![]() |
Skoki do kogo te commentsy? :>
Btw wiem ze sie go dojedzie :D:D Pzdr all |
Cytuj:
Ogółem przyjemniej się gra niż w czasie wojny (ale to chyba normalka). Pozdrawiam |
A ja dziś się na hydry wybrałem, po 36bp nie spadło nic. A po następnych 18 - k arm, 2 ssa, roh, meduska, boszki oraz red robe i ancient shield podczas powrotu. I wszystko dobrze się skończyło ^^
|
Cytuj:
|
Dokladnie. Wynikło nieporozumienie za które jeszcze raz przepraszam Ariesa i reszte użytkowników ;);)
|
Jan 13 2007, 22:41:36 CET Killed at Level 72 by Thozo
and by Gamroth the Behemoth:( |
Fast'molt [174]: koniec expeinia ,oglaszam stan wojenny / Czesiek
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak na marginesie to: [CHAR]Vesz[/CHAR]: Jan 13 2007, 22:02:47 CET Killed at Level 137 by Fast'molt and by Hellah |
Gah, drunked.
Pozdrowienia Skoki. |
Hail Aurea wars _/ =D
Your's Sting ;>:evul: |
No to znowu się zaczyna. Doszedłem do wniosku, że Aurea bez wojny to nie Aurea ;) Mam nadzieję, że szybko się to zakończy ;) HAH!
Hail Aurea _/ |
15:25 You advanced from Level 35 to Level 36.
|
za co padł Vesz?? i z jakiego powodu jest wojna??
troche mnie to dziwi bo myslelem że Vesz z Fast'moltem i innymi z PoD 3ma sztame.... |
niezapomnijcie robic filmikow z wojny! chetnie obejrze ; p
|
hmm...
costam słyszałem że Fast'Molt ubil Vesza za to ze Vesz ubil rla Fast'Molta xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Witam
Witam wszytkich mój pierwszy post na tym forum :)
Oby się dobrze gawędziło : ) |
Cytuj:
według mnie posty tego typu są zbędne...to tylko moje zdanie...wiec nie spamować mnie... |
21:18 You advanced from Level 109 to Level 110.
Głooooowa mnie boooooli... |
Tak jak na Nebuli, Aldorze i 529629062 innych servach... Polacy wywalili SWE i doszlo do walki miedzy nimi ^^
|
@up
Po pierwsze wojna MI czy Fag vs ROM byla to wojna gdzie po obu stronach byli polacy i szwedzi, po drugie Suave sklada sie w wiekszosci ze szwedow, po 3 jak kurwa nic nie wiesz to nie pierdol takich debilstw. |
Cytuj:
Głowa CIę boli od ciągłego patrzenia się w monitor! ;D Tak dalej. Na którym lev planujesz robić anni? @lovah Znawca... Pozdrawiam polostap |
O ludzie przeciez ja plotki gadam xD
oczywiscie nie zaczete przezemnie ;] o czyms trzeba pisac nie?:> |
Cytuj:
Cytuj:
|
Czy tak ciezko sie zorientowac ze PoD zabil Vesz'a dlatego ze on bardzo szybko expi i jest ryzyko ze dogoni Molta? -.-"
|
Ja już nie rozumiem... Najpierw pytam się kumpla z PoD'u czy wojna sie szykuje bo wszyscy sie podpalają, on mowi ze nie. Potem widze PoD'owca exivującego Vesza. A na sam koniec 2 ziomków z PoD na statku afkujacych jakby czekających na cos...
Mam nadzieje ze wszystko skonczy sie dobrze dla PoD. _/ |
@Lovah
Ale w romie byli tez norwedzy brazylijczycy i finowie nie tylko szwedzi wiec nie byla to guildia szwedzka. |
@polostap
Naaah! Na basenie mnie strasznie rozbolała, ale w końcu przeszło, nawet bez tabletek ^^ A co do wojny: Na razie nie ma, chociaż sytuacja jest dość napięta. Jestem przeciwny uogólnianiu wojny gildii do wojny państw. Wojna Suave + Pirates + PoD vs. Inmates + RoM nigdy nie była wojną PL vs. SWE. Zresztą jeśli ktoś się przypatrzy składom obu drużyn od razu to zauważy... |
Cytuj:
Jak będę afkował na statku to też pomyślisz że z kimś wojne tocze ? no bo przecierz na statku nie ma pz wiec afkowanie tam nie ma sensu. bo przecierz na statku tak samo jak w dp nooby beda przesuwac twoja psotac ,trapowac parcelami itp... troche inteligencji czlowieku... Co do wojny. Liczę że jesli wybuchnie to zrobicie jakas klauzule by nie wciagać siłą ludzi do wojny. Osobiscie mam te wojne w głebokim poważaniu jak sie macie bic to sie bijcie byle by nie przyleciał mi jakis pajac z Suave albo od was na exp i nie puscił tekstu "you gonna join PoD/Suave" Jestem i bede wobec tej "wojny" neutralny bowiem mam kolegow w pod i suave no a pozatym PoD mi ostatnio podpadł a nie mam zamiaru dołaczyć do przegranej gildi... to tyle ode mnie ps - 46h do odbanowania |
Cytuj:
Btw. Do gildi ktora wygra bys dolaczyl?:> |
@Kolirn
Stary nie zrozumiałeś mnie... Jak widzisz xxx i xxx na statku w Veno afk'ujących skąd jest prawie najwięcej (Edron + dywan ma wiecej) opcji podróży to troche dziwne nie? I jak juz powiedzial kolega na statku jest pz. |
Cytuj:
|
taa to była ironia, a stanie na statku o niczym nie świadczy, to tak samo jakby kazdy RS ktory obok ciebie przebiegnie miał zamiar cię zabic.
@doneq moze źle sie wyraziłem. nie mam zamiaru walczyc poprostu ani przeciwko Soldkowi i Mc Woody magusowi ani przeciwko Lesikowi i nielicznym w PoD ktorych mozna powiedzieć lubie. reszte mam głeboko czy padaja, zyja gina itp |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:59. |