![]() |
|
Cytuj:
K.Jay |
Skoro Zidane ma stać się prawą ręką Pereza to nie mam się co martwić o najbliższą przyszłość Realu ;). Nie wiem jak gra Kaka obecnie, bo nie lubię Milanu i nieoglądam ich meczy, no ale zobaczymy co pokaże w Madrycie.
|
@up Gra dobrze i kłamie. Nic pozatym.
@jakosiara A ja przedchwilą czytałem, że za 68mln. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeśli ktoś twierdzi, że Barca nie ściąga gwiazd, to chyba ma coś z deklem :/ |
Co do Wengera to fakt, ale między innymi przez to słabiej sobie radzą... Opiera grę niemalże wyłącznie na wyłowionych zawodnikach, a nie o to w tym chodzi.
|
54. - GOL dla Iraku. Dobry rajd Mohammeda lewym skrzydłem, podanie do Tahira, który dośrodkowuje w pole karne, gdzie akcję pewnym strzałem obok polskiego bramkarza zamyka Kareem
:cup::cup::cup: benhauer thx za awans do ojro ale odejć plx :* |
Hah, już myślałem że Sagan nie trafi w piłkę swoją drewnianą głową. :D 1:1
K.Jay |
Smutne jest to, że w kraju, w którym piłka nożna jest tak popularna, problemem jest sklejenie kadry, której gra potrafiłaby zadowolic kibica.
|
Aguero jedną nogą w Chelsea. 45mln ojro.
|
Cytuj:
Plotki o Owenie w AV, van Nistelrooyu w Tott, pożyjemy - zobaczymy ;> |
Cytuj:
|
W Hiszpanii jest beznadziejnie. Ten wymóg, żeby w kontrakcie gracza była suma odstępnego jest imo głupi.
|
Zlatan do Barcy Eto do Interu ;p
|
Mur nie jest takim debilem, żeby wymieniać Zlatana za Eto'o. Nawet, gdyby Blaugrana dawała jeszcze 100 mln.
|
Niby kryzys a okienko transferowe interesujace jak nigdy
|
http://sport.onet.pl/74327.1,1248702...wiadomosc.html
to dla tych co pisza, ze Real tylko ciagle kase marnuje i przez transfery wpada w olbrzymie dlugi |
Cytuj:
|
Wolałbym Davida Villę zamiast Zlatana. Valencia ostatnio wydała oświadczenie, że może się pozbyć kogoś z dwójki najlepszych zawodników - Villa lub Silva. Mam nadzieję, że Barca sięgnie po niego:)
Chociaż i tak imo priorytetem powinien być lewy obrońca i lewy skrzydłowy (Ribery <3) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:50. |
|