Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wydarzenia z Morgany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70602)

Soul's 25-02-2007 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vacek (Post 1287737)
W takim razie czego jeszcze żyjesz? :(

:D:D:D evul

Spai 25-02-2007 14:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez boorex (Post 1287361)
@2up
Wbij ze 80 lvl a poczujesz trixtara,vildingen,vans van helden powah. Nie poexpisz raczej nigdzie, a klucic z nimi sie nie radze. Btw. chyba cie ubilem jakims hacknietym 30 ed z morgany jak monka stawiales jakiemus ziomkowi :evul: w lb.
@Vacek
napewno nie mozna powiedziec ze vildingenowi sie to podobalo.

Co do xavrassa w corru...ktos tam na forum powiedzial ze ktos z corru go kupil, ale watpie w to. Napewno sie wyplacil, a jak to nizahe powiedzial kiedys, po wyplaceniu wszystko jest mozliwe , mozesz zostac nawet dobrym przyjacielem nizahego, tak jak kiedys Anandumim (mowie tu o starych czasach 1st owner anana) tez placil, ale potem jak mozna bylo zobaczyc byl naprawde dobrym kumplem nizahego.

Zreszta nie powinny sie tu wypowiadac osoby ktore graja tu od 2 miesiecy, i mowia co by bylo lepsze dla Morgany, a wiedze maja na poziomie forum.tibia.pl i forum tibia.com, a doswiadczenie i obycie to rotwormy i kumpel z osiedla.

Hakli cię czy jeden z twoich kumpli cie okradł ?

Vacek 25-02-2007 14:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spai (Post 1288327)
Hakli cię czy jeden z twoich kumpli cie okradł ?

Chyba zły cytat dałeś... Chodziło Ci o ten?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez boorex
@up
Mnie okradli, to dlaczego ja mam tego nie robic. Od tamtej chwili szacunek w tibii mam tylko do niektorych osob, i nikomu nie ufam. To tylko gra i te pixelowe ludziki mnie nie obchodza (znaczy tak jak powiedzialem tylko niektorzy). Wiem ze mam evul myslenie.

On nie powiedział, że go shackowali. Powiedział za to, że go okradli. Ponadto zrobił to jeden z jego najlepszych kumpli.

Vivalis Revan 25-02-2007 16:27

Nigdy nie powiedziałem, że Swe nie PAują. Widzicie narzekacie że powtarzam się a i tak pewne fakty do was nie docierają :)
Co do mojego wpisu na deathliscie, nie moge sie niestety przyznać że kumpel któremu "stawiałem" monka dostał ode mnie passy właśnie w tym celu. Niestety.

LesteR 25-02-2007 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vacek (Post 1287737)
W takim razie czego jeszcze żyjesz? :(

Nie ma co, musi to Nireek xDDD

Spai 25-02-2007 16:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vacek (Post 1288343)
Chyba zły cytat dałeś... Chodziło Ci o ten?

On nie powiedział, że go shackowali. Powiedział za to, że go okradli. Ponadto zrobił to jeden z jego najlepszych kumpli.

Tak pomlily mi sie posty :(

LesteR 25-02-2007 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 1287351)
Widze, ze Vivalis Revan probuje zastapic nam nirka.
Wyjdz albo chociaz rozwin swoje wypowiedzi zamiast powtarzac sie w kolo.
Uwazasz ze swe nie robi pa a Nizahe tak? Twierdzisz, ze Morgana pod wladza swe bedzie lepsza?
Moglbys to jakos rozwinąc i poprzec faktami z "zycia"?

Jestem ciekaw co ty zrobisz? Ale chyba długo nie poexpisz.

A tak poza tym to tu jest sporo takich "Nirków". Vacek evul znawca, masz chociaż 9 lvl?

Vivalis Revan 25-02-2007 16:40

Najlepsze jest to, że największe "kozaki" nigdy nie pokazują nicków.

Fureyka 25-02-2007 16:42

@2up

Tak dokladnie, dlugo nie poexpie, w sumie to juz nie moge ;]]
Co zrobie, komu pomoge, do kogo dolacze to juz wiem. Narazie mozecie sie domyslec (chyba nietrudno).

@up

bo te najwieksze "kozaki" nie graja albo mają 20 lvle~.

