![]() |
|
12:55 GM Xane Iridia [2]: Offenhauser, Caris Lirath, Finena Elenbret, and Talis were banished for 30 days with a final warning while Thalic Ilunor and Teptas were also banished for less severe violations. Please remember to follow the rules at all times or you may face a ban!
|
No to ladne wpierdol xd gz ;P
|
XD gdzie ten Karolek sie schowal ??
|
dzis do mnie qbus sie pytal na ventrilo "karolek, mamy tydzien.. to co .. expimy?"
powiedzialem mu ze nawet jezeli po expimy to nic nie zmieni naszej przyszlosci na serverze, no i pare godzin pozniej sie sprawdzilo..gratuluje |
Powiem tak DAuramy nie mialy szans wiec przegrali z tropersami a tropersi przegrali z prolakami ciekawe co zrobi dauram jak go prolacy kikna nikt mu nie pomoze wiec teraz musi niezle dupy lizac zeby nie byc sam w dupie
|
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
Nikt nikogo nie kiknie bo tak samo daurarumy potrzebuja Polakow tak samo Polacy ich... Skoncz pierdolic farmazony bo huja wiesz :) |
Sprzedam oryginalnego NG Bota za doładowanie 15zł orange.
/Kulka |
Cytuj:
ixandu=viffarn |
|
olorion ty rzyjesz?
|
Cytuj:
:(:(:(:( ehhhhh |
widze ze tych pro z bongo ich koledzy z polski dojezdzaja;/ przykre;/ za 2 tygodnie bedziecie mieli jeszcze kogos innego na plecach;
|
nie ja typka zabilem tylko kumpel co ma passy, sorry za to
|
Cytuj:
|
ty nobbbbbbbbbbbbbbb
|
niech nasz dyplomat wyglosi mowe w tej sprawie
|
ok, zrobie jak mi kazales wojciechu
a wiec, moje oficjalne stanowisko: jebac to. michasz he/ |
Nice Fun
1dzien Master-Duel Mar 20 2009, 16:31:46 CET Killed at Level 86 by Justynka of iridia and by Drulleis Qexc Mar 20 2009, 15:55:58 CET Killed at Level 108 by Justynka of iridia and by Fargahin Cazablanca Mar 20 2009, 15:57:52 CET Killed at Level 63 by Justynka of iridia |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:16. |
|