![]() |
|
HAHAHAHAHAHHAHA O KURWA JAKI KOZAK!!
pokaz swoja fotke czy taki koks jestes? no dawaj cwaniaczku z mila checia bym sie z toba zmierzyl ale z gruntu rzeczy dzieci nie bije pozatym widac ze jestes bardzo inteligentny ze kazdego posta cytujesz Grtz |
@oko
ja tu jestem po to zeby do kazdego sie przy*******ac. i sie odpierdol odemnie jesli trzeba bedzie to bede z ludzi wyciagal wszystkie brudy na tym forum a o niektorych wiem duzo nawet bardzo duzo! a wiec shut up |
@joe
shut up to możesz powiedzieć do swojego kolegi a nie do mnie :)
|
Pawelesso czy jak ci tam zapraszam Kostrzyn Wlkp :)
Jeśli macie zamiar sie kłóciĆ to jest od tego gg, tlen czy inne gówna nie zaśmiecajcie forum :) Sry za offtop |
@oczko
100% agree z chęcią cię przywitamy w koninie;););););) CYA |
tak to ja...
@down
krzywy ryju wstaw swoja fotke a nie po starych jezdzisz dziwko nie dorobiona twoja stara zarabia ci na chleb pod latarnia 2 groszy za 1 frajera |
@up
to twoja stara? czy mi sie wydaje? |
@pawełek
ale masz jędrny brzuszek :D:D:D:D:D:D
|
:o
ale waleń z ciebie huhuhu :p
Edit : na huj na starych najeżdżasz pokaż swoją fotke gumowcu jebany |
rl foto
No wyskakiwać ze swoimi rl foteczkami.Ja dam jutro bo chwilowo nie mam przez co wrzucić.;)
|
|
ja tez dam spokojnie przyjdzie na to pora.
tak samo jak przyjdzie pora na kazdego skurwysyna pawelosso i'm waiting for you zapraszam gdansk jesli wrocisz do kraju jesli ci na to odwaga pozwoli buhahaa albo starzy raczej |
@up
Ja bym na jego miejscu nie wracał.Bo powiedz mi jaki człowiek by wyjeżdżał z Holandii??B)B)B)
|
hggfhfghfghfgh
|
-.^
ja to co najlepsze w Holandii mam kiedy chce w Polsce B) chyba nie zaprzeczysz co nie Trion ? :P
|
@up
no w sumie ja bym nie wyjezdzal. ale zwazajac na jego wiek to on zapewne nie wie jeszcze ocb :baby::baby::baby::baby: |
Oczywiście dzisiaj miałem okazję ale nie chciało mi się iść;(;(;(;(
|
Cytuj:
Ty Stary Ze Az Taki Rozjebany Odbyt Masz To niewiedzialem Sry Ze Tu pisze...8o |
o kurwa sami pakerzy a ja bidny schorowany .... ;/
@kost dawaj nick komu ja tak dupe liże/lizalem ? cioto jebana wiemy że jestes z murzyńskiej wioski i masz kompleksy aff nakręcam temat ? ;d pewnie że tak ja mam fuuun a wy zaraz ustawki bedziecie robic ;) uhauah sie kurwa nadajecie ;] ktoś to tam pisał że Roro i Emef mają coś do Astu to i my, yhy moze i tak ale już nie raz Roro i Emef nam pomogli i my im więc stfu. Orszak i chuj wam w łeb możecie sobie gadać ! pozdro teraz wiem że moge liczyć na tych co sa w gildi jesli nie to tylko z mojej winy ... kurwa jeszcze pojechałem na hale... deszcz pada, zmokłem... hali niema bo ktoś tam bedzie pisał mature w poniedziałek czy nie iwem kiedy tam... HAIL MATURZYśCI !!~~!!~~!! A PAWELOOSSSSSOOOO DAJ NICK JAK TU GRASZ CHCIAłEM POGADAC X( HSAUHSAHAHA |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30. |
|