Vivalis Revan 25-02-2007 17:00

Czy tak nie trudno ? W sumie też z tego co wiem masz przyjaciół po obu stronach.
A co do tych 20 lvli i niegrających to właśnie o tym mówie.

Gumball 25-02-2007 19:01

Po co muwic kim kto jest jak moze miec problemy lub inne pierdoly ?

a co do swe to dzisiaj se zrobili zabaw i pkowali na ostro gdzie od 2-3 naszego czasu i oni maja wladac morgana ?

Vacek 25-02-2007 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vivalis Revan (Post 1288702)
Czy tak nie trudno ? W sumie też z tego co wiem masz przyjaciół po obu stronach.
A co do tych 20 lvli i niegrających to właśnie o tym mówie.

Wierz mi, że wielu 20lvli ma większą wiedzę o Morganie niż ty kiedykolwiek będziesz miał :) Ja akurat mam lvl odrobinkę większy :(

Jaz 25-02-2007 20:09

Dziś Killemall chciało zrobić Open Battle w Fermor Hills, ale Corruption było offline.. Przypadek ? :>

Spai 25-02-2007 20:24

@Jaz
Jakbys czytał posty na forum,tibia.com zauwazyłbys post w ktorym Nizahe napisał ze wiekszosc ludzi z Corruption ma sprawy na rl i nie moga grac w Tibie. Russel smial sie z Ehazin'a ze ten niby wrócil do gry odtsawiając kebbab ;P (byl tam tez wątek ze ehazin zucil prace dla gry Oo). Ale spokojnie i tak wygrają wojne. ;)

Vacek 25-02-2007 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 1289153)
Dziś Killemall chciało zrobić Open Battle w Fermor Hills, ale Corruption było offline.. Przypadek ? :>

Podejrzewam, że Corruption nie zgodziło się dlatego, że nie byłoby Nizahe...

Nireek 25-02-2007 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vacek (Post 1289197)
Podejrzewam, że Corruption nie zgodziło się dlatego, że nie byłoby Nizahe...

no to sie mylisz bo nizahe byl

Vivalis Revan 25-02-2007 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vacek (Post 1289146)
Wierz mi, że wielu 20lvli ma większą wiedzę o Morganie niż ty kiedykolwiek będziesz miał :) Ja akurat mam lvl odrobinkę większy :(

Bla bla bla, bla bla bla blah.

@Gumball - po co zgrywać kozaka jak sie boimy wypowiadać naszą opinie ?

Vacek 25-02-2007 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vivalis Revan (Post 1289473)
Bla bla bla, bla bla bla blah.

@Gumball - po co zgrywać kozaka jak sie boimy wypowiadać naszą opinie ?

Po co w ogóle zgrywać kozaka?

boorex 25-02-2007 23:06

Vivalis zobacz na swoj ostatni post, mianowicie ostatnie zdanie, i sie zastanow jeszcze raz nad jego sensem. Jezeli sobie nie poradzisz to ci powiem. Wypowiadanie wlasnej opinii to jest wg. ciebie to wlasnie "kozaczenie". Dlaczego nikt nie "kozaczy" nie anonimowo ? Bo Morgana na to nie pozwala. Dlatego wyrazic swoja opinie najlepiej jest anonimowo. Wogole ile ty grasz tutaj ?

Vacek 25-02-2007 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez boorex (Post 1289530)
Vivalis zobacz na swoj ostatni post, mianowicie ostatnie zdanie, i sie zastanow jeszcze raz nad jego sensem. Jezeli sobie nie poradzisz to ci powiem. Wypowiadanie wlasnej opinii to jest wg. ciebie to wlasnie "kozaczenie". Dlaczego nikt nie "kozaczy" nie anonimowo ? Bo Morgana na to nie pozwala. Dlatego wyrazic swoja opinie najlepiej jest anonimowo. Wogole ile ty grasz tutaj ?

2 tygodnie, Vildingen sprzedał mu pierwszy p arm więc nie patrzy na to co robią i jest po ich stronie =)

Gumball 25-02-2007 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 1289153)

wlasnie wrocilem do domku i zapytalem sie russla czy cos wie o tym muwi ze nic niewie

Vacek 26-02-2007 00:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gumball (Post 1289588)
wlasnie wrocilem do domku i zapytalem sie russla czy cos wie o tym muwi ze nic niewie

Na forum napisał, że noob charem był tam..

