Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Only Danera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=49005)

Mitina 03-05-2008 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kris'Sherin (Post 2036259)
ahhahahahahahahaha wycie mam z was w huuuuj

idzcie se pograć na ots.

huja co o mnie wiecie, huja ciągnąć możecie ;o lol

ja mam wycie z ciebie i z twoich wypowiedzi =))
ja na twoim miejscu bym niepokazywal ze mam 10 lat, bo to juz lekka porazka... gratuluje ci i spier****j najlepiej :>

Fathit 03-05-2008 15:53

@kost
problemy z tobą zaczęły się jak zabiłeś mojego rl za free wciągnąłeś w to pare osób wypłaciliście sie a ty oni spoko spoko a ty nadal swoje i tak całe nicmpajneliscie bo niechciałem z palczków ściągać ...
Ja ci dupe lizalem, jeśli chodzi o ten pacc ?? Kpisz jak mogłem ci lizać dupe jak ty nic nie znaczyles i nie bedziesz znaczyl ^^. a kto tego pacc zaltwil ;]?? Dobrze ze ty nie byles kozazk ale widzisz jak na tym wyszles ;] tyle odemnie

Pawelosso_14 03-05-2008 15:59

cato idz zrob minetke okularnikowi non maxowi co na oczy nie widzi przez ten komputer

Vartis 03-05-2008 16:11

up

Pawelosso co ty k***a masz do Nona i Cato?
kiedyś tu chociaż ktoś po dodaniu ssow "gz" pisał a teraz??:confused:

Zeriel 03-05-2008 16:15

klotnie klotnie i jeszcze raz klotnie :D nie bd tego commentowal bo sie cos wiekszego rozpeta :p
Vartis gz adv :D blu robka rox :pp
dawajcie sski a nei sie klocicie :D
http://i217.photobucket.com/albums/c...odem-1-1-1.jpg
bez offa :D

dudek949 03-05-2008 16:15

@ Kłutnie....

Jak chcecie się kłucić to zróbcie sobie konferencje na gg, tlen etc... nie wiem co tam macie...

To jest Topic do zdjęc...

~Anu

Pawelosso_14 03-05-2008 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vartis (Post 2036538)
Pawelosso co ty k***a masz do Nona i Cato?
kiedyś tu chociaż ktoś po dodaniu ssow "gz" pisał a teraz??:confused:

'

Non to byl moj best rl ale mnie keyloggiem probowal hacknac nawet sie przyznal z non maxa mam ss ;] noto nie moja wina dalem ss vuco i go kickneli a ze ten po mojej mamie jezdzil a cato mu pomagal to bede po nich jezdzic do ciebie nic nie mam spoko ziom jestes

cya

Fathit 03-05-2008 16:23

@vartis
pawelosso ma 9 lat, igonre

sory pawelosso już taki się urodziłem
nnaprawde niechce się z tobą wyzywać ;)
tylko nie wiem co ty mi tu z non maxem wyskakujesz? ;/
jeśli chodzi ci o to że nastraszyłeś nona i się wypłacił to nie jest moja sprawa i możesz mi wierzyć że jakby mi o tym wspomniał to by nie zapłacił ;) a może on nawet nie płacił nie wiem... naucz się że ludzi się nie ocenia po wyglądzie zakazana mordo... nikt nie wie jak wyglądasz a kozaczysz ;) ziomek koniec nie odpisze już na żaden twój post chyba że nagle zacznies coś znaczyć na tym świecie wtedy cię dojade ;)

nie pisałem tu z pół roku ale teraz mam troche czasu więc zaczne ;) nie zalezy mi na opini nikogo popisze tu troche bo zamierzam powoli kończyć ;)

edit
no tak tak te twoje ssy, ahh ile razy to słyszałem ;) wex no zapodaj pare namnie albo całą galerie

Pawelosso_14 03-05-2008 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fathit (Post 2036565)
@vartis
pawelosso ma 9 lat, igonre

sory pawelosso już taki się urodziłem
nnaprawde niechce się z tobą wyzywać ;)
tylko nie wiem co ty mi tu z non maxem wyskakujesz? ;/
jeśli chodzi ci o to że nastraszyłeś nona i się wypłacił to nie jest moja sprawa i możesz mi wierzyć że jakby mi o tym wspomniał to by nie zapłacił ;) a może on nawet nie płacił nie wiem... naucz się że ludzi się nie ocenia po wyglądzie zakazana mordo... nikt nie wie jak wyglądasz a kozaczysz ;) ziomek koniec nie odpisze już na żaden twój post chyba że nagle zacznies coś znaczyć na tym świecie wtedy cię dojade ;)

nie pisałem tu z pół roku ale teraz mam troche czasu więc zaczne ;) nie zalezy mi na opini nikogo popisze tu troche bo zamierzam powoli kończyć ;)

'

niestety nom mam 9 lat czyli non max tez ma 9 lat ale on straszy ze jak przyjade do polski to jego koledzy mi najebia aubsahushasuhasu noto nie wiem kto tu miesza tibie z rl life ;]

LK. 03-05-2008 16:34

;p : DDD nic nic

Phil128 03-05-2008 16:45

kto mowil ze mam bana?:)

15:42 Druid Philip [125]: Witamy.
15:43 You see yourself. You are an elder druid. You are Awaken of the Insomniacs (Sir Killer Krazy).

