![]() |
ja najlepszeo dla mnie to ubiłem dwarv guarda cięzko nie było ale to narazie najmocniejszy potwór jakiego ubiłem
|
Drag rox
Drag na 25 lvl'u knightem. Skile 75/75:baby:
|
Ja sorciem juz na 14 (bez magic shielda) dwa cyce na klate brałem (nie uciekałem znaczy sie):] :] :cup:
|
2 x Behemoth za jednym razem kiedys jeszcze mialem film, jak Clarencem ubilem ich, teraz nic nie zostalo tylko pamiec =/,.. chociaz moze cos znajde..
|
A ja zabiłem Beholdera Knight 15 level mvl 3 skille 50/50
|
Solo
Ja zarabalem FE na 16 skille po 49
znaczy sie kolega palek zaczol a ja skoncylem |
Buehe nie mam się co chwalić - Dwarf Guard Paladynem na 11 lvlu (skille ok 40-ki w dystansie)(z bowa of course):D
|
Swoim 16 knightem z kolega(on nie bilon 20 lvl tez knight) mino maga i 2 archery,jesli chodzi o solo to berserker (użylem 6 ih).:p
|
ja na 26 lvl'u ( sorcer ) solo dragon :) bez summonow
|
Best Dragon
Mój best monster to Dragon z bsem i vampirka.Poszlo mi 4 uh :) (na 33 lvl)
|
ja majac 12 palka(i majac nadal, 42 dist) mając GIGANTYCZNEGO farta zabilem zlurowanego draga
cztery litery uratowały mi małe doswiadczenei od friendow kilka bp naprawde przydatnych runek i to, że jakoś slabo strzelal ktos go wczesniej troche pyknal i chyab tyle :P |
Ja solo gs 2 manasy i z rozgi
|
ja jak zdobyłem miecz wyjebany w kosmos co przecina wszystkie chuje to pokonalem nawet czikena !!!! aha skile to 13dist 12 shield 13master sorker.
kogo najlepszego pokonaliscie huahauhuahu... Teraz juz wiesz kto jakiego pokonal potwora wiec moge cie odpytac z kazdej osoby ?? |
A ja pokonałem ...... Chucka Norrisa :P:P:D:D
A tak naprawde to smoka, Elder beho, i 2 ds naraz 31 knight |
pokonalem 10 lvl-em ghoula na solo! 8o
wiec skillowanie to nie strata czasu ;) a i zabilem jakiegos dziwnego 30 palka na red skullu tak jagby ,,cudem" :p |
a ja na knightem 12lvl skille 35/36 zabilem slima za 2razami z serpent sworda :P a on mnie ani razu nie trafil ;>
|
2 dle naraz, 45 sorce, bez zadnych run..az sie goronco robilo....ale zabilem uzywajac 3 bp mfow...
|
zabilem zerka knightem lvl 18 a skille szkoda slow (45/39, tylko exura) i prawie draga na wiezy w ab (z ihami)
lvl 9 sorkerem prawie zabilem DSa pod whiteflower temple(bez leczenia!!!) |
i obudziłeś się stwierdziwszy że masz mokro... lol... z takimi skilami to zerk by cię posiekał a dragowi to byś nawet bloodhita nie zadał... <lol> -.- ...wracaj do piaskownicy...
@tpic: mój najlepszy to drag druidem a knightem samodzielnie ds chociaż biłem się z dragiem ale nie miałem uhów i zjechałem go tylko do żółtego i on mnie też...:( ;) |
Hmm? Witcha,Huntera,2 beholdery na raz ,Mino maga,Orca shamana,nie wiem co najlepsze wybierzcie sobie :@ :faceoff:
|
Ja zabiłem solo demon skeletona na 10 lvl 10mlvl ale uciekajac wallnal mi tylko hita 92 a najlepszy to zabicie z 4 kumplami dragona na 15 lvl 15mlvl zeszlo 3 manafluidow ale oplacalo sie:] :] :] :] :]
|
Na 22lvl knight 51/45 (wiem cienko :/ ) beholder, DS, dwarf guard i dragon z 7 magami na 21 lvlu xD (ja blokowalem 3hp i uh :D)
|
Best Solo
Solo: Giant Spider - Dragon Lord - Banshhe - Black Knight.