MasteR Driv3r 26-02-2007 01:41

Ale sie dzieje na tej morganie, juz mniejsze zamieszanie za czasow tengu bylo... Ehhh czasy tibii 7.5 <3 to juz nie powroci, ani najlepsza guild ever... Illusion :) Morgana best server, szkoda ze przepelnia sie PA

Gumball 26-02-2007 10:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vacek (Post 1289662)
Na forum napisał, że noob charem był tam..

bo by ja tez bylem jak niza lali a on sie exurami leczyl ale russ nic o open niewie

Hahahaha trap na volltia staja tak juz 1h jak na teraz 13:07
http://img87.imageshack.us/my.php?image=uo0028iy3.jpg

LesteR 26-02-2007 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vacek (Post 1289548)
2 tygodnie, Vildingen sprzedał mu pierwszy p arm więc nie patrzy na to co robią i jest po ich stronie =)

Vacek Evul xD

Vacek 26-02-2007 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LesteR (Post 1290423)
Vacek Evul xD

LesteR a$$licker :o

Maslana 26-02-2007 18:04

Volltio:

Feb 26 2007, 16:50:58 CET Killed at Level 133 by Solle'Steinhold
and by Ehazin

Vivalis Revan 26-02-2007 18:15

To właśnie jest zgrywanie kozaka. Dzieciak pisze anonimowo jaki to jest mocny, mądry a swe sa złe, a gdy podejdzie do neigo taki swe to zaczyna mu sam dupe lizac. Jeśli boisz sie bronić swojej opini i przekonań to kim jesteś ?
2 tygodnie, ale tak sie składa że mam absolutnie inne motywy "bycia" po stronie Killemall. A co do p arma czy tam setu to dzieki cudownemu world trade stac mnie na odrobinke lepszy equip.

Jaz 26-02-2007 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maslana
Volltio:

Feb 26 2007, 16:50:58 CET Killed at Level 133 by Solle'Steinhold
and by Ehazin

Jaka będzie odpowiedź Corruption ? ;d

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spai
@Jaz
Jakbys czytał posty na forum,tibia.com zauwazyłbys post w ktorym Nizahe napisał ze wiekszosc ludzi z Corruption ma sprawy na rl i nie moga grac w Tibie. Russel smial sie z Ehazin'a ze ten niby wrócil do gry odtsawiając kebbab ;P (byl tam tez wątek ze ehazin zucil prace dla gry Oo). Ale spokojnie i tak wygrają wojne.

Taa czytam, możliwe że częściej od Ciebie, a do tego na niektore odpowiadam ;p

boorex 26-02-2007 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vivalis Revan (Post 1290504)
To właśnie jest zgrywanie kozaka. Dzieciak pisze anonimowo jaki to jest mocny, mądry a swe sa złe, a gdy podejdzie do neigo taki swe to zaczyna mu sam dupe lizac. Jeśli boisz sie bronić swojej opini i przekonań to kim jesteś ?
2 tygodnie, ale tak sie składa że mam absolutnie inne motywy "bycia" po stronie Killemall. A co do p arma czy tam setu to dzieki cudownemu world trade stac mnie na odrobinke lepszy equip.

Troszeczke nie zrozumiales sensu tego "p arma", ale chwalic sie jakie to ty masz pro evul eq nie musisz. Szkoda ze nie masz kasy na manasy, bo 30 ed wykonczylem cie z visa i to nie byles afk. :(

Vacek 26-02-2007 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez boorex (Post 1290898)
Troszeczke nie zrozumiales sensu tego "p arma", ale chwalic sie jakie to ty masz pro evul eq nie musisz. Szkoda ze nie masz kasy na manasy, bo 30 ed wykonczylem cie z visa i to nie byles afk. :(

Zrobil WT, kupil noble arm i zabraklo kasy na mf :( Nie smiej sie!! :D

Ertil 26-02-2007 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vacek (Post 1290923)
Zrobil WT, kupil noble arm i zabraklo kasy na mf :( Nie smiej sie!! :D

Cóż za doskonałe poczucie humoru. Proszę o więcej Twoich żarcików.

