![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale chealje napisal na forum ze oni w kazdej chwili se moga wygrac te wojne hueeue oksiq pls ale jest ogolem kul dzis impreza bendom kubusie kiepqa bedzie itepe hehehe 18nastourodzinowa heheuehe ale ja stary lololol;(;(;( |
wejdz sobie na psknejott i zobacz online time'y ludzi. zeby nam sie chcialo expic/grac bysmy byli aktywni albo expili albo akcje robili zrozumcie to ludzie, to nie jest tak ze 50 na vent i kazdy cs/ot gra.. nie nie, ale przyznaje racje ze jest kilka osob moze i grupka 15-20 ktorzy chca ta wygrac, ale kogo to interesuje ;;
|
Cytuj:
cze karolek |
Cytuj:
|
wole wrzucic niewidke i biegac na ob...
|
@^ Owned !! hahahahah :baby::baby:;(;(:cup::cup::cup:
|
sprzedam bardzo dobrego krulewkiego paladyna na iridia :cup::cup::cup:
|
OLOLS KAROLEK OWNI TO FORUM h3h3h3h3h ;DDDDD:baby::baby::baby::baby:8o8o:cup::cup::cup::]8o:baby:8o8o
VINCENCIE WRACAJ!!1111111;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wlasnie ;[!@!!111X(X(X(X(X(X(X( emarik wchodzil w dupe karolkowi a nie bongosom phi X(X( |
ok poreda zwracam honor ;D
oczywiste jest ze na otwartej z nami nikt na tym servie szans jak narazie nie ma, biorac pod uwage postacie jakimi dysponujemy ;] prolaki sie przekonali o tym wiele razy;; |
ja myślę ze dostalibyście teraz od dynasty lajtowo na ob :)
|
Cytuj:
@tristan jak twoj kolega powie do mamy czesc, to tez go wyzywasz ze wchodzi jej w dupe? |
Cytuj:
|
Cytuj:
pozdro dla karolek ktury jak zawsze radosnie pierdoli gupoty oraz dla guilfrend bananeq hehehehehehehehehehehe pozdruwki oraz rzarcik na dobry łikendB) Wasz szczerze, Shane ~ |
A serial Dynastia zdjęli z anteny, że giwneli up, czy co?
|
Szkoda ze nigdy nie dostalismy w pale od real ownerow charow:| a ostatni razy kiedy ludzie na iridi nie oddawali passow bylo jak nami dowodzil firenze a wami pokemon i zawsze dostawaliscie w pale:| mówie o ob oczywiscie;p.
|
Cytuj:
Szkoda ze ty taka glupia ciota jestes , bez honoru lizales dupe wszystkim na calej iridii , byles najgorszym kretynem i takim zostales , wydaje ci sie ze jestes kims , a tak naprawde jestes nikim , niedlugo sie przekonasz ze gowno mogles tu zrobic , ze gowno mozesz tu zrobic i ze gowno bedziesz mogl tu zrobic , takze nie pierdol tutaj takich farmazonow , bo dla wszystkich jestes dnem spolecznym. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:29. |
|