![]() |
|
Przeczytaj jeszcze raz co napisał LDS. Jeżeli nie zrozumiesz to jeszcze raz i tak w kółko.
On nie wypiera się bota -.- żeby nie było to wczorajsza poranna wg Mnie śmieszna sytuacja. 09:12 Nake Darko [20]: someone from here like man? 09:12 GM Kosari on Refugia [2]: Greetings @down Niektórzy grają w Tibie dla przyjemności :p |
Cytuj:
|
Dragon hunt:]
|
Cytuj:
Widzę Cepie ,że źle zdefiniowałeś moją wypowiedź ;] nie mówię , że jest zły ,niedobry ble i w ogóle dlatego , że botuje ... nie nie nic z tych rzeczy po prostu botterzy w moim mniemaniu sa ścierwami , najlepiej w ogóle nie grać też masz wtedy rl life , i btw. czyli każdy kto gra w Tibie bez bota nie ma rl life co nie ? no sorry ale na to wychodzi z Twojej wypowiedzi ;) p0zdr0 |
Cytuj:
a w weekend dzieki duzemu levelowi moge 4fun pojc na poi/faraony i miec z tej gry przyjemnosc:) jesli lubisz siedziec 8h przed kompem to dla mnie jestes poporstu looserem :) i zadzwon do kliniki leczenia uzaleznien moze ci pomoga |
a jesli ktos lubi grac 8h a nie botowac?tez mu nie zabronisz ... moze mu to sprawia przyjemnosc...
|
|
|
Cytuj:
jeden lubi ogorki drugi ogrodnika corki jak mawia stare przyslowie :) to ze ja wole przez 5h strawic jakas fajna ksiazke a 2ga osoba woli przez 5h patrzec w monitor to nie moja sprawa:) |
Mądre słowa panie Slayer :confused:
|
|
|
Cytuj:
bossa ubilem o 18~ :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
no wiesz wątpie żeby ktoś miał rl life przy high lvlu... ale dobra mów sobie zdrów. |
Cytuj:
|
@up
OWNED XD Cytuj:
No nic pogratuluje Ci ponownie :* - kiss ode Mnie :* |
Cytuj:
Zgadzam się z tobą. Tylko, że większość osób grającyh w to tyle czasu to są patologiczne dzieci i wielu rzeczy nie mogą zrozumieć |
LOOT z dragow na 3-4h wasted 6bp mf
http://img139.imageshack.us/img139/8326/hailpc3.png |
Jednia maja problemy ze ktos uzywa bota , inni nimi 'szpanuja' i mysla ze sa fajni jak pan up a niektorzy po prostu graja i maja to w dupie ;P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:10. |
|