![]() |
|
Cytuj:
@Edit A i mam rl :| |
Daj sobie spokój, gość zdał maturę i myśli że jest królem świata. Pochwal się wynikami shic'ek.
|
Shic:
polski 30% mata 30% angol 30% xDDDDDDDDDDDDDDDDD |
I wszystko w podstawie, buehehe.
|
Speedy Xd (12-06-2010 10:15)
zajebsicie :D Speedy Xd (12-06-2010 10:15) z polskiego 90% Speedy Xd (12-06-2010 10:15) z ang podstawowego Speedy Xd (12-06-2010 10:15) 95% AndRzEjeQ (12-06-2010 10:15) =d Speedy Xd (12-06-2010 10:15) z rozszerzonego 75;P |
Cytuj:
anyway Ukryty tekst:
|
@up
Ustny? |
Jaracie sie matura, gdzie trzeba 30%. Ne egzamin zawodowy potrzeba 70, wiec stfu.
Szkrin. http://i291.photobucket.com/albums/l...ulex69/129.jpg |
@up
a nie 80%? 30% pierwsza część i 50 praktyka. |
Nie, nie.
Oba etapy -praktyczny i teorytyczny- to sa 2 inne testy/egzaminy. Etap teorytyczny sklada sie z 2 testow, jeden jest w samej czesci typowo zawodowej a drugi z podstaw przedsiebiorczosci, tu musisz miec 70% z obu tych testow. Etap prajktyczny jest sprawdzeniem twej wiedzy w praktyce. Czyli jak zastosowujesz wiedze (teorie) w praktyce. I podobnie jak w czesci teorytycznej musisz uzyskac 70% punktow (lecz nie jestem tutaj pewien, 70 czy tez moze 50). /EDIT. Po przeczytaniu tego 2 razy stwierdzilem, ze jakos do dupy to wyjasnilem xd Mam nadzieje, ze da sie domyslec o co mi chodzilo. |
@Rushofjutki
i tak posta skasuja bo nie ma szkrina ;< |
pamiętacie mistrza ?
|
shicu pokaz mi co to rl life i wgl !!!
ze ty nie grasz a ktos gra to nie znaczy odrazu no life NO LIFEEE BO JA wychodze tez z innego zalozenia, w huj ludzi grałoby '' ile sil w komputerze'' XD ale 22godz i rodzicie odprawiaja spac ;( A CO DO poprawki z matmy , wyjebane jaja mam na to JOL |
Undead Thornado aka Heorek - pamietamy;)
pzdro. |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS: Nie gram w to scierwo... Pierdolony chudy lamusie ! |
Cytuj:
Sorry ale juz po meetingu :s |
Cytuj:
ps. nie, nie gram juz w te gowno |
[quote=Azkabanczyk;2771210]Nie, nie.
Oba etapy -praktyczny i teorytyczny- to sa 2 inne testy/egzaminy. Etap teorytyczny sklada sie z 2 testow, jeden jest w samej czesci typowo zawodowej a drugi z podstaw przedsiebiorczosci, tu musisz miec 70% z obu tych testow. Etap prajktyczny jest sprawdzeniem twej wiedzy w praktyce. Czyli jak zastosowujesz wiedze (teorie) w praktyce. I podobnie jak w czesci teorytycznej musisz uzyskac 70% punktow (lecz nie jestem tutaj pewien, 70 czy tez moze 50). Pisemny - 30%, Praktyczny 75% |
NIE MATURA!
LECZ CHĘĆ SZCZERA! Zrobi z Ciebie.... SHICHEJTERA! XD! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:11. |
|