Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

demonic_seba 21-05-2010 22:41

widzę że temat się rozwija jak tylko może . xd

Silverr 21-05-2010 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voyphox (Post 2760231)
Przykre jest to ze prosilem bysmy rozstali sie jak faceci. Mowilem zebysmy sie traktowali jak gentelmani, a nie jak szmaty. Zrobiles jak chciales, ja zrobilem co uwazalem za stosowne ;)

Ty wiesz ze ja Cie szanuje i do Ciebie nic niemam a to ze jakis typ cos naopowiadal i odrazu mnie wyjebales z gildi itd no spoko jestes Liderem :)

Voyphox 21-05-2010 23:23

No no. Ja wiem dobrze co zrobilem, dlaczego to zrobilem. Wiem po co sie logowales na vt po 4 do 10 sekund, wiem dlaczego potrzebowales czasu na podjecie decyzji i wiem dobrze co zrobilem.

Iron_Stysiek 21-05-2010 23:27

Odniosę się do tych Katowic jeszcze.
Po co gadanie, że Opi kogoś wyzywał itd. Nie muszę tam być żeby wiedzieć jak było mniej więcej. I o ile bym jeszcze zrozumiał wzięcie kolesia który Was w*****ał na solo i pokazanie, że tu Ty jesteś mocniejszy, o tyle obicie kogoś w kilka osób a potem zabranie mu passów i cwaniakowanie przy tym, to żenada. Taki problem był powiedzieć mu czy chce wyjść na bok za to co było na vencie? Nie zgodziłby się to byłby tchórzem. A tak jak dla mnie to on wyszedł zwycięsko, a Wy jesteście osiedlowymi patologiami. Byliście u siebie, byliście grupą, on był jeden. U mnie w mieście po takiej akcji byłoby w ryj ale w drugą stronę. No ale zawsze wiedziałem, że południe to robotnicza patologia.

Gratuluję zabicia mojego chara - nie było to zbyt trudne. No ale jak już powiedział słusznie Bartezik - krzywdy mi tym nie zrobiliście wielkiej : )

Furor sebo, czy ja kiedykolwiek cwaniakowałem, kozaczyłem, rządziłem się, zabijałem kogokolwiek kto pierwszy mnie nie zabił? Tymczasem teraz "kibicujecie" Thersoxowi i ekipie - osobom które na zebraniu na vencie były za wprowadzeniem legalnego PA i zniesienia zakazu zabijania kogokolwiek bez dowodów ... : ) Człowieku, to właśnie Ci ludzie chcieli by można było wywalać Ciebie i Twoich kolegów z serwera kiedy tylko dusza zapragnie! Opi jest jednym z największych takiego systemu przeciwników. I dlatego Thersox i koledzy tak bardzo go nie lubili.

Pozdrowienia dla mojego fana - Lion Litha z forum. Nie wiem czy Ci to pisałem ale rozbawił mnie poster Twojego autorstwa : )

millaa 21-05-2010 23:31

.

Zgadzam się .

Signed = )

#Edit
Też mi kolegę ostatnio 4 dresów najebało za darmo . I taka osoba wychodzi zwycięsko . Jebana patologia co kurwa tylko pić , kibolować i na*******ać w kilka osób .

Fan_Dzidzi2 21-05-2010 23:32

"...południe to robotnicza patologia..."

racja ale z malymi wyjatkami :P

Lion_Lith 21-05-2010 23:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron_Stysiek (Post 2760245)
Pozdrowienia dla mojego fana - Lion Litha z forum. Nie wiem czy Ci to pisałem ale rozbawił mnie poster Twojego autorstwa : )

dzięks mialem nadzieje ze sie spodoba ( smerfowi pewnie mniej ) pozdro0o0o ;D

dlaczego jeszcze opi fex sie nie zalogowal ? dalej nie ma dostepu do acc czy jak ?

