.. A kupujac pacca gobryslowi za free, nie lizales mu dupy ? Co do Solara, to chyba ma prawo wybrać gildie, zwłaszcza, że to jego prywatna sprawa.. Co do noob charow na war, to po to one są.. żeby zbierać loota.. W ogóle to jesteś stary żałosny.. Kity walisz od roku wszystkim i myślisz, że wszyscy w to wierzą.. Ogarnij się gościu, jesteś typowym pizdkoleszczem, lizodupem, kretynem i nolifem. Znajdź se dziewczyne, idź na kakałko i pomyśl nad sobą i swoimi kompleksami. Tyle z mojej strony Pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45. |