Party: Demodras :evul: - Behemot. |
29 lvl knight, skille 64/61 (taaak, za dużo biegania z war hammerem ;>) dragon solo. Loot - Double Axe, Dragon Ham i gp-ki.
|
nie mam sie czym wozic ale na 26 lvl (38 mlvl) rozwaliłem draga :PP zero ihuw/uhow poszlo :D
|
Co mam sie chwalic :F
8 Sorciem Hunce Gsy a Nieraz zabijam Zerki I Leadery i nie raz mi sie zdrzy ze Gsa zchunce expie na pohu. ;D:]
|
Cytuj:
to mój wyczyn to solo warlock dragon lordy dragi gs'y party demon ;] i the old windown zle napisalem napewno :confused: |
Cytuj:
@Topic GS Drag, 3 nekro naraz w team dl hydra |
hmm, stary temat, ale widac, ze caly czas jest pisane :D Jeszcze nie pisalem w tym temacie wiec o to oje osiagniecia:
Solo Smok na [24 lvlu] knightem Skille [58/57] bron [FS] [11 UH] Solo Smok na [28 lvlu] sorcererem z [HMM] i [różdzka] (5 manas) Solo Dragon Lord na [41 lvlu] knightem skille [71/71] z GSa [3 UH] |
No to tak o:
Jak zaczynałem to podniecałem się Ratem :D Potem były trolle i inne z Rookgardu. Na Maine to był Ghoul, Valkiria, potem Cyclop (to wszystko palkiem) na 13 lvl udalo mi sie ubic zerka Knightem skille 54/51(zeszly 2 ihy)B). Teraz to jest GS Druidem na 30lvl. |
:)
2 GSy naraz moim 52 royal pallem przy skillach 82/65.
Kusza i bolty. W teamie: Warlock, Behemoth. ( Byłby demon ale padłem na nim :P ) Eq: RH, G Armik, C legsy, BOH i AOL. :D Edit: Był utani hur i zużyłem jakoś 5-7 uhów. |
Solo: Dragon, Giant Spider,
Team: Hydra, Dragon Lord, Hero, Black Knight, Warlock |
stworzylem se druta i na 8 lvl ubilem cyklopa;p
dobrze ze nie mialem lagow. a knightem nie chodze na inne potwory niz te w ab:slimy,ghule,skieletony,roty i inne slabe potworki. Raz poszedlem na ork castel i ubilem minio guard z okolo 80% hp mial |
Dragon lord Druidem 38 lvl (kilka sd poszlo)
Knightem 40 lvl Giant Spidera (kilka uh) Paladynem 19lvl dragona (bez uh ale exura vita byla) Sorcerer 9 lvl Demon Skieleon (bez run i uh oraz exury) |
17 druid solo zerka bez UH'ów, albo IH'ów. ^^
|
http://i124.photobucket.com/albums/p...-204334-42.jpg
Solo drag:D 0 uh z dragon lance:p |
ja fire devil solo i daf guard w duecie,bardzo slabe potwory:( :( :( :(
|
Dragon Lorda
|
Best monster : Giant Spider na 43 lvl skils 76/75 + poszło kilka uhów ;)
I zajebałem jakiegos typa on mial 36 lvl sorcer a ja chyba 47 o ile dobrze pamietam :) |
19 lvl'owym Knightem wyczyściłem całą wieże zamkową w AB ( ze smokiem włącznie ) poszlo mi jedynie 33 uh's ;D
Ale liczy sie satysfakcja ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:46. |