Reloop 21-05-2010 23:54

chyba proste ze mu bana wbili wiec za miesiac zaloguje

Lion_Lith 21-05-2010 23:55

woleli wbic bana zamiast rookowac i rozpierdolic duskiness ?/

Fan_Dzidzi2 21-05-2010 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 2760253)
chyba proste ze mu bana wbili wiec za miesiac zaloguje

*tydzien <znaki>

AwangardowyKaloryfer 22-05-2010 00:18

Powiem tak ,śląsk nie jest robotniczą patologią. Wypraszam sobie. Jestem ze śląska i nie uważam się za kogoś ,kto mógłby być określony w ten sposób.

Obicie Opiego jest śmieszne ,fakt ,jednak ja się z tego śmieję ,nie tyle z konsekwencji ,co z zamiarów i przyczyn jakie do tego doprowadziły oraz z finału (zabranie passów). Kozacko \o/.

Odnośnie ekipy Tadzia ,nie wiem co wy macie przeciw temu ,od dawna leciało PA dlatego ,że wam się nudziło. Dziś możecie ich zabijać do woli. Poza tym ,jeśli chcieliście wyeliminować PA ,to coś wam to nie szło i to ,że coś się miało stać było tylko kwestią czasu. Nie zapominajcie ,że to tylko gra(choć dla wielu też sposób utrzymania) i należy ją traktować z przymrużeniem oka.

Ostatnia sprawa ,jeśli piszecie "ci" ,to nie piszcie tego wielką literą. Taka forma jest używana tylko w listach. Powinniście o tym wiedzieć ,tym bardziej forma "ci" w znaczeniu te osoby. np. "Idiotami są ci,którzy pobili Opiego. Dam taki przykład. Zastanówcie się nad tym ,bo to już jest meczące na dłuższą metę.

thoro 22-05-2010 00:19

Jacy wszyscy cwani przez neta, "dawaj do mnie, dawaj do mnie"
A w rl "nie no sorka, przecież to takie żarty były".
To jest patologia, cwaniakowanie przez neta

AwangardowyKaloryfer 22-05-2010 00:24

Nie podważam faktu ,że zachowaniem patologicznym jest kozactwo ,na pewno.
Jednak nie podoba mi się określenie całego śląska w ten sposób. Nigdy nie miałem takich zapędów ,żeby kogoś tłuc o cokolwiek ,a co dopiero o grę.

Czas wyciągnąć z tego wnioski.

Lion_Lith 22-05-2010 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AwangardowyKaloryfer (Post 2760260)
Ostatnia sprawa ,jeśli piszecie "ci" ,to nie piszcie tego wielką literą. Taka forma jest używana tylko w listach. Powinniście o tym wiedzieć ,tym bardziej forma "ci" w znaczeniu te osoby. np. "Idiotami są ci,którzy pobili Opiego. Dam taki przykład. Zastanówcie się nad tym ,bo to już jest meczące na dłuższą metę.

pier*****y znawca sie znalazl

slasko-robotnicza patologioooooo:
"Ci" z duzej litery pisze sie tylko jak do kogos bezposrednio sie zwracasz i jesli zwracasz sie do tej osoby z szacunkiem "Chcesz zebym Ci cos pokazal ?". A "ci" pisze sie jak mowisz o innych ludziach "A ja wierze, ze ci, ktorzy przezyli smierc kliniczna...".
najpierw sam naucz sie poslugiwac j. polskim, dopiero pozniej pouczaj debilu deklu egonie patafianie robotnicza patologio ;D ;*

Iron_Stysiek 22-05-2010 01:06

Wiadomo, że generalizuję określając daną część kraju jednakowo. Na pewno zdarza się mnóstwo wyjątków. Jednak obraz jest w moich oczach taki. Zresztą nieważne, to był tylko dopisek.

