![]() |
|
Cytuj:
btw masz mlv slaby, powinienes miec 15 |
Czy na takiej postaci :
Profesja: Paladyn Poziom Doświadczenia: 19 Skills: 53/41 Ekwipunek: Belted Cape , Steel Helmet , Dwarven Shield , Plate Legs , Spears. Będę mógł ze spokojem expić na Dworcach , jeśli tak to gdzie? Jeżeli nie , to gdzie mógłbym efektywnie zdobywać doświadczenie?(Oprócz Tombów) Za pomoc z góry dziękuję Pozdrawia Ewe / Goggo |
@ Bleak
Mintwallin zawsze zajęte ... tak więc proszę o jakieś inne propozycje ;) Gdzie mogę expić druidem Lvl - 31 Mlvl - 32 Eq: Mammoth fur cape, crown helmet, Dragon shield,K legs, necrotic/terra rod, BoH. 1. Gdzie mogę szybko expić? ( może być waste ) Proszę tylko bez D. lair i kopalni |
Cytuj:
|
@Up,
Kto ma poradnik jak dojść na ten zakichany tomb?? @Topic Poprawka; 20 Knight 3mlv 50/49 Crimson Sword Crown Armor Crown Shield Knight Legs Crusader Helmet Leather Botos Scarf A na Rotach na Fibuli siedzi całymi dniami pieprzony bot -,- |
Cytuj:
|
Cytuj:
Czy mógłby mi ktoś jeszcze powiedzieć gdzie mogę expić master sorcererem lvl 46 i mlvl 43 ;/ z góry dzięki za odpowiedzi |
@up
Hmm z Waste / bez? to Dark Cathedral -1, -2 i Tarantule na DC, GSy Na PoH, Beholdery Na Fibuli/Pod Thais. To jeżeli chodzi o FACC... Dla Pacc może na Frost Giantach w Sv?? @Topic Sam sobie idź na kopalnie, gdzie lata od 10+ noobków... Więc ponawiam: 20 Knight FACC 3mlv 50/49 Crimson Sword Crown Armor Crown Shield Knight Legs Crusader Helmet Leather Botos Scarf Na rotach na Fibuli siedzi pie****ony bot, na Kopalniach Dwarfów Noobów jak Mrówków... |
Cytuj:
Pierwszy resp dragów w ank Któryś tomb Cyclopolis -2,-3 Nargor Cytuj:
Moje propozycje: Mintwalin Mount Sterum Wieża minosów koło KAZZ brw. Najlepiej byłoby jakbys poskilowal :p |
28 MS mlvl 25 (bedzie 30+) eq: Blue Robe, Guardian Shield, Plate legs, Steel helmet, leather boots (rox) scraft gdzie moge expic z zarobkiem bez robienia lootbagow i chodzi mi o taki exp kolo 25k/h-30k/h z gory dziex ;)
|
Cytuj:
|
peninsula -2? ;s
|
[quote=Zdzichuu;2216652]Niewiem czemu nie chcesz tych ASow, bo exp naprawde super, jeżeli sie boisz to wez Icicle na poczatek i nawet jak podejdą 2 nie bedzie problemu, a jak jeszcze nie jestes pewny to włacz mana shield :p Ale jeśli tak koniecznie nie chcesz tych ASów to:
Pierwszy resp dragów w ank Któryś tomb Cyclopolis -2,-3 Nargor Dzięki jednak popróbuje z tymi ASami ;p |
lol ... -.-
To ze teraz mam pallka 32 lvl nie oznacza ze wczesniej n ie gralem -.- mialem juz wiele postaci 100+ bo gram w tibie od dawna i sprzedaje na allegro -.- zal mi wass a o tym co mowisz to nie padam ani na GS ani na DL ;] aa inoob-pvp to CELESTA ciotko ;(
|
Cytuj:
idz pobij demy mastah evul pro graczu |
31 pall Facc 64/42
|
@up
Mount Sterum/Beho podthais czy koło kazz... Ale jak chcesz kupujesz potiony i idziesz na dragon lair pod thais albo venore |
Ma ktoś ten poradnik jak dojść na tomb pod mount sternum? Bo bym tam poexpił...
|
gdzie expić 17 pallem ze skillami 54/40 ???? żebym dużo kasy wyciągnął na godzine :]
eq: dark helmet, belted cape , p legs/blue legs , dwarven/ vampire shield , leather boots prosze o odp PZDR :] |
gdzie expic 7 knightem eq: leather legs, leather boots, leather armor, brown shield, knife i taki rzulty bekpek
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:25. |
|