![]() |
|
po co mnie lol ja mam aola wezcie jakiegos xespoza czy tam ulrene bo oni tam bez aoli biegaja wiem z nich chociaz jakis loot bedzie :P
|
@up
Ty tam kobieto sie nie odzywaj! po co mnie lol ja mam aola wezcie jakiegos xespoza czy tam ulrene bo oni tam bez aoli biegaja wiem z nich chociaz jakis loot bedzie :P |
Cytuj:
Jeden z największych dupowłazów Furory robi z siebie pr0 Ciesz się, ciesz się, opinie na Twój temat od nie jednego z Twojej gildi i z Duskiness słyszałem (: |
Cytuj:
edit Dafne - Imie zenskie. DafneY - Imie meskie tak jak: Zdzislaw - imie meskie ZdzislawA - imie zenskie Nara RAT ILL t |
I tak daje Ratillowi lape uciac ze do konca wakacji sie zakreci ;]
|
@ekle cos tam
No dzieki za zauwazyles to ze jestem dupowlazem furory bo na te opienie pracowalem juz jakies 3 lata i nie bylo latwo ci popowiem. Chcialbym zobaczyc tez co sadza o mnie ludzie z mojej gildii i przyjaciole z Dusk moze zdradzisz rabek tajemnicy. @dafney Spoko spoko nie ogarlem edit. No jebac, mozesz byc juz facetem jak ci zalezy tak bardzo :p @thoro no tez mysle ze sie zawine |
Cytuj:
Czejsc ziomki! Co tam ?! dopiero co wstalem bo gralem w tibie , ale i tak wczesnie sie polozylem hehe gdzies tak do 3ciej/4tej ;p co tam u was? tak wogle to fajnie tu jest ;p |
a i jeszcze chce powiedziec do karola:
dzieki ze pozwoliles mi expic z tobom ;* ale i tak jak poszlem to grales jeszzce do 8smej a.m. to zworcilo ci sie moj expowanie co nie ?:cup: <- fajna minka ^^ mam nadzieje ze kiedy bedzie euro w polsce 2212 to bedzie tak samo hehe |
aaa ma ktos fajnego otsa?
|
|
Biooly huju jestes ? bo sprawe mam
|
masz moje gg pedale przeciez...
btw mam wino wlasnej roboty kiedy bedziesz w poznaniu? |
ojaaa! ale BedZieCIE mNiElI %%%%mELAnSz%%%%
|
Co¶ mi się przypadkiem obiło o uszy, że czyj¶ budżet uszczuplał o ponad 2,5kk dzisiaj ;d
|
Cytuj:
|
@up
I co, jeste¶ fajny ? @down Troll ? Wyskoczyles tu z historia, jak to ty przykladnie przestrzegasz praw tibijskich, mowiac jeszcze ze to 'na marginesie', podczas gdy nic innego oprocz tego nie napisales. Zagoniles na kogos i myslisz, ze jestes fajny ? Bo co, bo moze ci chara pocisneli, p set wypadl i nie mogles sie pogodzic ze strata ? Jesli myslales, ze uslyszysz oklaski, to sie chyba przeliczyles. Nie bede tego komentowal, bo i taka twoja proba zostania fajnym nie powiodla sie , to co mi zalezy ^^ |
@up=konfident jebany
jak ty juz frajerzysz w zwyklej gierce internetowej to strach pomyslec co bedzie na rl....zobaczysz kogos pijacego piwo w miejscu publicznym i co kurwo?pojdziesz na psy ??? |
:O jak to zrobiłe¶?! Jeste¶ od dzi¶ moim idolem!
A tak na serio to co kogo obchodzi co się stało z gildi± 29 msa? A innych też sprzedajesz ? @down Bed± z Ciebie dumni. Zasdroszcze im takiego najemnika. |
idz poliz dupke youenowi moze ci p seta da
|
@up
Żeby pucować sie do pucusia trza już być zerem totalnym |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:16. |
|