AwangardowyKaloryfer 22-05-2010 01:28

Lion coś tam~
A "ci" pisze sie jak mowisz o innych ludziach "A ja wierze, ze ci, ktorzy przezyli smierc kliniczna...".
czy ja powiedziałem inaczej?
odnośnie wielkiej literki i słowa "ci" poszukaj w słownikach ,na necie ,gdziekolwiek.
WIELKĄ LITERĘ STOSUJEMY TYLKO I WYŁĄCZNIE W LISTACH JAKO ZWROT GRZECZNOŚCIOWY! NIE JEST NIGDZIE UWZGLĘDNIONE TO ,CO NAPISAŁEŚ ,O ZWRACANIU SIĘ DO OSOBY POZA LISTEM . SZKOŁA WITA ,CZUJĘ ,ŻE Z POLSKIEGO BĘDZIE EGZAMIN POPRAWKOWY W TWOIM PRZYPADKU.

I już tak nie skacz ,bo Iron~ powiedział ,że twój post mu się podobał.
Nie licz ,że stanie się twoim fanem, czy coś. Jesteś na tym forum NIKIM.
Jak już Diabllord kiedyś przytoczył rozmowę z Lionem z Furory ,on stwierdził ,że NIE ma tu konta. Tak więc morda NO NAMIE.
Hejcia ;)

dzazga 22-05-2010 01:39

To jeszcze awangardowy zacznij stawiac przecinek po wyrazie i potem spacje, a nie odwrotnie bo tak jest po wordowemu

Elisabett 22-05-2010 03:43

@Obicie japy Opi Fexa

Widzę że ładnych ma chłop kolegów skoro w momencie gdy trzech typów go leje (podobno) nikt nie staje w jego obronie...

Fan_Dzidzi2 22-05-2010 06:44

http://img243.imageshack.us/img243/3869/uo1042.jpg

millaa 22-05-2010 11:27

Chciał sobie chłopak lvl wbić a tu

May 22 2010, 06:12:25 CEST Killed at Level 91 by Infamia and Neuoy.
May 22 2010, 04:49:02 CEST Died at Level 92 by a frost dragon.

VeB 22-05-2010 11:34

zalosc czlowieka ogarnia jak sie czyta, ze najebali typa i mus passy zabrali.
kurwa sa rzeczy wazniejsze niz tibia, niedojeby.

Diablord 22-05-2010 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AwangardowyKaloryfer (Post 2760260)

Zacznij od siebie. Zobacz w necie w jaki sposob stawiamy przecinki.

Szybka lekcja.

"Powinniście o tym wiedzieć ,tym bardziej forma "ci" w znaczeniu te osoby." ZLE
"Powinniście o tym wiedzieć, tym bardziej forma "ci" w znaczeniu te osoby." DOBRZE

@Infamia

Odwazna proba prowadzenia tutaj normalnej dyskusji xD Gratz fragow z Karolem!

Lion_Lith 22-05-2010 17:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fan_Dzidzi2 (Post 2760283)

za co kurwa mojego meza Clenrio Saralkis ujebaliscie ??// cos wam zrobil kurwa ??//? tylko za to ze zwerbowali go do oposition ??/ expil sobie spokojnie az tu nagle zal

Furor001 22-05-2010 18:01

Spokojnie mistyczny wojowniku smierc Twojej wybranki zostala pomszczona...

Manniaq
May 22 2010, 17:28:17 CEST Killed at Level 169 by Eluqe and an orc berserker of San Ti.

Niech wszystkie zwierzeta Furory zarycza swym donosnym glosem i niech hejnal opozycji przemieni ta kraine urodzaju i kozactwa w kraine spokoju,dobra i zyczliwosci.....kurwa...znowu pomieszalem:confused:

Lion, tak patrze na ten image gdzie smerf rucha styska, ciekawe czy jak sie smerfa walnie pomiedzy oczy to mu brwi odrastaja?:D bo podobno krazy taka legenda...

Nargo 22-05-2010 20:51

^
Ty no spoko pekujesz sobie i jest fajnie.
Ale jak widze te Twoje posty to mam wrażenie, że jesteś niedojebany...

