![]() |
Cytuj:
Yours Waszka |
Cytuj:
|
PussyWizak, po pierwsze, przeczytaj uważnie posty Artemon'a. Nie napisał: "Ty w tej wojnie gówno robisz" tylko, cytuje:
Cytuj:
Odnośnie jego nicku, to na forum tibia.com były tematy napisane przez jego RL z Wanted (teraźniejszych) dwa razy, sam podpisywał się Artemonem mówiąc, że to jego postchar. Cytuj:
/btw, podpisuj mnie Savanskie, ładniej brzmi. Pozdrawiam, Savansky. xxx* - nick szarego gracza |
@pussy
Jak chcesz kogokolwiek zapewniac o czymkolwiek i mowic , ze jestes wiarygodny jak nie podpisujesz sie swoim charem, tylko podszywasz sie pod kogos, i to jeszcze probujac go wyzywac? Porownalem cie do turka z carlin, ale ty widocznie nie zrozumiales dlaczego :S PS: tak trudno jest dla ciebie wymowic "Nephilims"? Cytuj:
|
Cytuj:
"PS. Ja tam wolałbym wyjść ponaparzać się np na OB, ale skoro boicie się, nie pozostało mi nic innego, jak z niecierpliwością czekać na następne posty..." jak chcesz sie pona*******ac to idz na otsa, a na azurze w dp musisz posiedziec poki co |
A co do mojego wyzywania ludzi jak wpadam do dp, to NIGDY nie zaczalem wyzywac kogos 1 tylko np taki var cos tam zaczyna sie pruc w dp yalahar albo jakies 20 lvl z thais to czemu nie mam odpowiedziec?
17:37 Cedixa [98]: ashuhasas xd 17:38 Nareved [53]: pada u was snieg?:D 17:38 Ameralle [41]: piesek 17:38 Mariel Morgos [102]: znowu obrazaja mnie 17:38 Mariel Morgos [102]: a potem na forum placza |
pierdolicie niesamowite bzdury.. ktore nie maja sensu i moga sie ciagnac w nieskonczonosc jestem ciekaw kto pierwszy zacznie zachowywac poziom i uzywac rozumu i nie wchodzic w konwersacje z ludzmi ktorzy mowiac szczerze nie wnosza nic ciekawego do dyskusji co wiecej brak im rozumu.
Podam przyklad skoro jest to temat o wojnie zagladaja tu ludzie ktorzy sie tym interesuja, wypisalem liste osob ktore polegly na akcji a typowa bezmozgowa garstka ludzi zlapala haczyk i postanowila pokazac poziom swojego rozumu probojac mnie wyprowadzic z rownowagi z tego tylko wzgledu ze mialem ochote poinformowac ludzkosc o tych wydarzeniach. Naprawde przykro mi z tego powodu ze matka ziemia wydaje na swiat tak zlasowane dzieci. Niedlugo gwiazdka poproscie mikolaja o olej do glowy. Yours Waszka |
Cytuj:
|
urban dal mi gadara. a z drazem najwiecej gadalem po rozlamie jak mi cisnal i ze mi rece polamie. i napewno sie nie sfrajerzylem
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jednego dnia jest moda na popisywanie się w stylu Savansky, Zuthersky, Sherionsky, jutro będzie może Savanković, Zutherović, dlatego nie będę fajny i pozostanę przy tradycyjnym wymawianiu nicków :p Cytuj:
Co do wiarygodności - myślę jednak, że mimo że się nie podpisałem nickiem, to czytelnicy mi raczej ufają. Takie ot przeczucie. Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Autodamaged post.
|
Cytuj:
|
Skonczcie juz pierdolic o byle czym i o byle kim.kazdy gra dla siebie.
