![]() |
|
best op to byl ten 1st albo ten Kelun
http://www.youtube.com/watch?v=JQd5IFFbsRU |
Best OP Bleacha to 3 op, "Ichirin no hana" jest po prostu świetne.
Nipah~! Corgar Frizz |
A mi się nowy op z Bleacha podoba :P
@up Mi też Chu-brra się najbardziej podoba, aczkolwiek rzadko słucham OST :P |
Mi się chyba ten op podoba najbardziej ze wszystkich z Bleach'a. =o
Owszem, było wcześniej dużo fajnych, ale ten... po prostu mnie wciągnął. ;3 |
@
Mnie o wiele bardziej podoba sie op niż ending, chociaż uważam te efekty rozwiewania włosów za lekkie przegięcie, a konkretnie tępo tego rozwiewania. Bleach 215 Odcinek nie powiem podobał mi się, zrobił na mnie nawet pewne wrażenie, oczywiście nie liczę tych wstawek mających na celu rozciągnięcie odcinka. Czy mi się wydawało czy grafika i animacja uległy zmianie? A może to dlatego, że pierwszy raz ściągałem wybielacza. |
Poleci ktoś jakieś dobre anime- żeby po prostu było co oglądac. Z krótszych i śmiesznych proszę :P.
|
może Karin?
Hetalia? maria holic? |
O- Maria Holic- to właśnie miałem sprawdzic . Dzięki, już się zasysa.
|
A co do Karin - Ray mi ostatnio polecil mange, wczoraj wybralem sie do Komikslandii, kupilem 1(1 i 2) tom i naprawde nie zaluje ; ) polecam!
Lucky Star 1-9 Moze nie powinienem tego jeszcze ogladac, ale trudno. Ogolnie anime mi sie podoba, kocham taki glupkowaty humor : D Konata ogolnie wymiata xDD Higurashi Rei 2 - wreszcie to co lubie w Higurashi... Zapowiada sie bardzo ciekawie, tylko szkoda, ze nastepny ep pod koniec maja : ( |
Karin jako anime też jest niezłe. Tylko szkoda, że główna bohaterka zachorowała na śmiertelną chorobę- coodcinkowe powiększanei się biustu o pare rozmiarów.
|
jesli rozpoznasz all anime z tego to jesteś otaku :p
http://img14.imageshack.us/img14/230/otakun.jpg @386 ^^ i to nie jest ecchi! XD .....chyba.. @up blok? |
@Rayza
Ja tam otaku nie jestem i wiem o tym. Rozpoznaje tylko LS, Wybielacza, ta z Desu i FMA... no chyba ze to czarne przed nia to death note... Cytuj:
|
Dorzuc jeszcze Naruto(opaska na podlocze), CG(oko i zdjecie), jesli sie nie myle Soul Eater(ta czaszka), opaska na ramieniu kojarzy mi sie z Haruhi, kartka z napisem BECK jest prawdopodbnie z anime o tym samym tytule, plakat jesli mordy nie myle to list gonczy z One Piece(nie czytalem, tak mi sie kojarzy), drugi mieczyk z Samurai Champloo, i to chyba tyle nie wymienionego, przynajmniej tyle potrafie zakfalifikować.
|
Ja tam widzę jeszcze Vampire Knight'a i opaske z naruto : p
|
Ten jaszczur zielony to z Katekyo Hitman Reborn!a. Tak samo ten ptaszek po lewej. Ten zielony zeszyt przypomina te różne raporty, co to je w Naruto Hokage czytali.
|
Cytuj:
|
jest jeszcze Darker than Black xxxHolic/Tsubasa D.gray-man,Air gear?, : p
@Karin kolejna seria co sie rożni od pierwowzoru mangi : p a głw. boh. ma większy biust w anime XD @down czyli to co napisałem :p |
Do tego maska z Darker than Black, Mokona z Tsubasy i przypinka (Shinigami-sama z SE?)
|
Po ostatnich maratonach skończyłem właśnie Bounen Xam'dou, oraz filmy Makoto Shinkai. Wszytko to jest warte polecenia, ale najbardziej zmiażdzyło mnie Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho. To jest coś, czego nie da się opisać, można tylko obejrzeć.
|
@Gangrel
Szczera prawda. The Place Promised In Our Early Days robi OOOLBRZYYYMIE wrazenie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:48. |
|