Ban byl pomylka cipa ;)

Date Description Days Start End
May 03 2008 Compensation for unjustified banishment 1 Jun 24 2008 Jun 25 2008

^nawet pacc oddali Xd

Fathit 03-05-2008 16:47

czekamy aż stasko napisze że liczy się fakt
uahuahauhaa

kuszczyx 03-05-2008 18:10

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Pdf 03-05-2008 18:11

@ Vartis
Gz gogo 100
@ Cato
Mejkaj ten ots bo @ powalczyc

A tu quest z ziomkiem

http://img233.imageshack.us/img233/8240/uo0124eo9.jpg
http://img233.imageshack.us/img233/8...f94a8c9ffc.jpg

niezniszczalny_joe 03-05-2008 18:44

@Moria

Niezly hack

Your depot contains 700 items.

xD
edit
@pawellosso&Mitina

Wy*******ac stad! NIE GRASZ NIE PISZ EASY!

Mitina 03-05-2008 18:54

Niezniszczalny widze ze masz duzo do gadania o.O
Gralem pewnie dluzej na danerze niz ty, jesli wogole grales, bo masz celesta napisane i na emeryturze wiec wynika z tego, ze takze niegrasz, wiec piszesz to sam do siebie-czyli jestes bardzo madry...<ironia> =) i zawsze moge grac wiec m***a i odpier*** sie odemnie

@Fathit
niewiem czy ty czytac nie umiesz czy cos ale przeczytaj jeszcze raz post pawelossa a pozniej swoj i pomysl =)), a non max to byl/jest noobem bo straszyl low lvl dedem zawsze =) i zapewne tez bym padl od niego na low lvlu gdyby nie moj ziomek Draker :> (ale to bylo dawnoo temu)

Pawelosso_14 03-05-2008 18:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez niezniszczalny_joe (Post 2036807)
@Moria

Niezly hack

Your depot contains 700 items.

xD
edit
@pawellosso&Mitina

Wy*******ac stad! NIE GRASZ NIE PISZ EASY!

Oj dziweczko pierw pomysl co piszesz bo ja tu gram to nie pisz ze nie gram ,,l,, ty s*******aj na celeste to thread only danera jak cie w przedszkolu czytac nienauczyli.

niezniszczalny_joe 03-05-2008 19:42

Pawellosso

wiecej wiem o tobie niz ci sie zdaje, jestes kozak w gebie. jesli masz tyle lat co podaja to po huj tu sie w*******asz nie nauczyli cie ze dzieci glosu nie maja?
btw. w ktoryms poscie napisales ze komus tam mama kupila chara na allegro. I KTO TO MOWI!!! sam kupywales alphanda na allegro i kurwa co teraz powiesz jak sie wytlumaczysz?!?!?

jestes najbardziej zalosnym dzieckiem jakie kiedykolwiek widzialem

ZAL!

idz stad w pizdu. moze i gram na danerze ale chce byc anonimowy i co zabronisz mi? Co zabijesz mnie? Buahahahahahah zAl

Pawelosso_14 03-05-2008 19:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez niezniszczalny_joe (Post 2036958)
Pawellosso

wiecej wiem o tobie niz ci sie zdaje, jestes kozak w gebie. jesli masz tyle lat co podaja to po huj tu sie w*******asz nie nauczyli cie ze dzieci glosu nie maja?
btw. w ktoryms poscie napisales ze komus tam mama kupila chara na allegro. I KTO TO MOWI!!! sam kupywales alphanda na allegro i kurwa co teraz powiesz jak sie wytlumaczysz?!?!?

jestes najbardziej zalosnym dzieckiem jakie kiedykolwiek widzialem

ZAL!

idz stad w pizdu. moze i gram na danerze ale chce byc anonimowy i co zabronisz mi? Co zabijesz mnie? Buahahahahahah zAl

kozak w ryju to wbij do holandi to zobaczymy inaczej pogadamy dziwko a Alphanda nie kupilem na allegro i nic z tamtad nie zamawialem nawet tam konta nie mam i huj ci w dupe ,,l,,

YoursOkO 03-05-2008 19:49

@up

@Joe
huj wie skąd ty sie własnie tu wziołeś a jedziesz innych którzy grają tu długo i z łaski swojej wy*******aj a nie kurwa kozakujesz na forum

a co do tego Alphanda to on nie kupił na allegro tylko sie wymienił na tibi i huja wiesz a sie mądrzysz

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:39.