Waszka nigdy nie byl typem wojownika i taka prawda, ale to sie tyczy polowy starszych graczy na azurze, od. np. biboxon . To sa ludzie ktorzy sobie zasluzyli na szacunek tym kim sa, a nie tym czym chcieli sobie wywalczyc. Ludzie typu. ruda pała, nigdy nie zrozumieja tego poniewaz sa za "ciency", dlatego musza sie tutaj wypowiadac. Powodzienia obu stronom, poniewaz moj czas juz sie skonczyl. @nuriel O studia chodzilo ;p, mowiles ze cos tam meczyc na wrzesien ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
to na chuj sie prujesz jak dobrze wiesz co mysle o tobie i twoich kolegach? |
Cytuj:
|
Niekoniecznie, bo Puchy moze nawet tego nie zauwazyl ;) a zreszta jaka to roznica? omg juz chyba sie nie masz czego czepic...
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Zresztą wszystkie moje dane z profilu to dla śmiania tak wpisałem, nie miałem takich motywów jak Mariel, wiec sorry, ale to nie działa w obie strony. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ta ciebie to pewnie co chwile obrazaja, jestes taki przeciez znany na servie.... a potem tak im dojeb... na forum ze placza tak tak tak |
^
uwierz mi ze czesto sie zdarza jak jestem w thais/carlin/ab/venore ze jakies noobchary z ekipy remontowej badz inne cioty pisza takie teksty a co do mojego profilu to nie jest twoja sprawa. wole wpisywac jebac kurwy niz podpisujac sie nickiem kogos innego ;] Cytuj:
|
Mariel to ma dopiero ciężkie życie. Najpierw musi się powyzywać z noobami w dp thais, potem pochwalić się o tym na forum i na wojnę już nie starcza czasu.
Smutne :(. |
boze jaki ty glupi jestes. wytłumacze ci to inaczej. te fragmenty rozmow dawalem po to zeby ty i twoi koledzy zobaczyli ze to nie JA pierwszy wyzywam. a co do wojny to kazdy zrobil wiecej niz ty. w wakacje cale damageplan mowilo ze ma wakacje a teraz jak sie konczyly to nic ciekawego dalej sie nie dzieje z waszej strony i tylko turasy fraguja nie wy.
|
dobra juz skoncz pierdolic i sie tlumaczyc w dupie mam kto kogo wyzywa w dp thais i kto zaczal
wyzywaja cie to dajesz ignora i niech se pierdoli do woli |
Autodamaged post.
|
up@
ale ty jestes przezabawny |
@Kiksiu
Ta, już na czysto :] Aczkolwiek wcale nie narzekam na nadmiar czasu :S |
Cytuj:
|
Tak w ogóle to trochę nudne się to robi. Przynajmy, że wszyscy którzy grają na azurze i w ogóle w tę grę to idioci i tyle. I pogadajmy o... wojnie? :P Czy coś
|
Tylko, ze tak sie wlasnie konczy gadanie o wojnie, przynajmniej na azurze heh
|
Cytuj:
ale tu mamy problem.... kurde, jak sie dawalo ignore nie? ^.- hmmm...... wtf musisz miec spore dupsko zeby pomiescic jego glupote :d |
Idę się powiesić, każdy robi więcej niż ja ;<
|
Ostatnie XXX stron jest żenujące i nudne jak śledzik z nk. Pa.
|
Cytuj:
|
Panowie, skonczcie pierdolic o glupotach pokroju kto kogo wyzywa a kto kogo nie, komu nalezy sie szacunek a komu nie oraz o tym, ze niektorzy sa honorowi a niektorzy nie. To wszystko mija sie z celem. Zacznijcie dzialac w tibii a nie na forum. Kopnijcie 60% osob z gildii i ventrilo, zrobcie nowa gildie i zostawcie sobie tylko tych co faktycznie walcza, bo to ze 260rp czy 200ms boja sie wyjsc na akcje to jakas parodia. W ogole ile bedziecie zyc przeszloscia i siedziec w tym wygnajewie tureckim jakim jest Wanted?
Z takimi charami jakie maja obydwie walczace strony to powinna byc najlepsza wojna na tym servie, a tymczasem jest najbardziej zenujaca i pozostaje daleko w tyle za Punishersami. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:47. |