![]() |
|
@Kolbas
Ledwo wrocil juz chce bana zlapac. Gdzie spoilera masz, wiesz? Cytuj:
Cytuj:
Btw, o czym ty mowisz, o anime tak? Powiedz mi jesli wiesz, czy manga i anime sa bliskie pod wzgledem wydarzen? Bo ja jak juz to mange wezne. |
Nie czytałem mangi CG, ale looknałem na to, co jest na onemanga.com, i jest translacja do 10 chaptera, czyli jakies 1/3 pierwszej serii.
A samo CG jest oczywiscie warte obejrzenia, chocby tylko dla Zero Reqiuem. |
heh wlasnie zobaczylem ze corgar zlapal 9k post =P wszystkiego dobrego z okazji swiat, smacznego jajka i dobrego animca.
btw zeby nie bylo ze offtop, spam etc ghost in the shell jest wyjebany w kosmos, normalnie nei moge, wie ktos moze czy będą dalsze części? bo choc jeszcze do konca 2 giga nie dolazlem to chcialo by sie tego ogladac wiecej =P |
Wszystkim otaku smacznego jajka! Na zachętę obrazek:
http://i107.photobucket.com/albums/m...yeasternj5.jpg |
|
Wesołego zajączka....
http://th04.deviantart.com/fs30/300W...by_kodzuki.jpg Internet mi się zepsuł i nie mogę reupnac obrazka na inny serwer T_T Nipah~! Corgar Frizz |
A ja dzisiaj u kuzyna obejrzalem Steamboya. Calkiem przyjemny film, kreska taka troche nieanimowa (a raczej po prostu kreskowkowa), ale za to fajna animacja. I... co jak co, ale wrazenia ogladania anime na 42" plazmie i zestawie 5.1 Marantza i Yamahy to jest to, musze sobie w domu sprawic :3
|
poumieraliście wszyscy czy co? 0 spamu, 0 normalnych odpowiedzi...
Obejrzałem Full metal panic. Mimo, że seria z 2002 roku bardzo mi się podobała : ). Teraz czas na spice&wolf. |
@Rekin
Tragedia co? Po akcji gimlosa, duch M&A gdzieś wsiąkł. Ciekawe za ile wrócimy do normalności. Ostatni raz takie pustki były przed przybyciem Rayzy. Może on miał rację mówiąc że jest duchem tego tematu ^^ Nipah~! Frizz-kun |
@Up
Pffffft, Rayza sie fochnal, ja sie ucze, to juz nie ma kto spamowac, he? No to dobra, dyskusja nr. 874735 nt. "School Days!11!!11Oneone!" i spam gwarantowany. |
Wszystko przemija- nawet Rayza : P.
Btw. czy tylko ja sobie ściągnąłem czarno-białego nowego FMA 02? |
@Grocix
To jest dyżurna dyskusja nr.1. @Manga/Anime Geez, ma ktoś coś fajnego do czytania/oglądania? (Online, nie chce sciągać) |
A o co Rayza sie fochnął? Albo przez kogo. Niech osoba winna przyzna się i przeprosi rayze, bo inaczej temat upadnie zupełnie :P
Coby off topa nie robić: 4 odcinki S&W done. Póki co podoba mi się :). Święta to dobry czas na anime. |
@Rekin
Bana miałem bo Kołbas sprzedał tajemnice panst...Tematową : p @ happy easter :d Ukryty tekst:
|
Rayza sie nie fochnał na szczescie..... Nasz duch powraca!!
Ps. Ogląda ktoś "NANA"? Od rana to oglądam i nie moge się od kompa oderwać. Juz 17 epów za mną, a dalej chce oglądać ;p Nipah~! Corgar Frizz |
A Corgar oglada anime dla dziewczyn!!11!
A na serio, Nana jest calkiem przyzwoita seria, niestety ze swoimi niedociagnieciami ;) |
A Grocix jest gupi, ma prysce i ksiwo sika!
Ergo Proxy skończone. Powiedziałym, że seria idealna, gdyby nie pare motywów fabularnych które ciężko ścierpieć. Za to Pino miażdzy. |
Ja aktualnie oglądam Tenjou Tenge ; ) jestem na 4 ep. zapowiada się dobrze. Tylko ciekawie jak będzie dalej... :P
|
@Gangrel
Reported! To jest pomowienie! :< |
A mowilem ze Ergo Proxy wymiata =P a ja teraz wkoncu siedze i ogladam GitS 2nd GiG, i stwierdzam ze opening 1st giga byl leprzy ale endingi są na równym poziomie =) a odcinki tez na rwonym. Musze to jutro dokonczyc, wtedy wypowiem sie obszerniej, a nastepnie filmy!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:33. |
|