![]() |
|
karu nauczył się ortografii HUAUahuAHUahuhAHUa a może ma bota? :D
gdybym umiał se zcrackować NG bota... |
Kłótnie nie mają sensu (uhuh, wiem, Ameryki nie odkryłem). Ludzka mentalność, a dziwnym trafem szczególnie polska, jest bardzo ciężka do ogarnięcia. Jeśliby podejść do zagadnienia raczej od strony psychologicznej wyszłoby, że lwia część graczy wspomagająca się darmowymi tudzież płatnymi software'ami ma po prostu problem z kompleksem poczucia mniejszości. "Nie umiem sam, to zrobi to za mnie coś". Mam też wytłumaczenie dla tych, którzy nie posiedli mistycznej sztuki czytania ze zrozumieniem - są także gracze, którzy używają botów, bo im się po prostu nie chce grać (to jest ta mniejsza część graczy). Ci zdecydowanie nikną w cieniu tej pierwszej grupy, ale za to są to osoby, które NAPRAWDĘ POTRAFIĄ grać bez używania bota. Znam parę takich osób, szanuję i lubię, przy każdej sposobności staram się wybić im to z głowy, ale po co dodatkowo wytykać palcami. I niestety muszę stwierdzić, że do drugiej grupy należy naprawdę niewielu Polaków, ja przynajmniej w swojej karierze takiego nie spotkałem. I nie próbujcie mi insynuować, że pan Taki-A-Taki bocąc umie grać, bo mając tak wysoki level gra staje się łatwizną. Nie pochwalam botów, nigdy nie pochwalałem i na każdym kroku piętnuję to (co, jak usłyszałem ostatnio, przylepiło mi już odpowiednią łatkę). Ale czemu miałbym tego nie robić? Jezus nie grzeszył, lecz za to nawracał i pouczał ludzi. I wierzcie mi, nikt go za to nie bluzgał na żadnych forach :cup: W każdym razie - bardzo dużo osób to robi (ach, jak mnie korci wskazać konkretnie palcem), ja to wytykam i po prostu mi ich żal. <dygresja> Czuję, że w moją stronę poleci mięso :) </dygresja>
Cóż, każdy orze jak może, a jak nie może, to jest smutnym dzieckiem, któremu bot orze :) Pozdrawiam wszystkich bociarzy :cup: Mam nadzieję, że wszyscy jak jeden pójdziecie do nieba, gdzie znajdziecie czekające na Was 72 dziewice*. Ale goręcej pozdrawiam wszystkich tych, którzy w mniejszym lub większym stopniu podzielają moją opinię oraz tych, którzy - zupełnie jak ja - brzydzą się wszystkim, co sprzeczne z Tibia Rules. :) *Czy wspominałem, że te dziewice są nierozdziewiczalne? :cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://i71.photobucket.com/albums/i1...ulas_Goopi.jpg (2 tygodnie już chyba to ma) |
@Donatan
Bardzo ładnie, treść zgodna z podanym tematem. Występują nieliczne bledy interpunkcyjne. Opanowałes zasady ortografi i stylistyki chodz brakuje akapitów. Lecz troche za krótkie. Dobry+ |
Cytuj:
propo to i ja wtrące swoje 3 gp. jak juz ktos powiedzial mozna grac bez bota,i to calkiem udanie,jednoczesnie mając rl life i nie sharujac z nikim. okrzes- za przeproszeniem pieprzysz bzdury-wyjdz. i wiecie co?kłótnia o boty i nie boty nie ma sensu skoro tylko paru userow potrafi jakos uzasadnic swoje zdanie.czy tylko oni mają na tym forum 13+ lat?(nie wymieniam nicków-oni wiedzą ze to o nich) respekt dla tych którzy potrafią czytać ze zrozumieniem i jakoś sensownie sklecić odpowiedz. BTW2 need ed 100+ btw. catch me in game @edit Krekor jest fajny Krekor jest hojny Krekor jest sexy (odzyskalem softy po hacku jakby co :P) Krekor jest...itd tylko czemu sidoluxa popija?:D |
@Hektor @Terasqi no i goooooood :)
|
Cytuj:
a co synku zly jestes ze ci nie dalem pobocic na edron arenie? Cytuj:
swoja droga fjany slang podworkowy Cytuj:
|
Cytuj:
To niech ahmedasobie oglądnie :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ aff takiemu to dobrze ja sie musze pochwalic ze na prawko zdalem za 1 razem (z jakims typem z lublina, wywalili go stamtad za molestowanie panienek :D) a masz dobra dupe w zespole:D ladnie spiewa i wogole;p za nia sie bierz |
Na szczescie matura jeszcze nie w tym roku ale i tak mam duzo w szkole nauki + duzo ksiazek czytam od czasu odejscia z tibijskiej areny robie teraz prawko i latam za dupami wiec nie ma czasu na tibijski come back :p
|
Refugia Thread
OFFICIAL HOMEPAGE Wikipedia-Botów,Sharing ?!!X(X(X( @Lady Nights* Piszesz z przecinkami a PL znaków nie używasz -orginalny styl ;P |
Oj ten posty był głupi;p
|
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup:
http://img301.imageshack.us/img301/5610/dist95mf8.jpg Minimum do Setki lece :) |
jestes zerem
@LDS
Wole Slang Podwórkowy Niz Lizac Mamie Rowy |
Cytuj:
Cytuj:
ta rozgryzles mnie mam mala fujarke:) |
Cytuj:
pozdro :> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:31. |
|