Xavine 26-02-2007 23:42

tak sie fajnie sklada ze mamy teraz 2 rownorzedne gildie....
Po 1 stronie 2 najlepsi magowie Morgany po 2 Niz i Russel-najbardziej doswiadczeni.....

Co do rzekomego PA Killemal-> sadze ze jesli nawet wygraja to zbytniego PA nie bedzie.....Vildingeny i reszta zajma jakis resp i beda tam poprostu expic.....Szwedzi nie sa az tacy straszni... :)

Maslana 27-02-2007 03:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xavine (Post 1291312)
tak sie fajnie sklada ze mamy teraz 2 rownorzedne gildie....
Po 1 stronie 2 najlepsi magowie Morgany po 2 Niz i Russel-najbardziej doswiadczeni.....

Co do rzekomego PA Killemal-> sadze ze jesli nawet wygraja to zbytniego PA nie bedzie.....Vildingeny i reszta zajma jakis resp i beda tam poprostu expic.....Szwedzi nie sa az tacy straszni... :)

Jasne -.- wez bo takie gadanie mnie roz****dala. Jezli wygraja masz racje nie bedzie PA tam gdzie ty expisz Roty Larvy moze i na scaraby sie zalapiesz ale jezeli wbijesz wiekszy lvl (W co watpie) zobaczysz ze sa inne potwory jak np Dragi wrl etc. i zapewniam cie ze gdy wladze przejmie glownie Trixtara / Esde'aren / Vildingen za H*JA sie tam nie dostaniesz. A dlaczego bo to beda wlasnie "...jakies respy i beda tam poprostu expic..." a tobie pozostanie zbieranie mace i swordow z rotow. GL!

Jezeli Vildingen wygra ta wojne na pewno nie pozostane na tym servie :p

Borucao 27-02-2007 16:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maslana (Post 1291425)
Jezeli Vildingen wygra ta wojne na pewno nie pozostane na tym servie :p

Nom, Ja też ;p

Xavine 27-02-2007 16:29

Pffffffff sluchaj i nie pajacuj........dokad pamietam to Niz sie czepia tych ktorzy wbijaja wiekszy lvl np 100+ Vildingen poki co nie mial okazji zeby wypowiadac komus wojne itd wiec kwestia jest to czy zobaczymy jak bedzie panowal....btw to juz mam wiekszy lvl na Morganie.....i poki co raczej nikt nie bedzie zbieral mace i swordow z rotow....Juz tak nie panikujcie jaki to Vildi i reszta zla i wogole........

LesteR 27-02-2007 16:51

:]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vacek (Post 1290447)
LesteR a$$licker :o

Nie wacku nie liże ci dupy, chociaż może ty mi coś poliżesz? Takie kozaczki z forum pewnie nieźle liżą w szkole, w kiblu -.-

boorex 27-02-2007 17:03

@2up
Gralem roznymi postaciami na morganie 2 lata, i jakos nie spotkalem sie z PA ze strony Nizahego, takiego chamskiego, bez najmniejszego powodu...Sorry ale to vildingen ci wjezdza z Esde'aren bez slowa z double ue jak expisz na venore. Anyways Solle i Vildingen nie sa NAJGORSI...gorsze sa nizsze lvle ktore maja kumpli i kompleksy na rl. Zreszta pie**olisz jak potluczony..cale killemall zajmie sobie resp i bedzie tam expic... juz bez zasadniczej wladzy trixtara potrafi odpie*dolic niezle przedstawienie, a jak dojdzie do tej wladzy to cya....mowie w imieniu 80+ lvli a nie waszych hajt extra 38 knightow...i to max. PA mozna poczuc dopiero od venore d lair w gore pod wzgledem respa. I koniec gadania, mowie setny raz to samo, ale jak widze takich pro evul morgana inhabitants to mi sie smiac/plakac/zygac chce na raz.

@up
Nie unos sie kolego :<

Ertil 27-02-2007 18:20

@ Borucao & Maślana

Mam nadzieję, że dotrzymacie słowa.

Borucao 27-02-2007 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ertil (Post 1292142)
@ Borucao & Maślana

Mam nadzieję, że dotrzymacie słowa.

Spoko ;] O mnie sie nie Martw

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:47.