Bartezik18 22-05-2010 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nargo (Post 2760435)
^
Ty no spoko pekujesz sobie i jest fajnie.
Ale jak widze te Twoje posty to mam wrażenie, że jesteś niedojebany...

eluqe ani san ti to nie sa jego chary, poprostu sie podnieca i wali konia ze ktos zabil bot chara z vision na afku :D

Lion_Lith 22-05-2010 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartezik18 (Post 2760437)
eluqe ani san ti to nie sa jego chary, poprostu sie podnieca i wali konia ze ktos zabil bot chara z vision na afku :D

a co cie to ze go podnieca ???/ chcesz mu obciagnac czy cooo ?? kazdy ma swoje fantazje - lepiej byc podnieta niz impotentem

jak z opi fexem ?

Furor001 22-05-2010 21:56

no eluqe i san ti sa w ekipie. to prawda jest fajnie;) bo stracil 5 lvli z 172 na 167:D a ze niektorych to w*****a to juz nie moja sprawa:p

Lion ma racje bo Bartezik nawet konia walic nie moze...

Lion_Lith 22-05-2010 22:51

JAK TAM OPI FEX ????//? czemu rester sie nie wypowie jak coraz luka tu toc to 2 papuszki nierozlaczki i zero zdania :D

thoro 23-05-2010 13:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fan_Dzidzi2 (Post 2760283)

Nie wstydzisz sie dawac ssa jak 2x200 lev zabijaja 90 level?
Ja bym sie wsydzil xd

Zoodix 23-05-2010 13:48

zal bol i orzeszki

Fan_Dzidzi2 23-05-2010 14:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thoro (Post 2760568)
Ja bym sie wsydzil xd

ta, poszlibysmy w 2x 45 lvl ucieklby to by bylo ze nieogarniamy...

mial pasc -> padl

Lion_Lith 23-05-2010 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thoro (Post 2760568)
Ja bym sie wsydzil xd

bo mojego meza ciezko zabic ;D

Furor001 23-05-2010 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fan_Dzidzi2 (Post 2760574)
ta, poszlibysmy w 2x 45 lvl ucieklby to by bylo ze nieogarniamy...

mial pasc -> padl

No w sumie to legia nie ogarnela w tym roku. KKS:cup:

Ten frag na clenrio to prawie jak na Taifunie o.0 bedzie filmik na yt?

Zoodix 23-05-2010 15:47

"szanuj siebie i szanuj blizniego a w babilonskiej dzungli przetrwasz ty..."

Lion_Lith 23-05-2010 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zoodix (Post 2760607)
"szanuj siebie i szanuj blizniego a w babilonskiej dzungli przetrwasz ty..."

skad sie urwales ?/ ;D

Zoodix 23-05-2010 18:11

w zeszlym roku z choinki

Diablord 23-05-2010 18:23

17:56 You lose 1707 hitpoints due to an attack by Zulazza the Corruptor.

17:57 Loot of Zulazza the Corruptor: 7 platinum coins, 3 gold ingots, 28 gold coins, 22 viper stars, a giant shimmering pearl, a violet gem

Pierwszy raz od ponad 2 miesiecy wbilem cos expa xD

Fan_Dzidzi2 23-05-2010 18:31

17:56 You lose 1403 hitpoints due to an attack by Zulazza the Corruptor.
17:56 You lose 575 hitpoints due to an attack by Zulazza the Corruptor.

17:56 You lose 1333 hitpoints due to an attack by Zulazza the Corruptor.
17:56 You lose 500 hitpoints due to an attack by Zulazza the Corruptor.

17:57 You lose 1056 hitpoints due to an attack by Zulazza the Corruptor.
17:57 You lose 658 hitpoints due to an attack by Zulazza the Corruptor.
: P

Lion_Lith 23-05-2010 18:37

17:18 A massive orc force is gathering at the gates of Zzaion.
17:21 Orc reinforcements have arrived at the gates of Zzaion! The gates are under heavy attack!
17:28 More orc reinforcements have arrived at the gates of Zzaion! The gates are under heavy attack!
17:38 The gates to Zzaion have been breached! Orcs are invading the city!
17:48 More orcs have arrived in Zzaion! The city is under attack! Strong lizard leaders have come to defend the city.

taki loot to ssac mozna

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=3051482
znowu plebki fazke maja

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05.