![]() |
|
Witam.Gdzie mogę expic na skillach 46/42.Tak wiem mam małe, ale ludzie ciagle mi wybijają.Eq K set,Warrior helmet,dragon shield,leather boots,clerical mace.Profesja:Knight Lvl:27.Proszę o odpowiedz:)
|
@up
doskilluj chociaż do 50/50 i idź na cyce do mt |
Cytuj:
kroliczki, sarenki i karaluszki mozesz zabijac, ew. kurki @Max_33 mino tower obok kazo |
Mam pytanie.
Czy mógłbym skillować na Slimach. Info: Paladin Level: 16 Skille: 56/44 Eq:B robe,B Legi,Bohy,Demonka,Crusader,Platinum Ammulet. Z góry dziękuje |
skillowac zawsze mozesz : P
ale nie o to ci chodzi wiec odpowiem : nie, nie mozesz. 55-60 shielding co najmniej by zadawal rzadkie hity btw. post nie w tym temacie |
Cytuj:
odpowie ktoś na moje pytanie ?? plz :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
31 palladyn facc skille 65/42 eq: belted cape , dvarven shield , p legs ,dark helmet , scraf
|
Witam ;-)
Gdzie w miarę bezproblemowo i przy naprawdę małym kapitale wejściowym , można efektywnie expić PACC? Postać: Sorcerer Poziom: 21 Mlvl: 17 Eq: Wand of Decay , P Arm , P Legs , Ancient Shield , scarft i Dark Helmet Za pomoc z góry dziękuje |
39 EK 71/71 skille eq:
Crusader Helmet DSM Knight Legs BoH Blacksteel sword/ fire sword + demon shield gdzie expić żeby szybko wbić 40lvl? zarobek się nie liczy (chociaż mile widziane, jak sie zwróci) tylko exp.. @up Tomby ank -1, Larvy, Roty |
Cytuj:
barby, zolwie, scaraby |
31 palladyn facc skille 65/42 eq: belted cape , dvarven shield , p legs ,dark helmet , scraf
|
musisz 2x? guardy, mintwallin, d. lair jak chcesz waste, DC -2 jak chcesz szybki exp, mozesz probowac OF - zerki. ale polecam wbicie 70-75 skila ;p
|
@laxiu
Tomby pod Mount Sternum. |
30 Druid noob char facc - p set? dam rade na dC -2?
|
nie, nie dasz
|
46 RP 74/60 crown helmet/b robe/p legs/p ammy/v shield/boh
Gdzie expić żeby najszybciej wbić 50lvl? Kasa się nie liczy, nie musze zarabiać, liczy sie tylko fast exp. |
Witam :)
Wiec tak, 74 RP skille 89/69 Eq takie jakie powinno byc :) Gdzie expic tak zeby choc troche wychodzic na +? :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:59. |
|