![]() |
|
Milan zainteresowany jest Edinem Džeko, jest to piłkarz VfL Wolfsburg. Problem w tym, że Wolfsburg nie chce go sprzedać, więc to Džeko będzie musiał podjąć decyzję. :)
|
Cytuj:
K.Jay |
|
Cytuj:
|
:D:D:D
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
po 15 latach czekania STAL RZESZÓW wchodzi do II ligi !
Concordia Piotrków Trybunalski 1:3 Stal Rzeszów w pierwszym meczu Stal wygrywa u siebie 1:0 |
Jeszcze musisz dodać, że Marma Hadykówka Rzeszów spadnie do II ligi żużlowej ;)
|
Na marme szczerze "sram"... lewoskrętowcy !
Ybac żużel ! |
A reprezentacja Hiszpanii pobiła ten swój rekord...
@Down A w FM'ie po paru latach można sprowadzić do Wisły Valerona, Verona, Sahe, Makelele i innych, wiesz? : o @Edit Żeby było jasno - uważam to za kaczkę dziennikarską, chociaż Valdes, Juventus i Saha to raczej prawda. Wypowiadałem się co do reszty :D |
Victor Valdes przedłużył kontrakt z Barceloną, Manchester United chce Casillasa, Pato chce do Londynu, Juventus szuka obrońcy a Saha na liście życzeń Besiktasu. Ciekawie się zapowiada.
K.Jay |
Barca to nie tylko piłka nożna.
Lista sukcesów: Piłka nożna: Liga Mistrzów, Liga BBVA, Puchar Króla. Koszykówka: Liga ACB. Piłka ręczna: Puchar Króla, Superpuchar Hiszpanii. Hokej na wrotkach: Liga, Superpuchar Hiszpanii, Puchar Kontynentalny, Puchar Interkontynentalny. ^^ |
Sahar i Nakamura w Espanyolu. Coś mi się wydaje, że w tym roku FCB przegra derby :cup:
|
Wczorajszy mecz był fantastyczny. USA zagrało konsekwentnie, Hiszpania starała się za wszelką ceną zdobyć bramkę, ale im nie wyszło. Pokuszę się o ocenę kilku piłkarzy. Oguchi Onyewu wg mnie zagrał perfekcyjnie. Jego gry nie powstydził by się żaden z najlepszych obrońców świata. Wybijał piłki na auty, przez co uniemożliwiał skonstruowanie akcji przez Hiszpanów. Imo zagrał najlepiej z ekipy USA. Tim Howard też zagrał bardzo dobry mecz. Jego bramka (zwłaszcza w drugiej połowie) była ciągle ostrzeliwana przez graczy z półwyspu Iberyjskiego. Dempsey i Altidore ładnie kleili akcje. Z Hiszpanów to wg mnie najlepiej zagrał Pique. Natomiast to co zrobił Ramos, przekracza wszelkie granice. Jak obrońca może na 5 metrze przyjmować piłkę? Ale jak obejrzymy powtórkę, można zauważyć że Sergio nie widział Dempseya, przez co popełnił ten fatalny błąd. Jeszcze taki mały cytat:
Cytuj:
K.Jay |
rany ale USA murarze... ku*** autobus na bramce postawili, drewnaki... co to wogóle było... tak wygląda football?... szkoda ze Hiszpanie nie wyrównali wczesniej i ze Iniesta czy inny liliputek nie strzelil na 2-2 w 90' ; DDDD
|
Cytuj:
@Down Po tobie nawet polskich/interpunkcyjnych znaków nie można się spodziewać, panie dorosły :D Idź rozumieć ironię Yoha (all > Giggs). |
UP: Lul
Piekny mecz USA chociaz ze u nich to sport uprawiany przez nielicznych to pokazali wielka dojrzalosc, Hiszpanie nie mogli nic oprocz bezsensownego bombardowania bramki z kazdej ssytuacji Down: nie oczekuj zrozumienia Ironii od 13 latka |
Cytuj:
|
Tylko, że USA mogło pokonać Hiszpanie, a Chelsea nie dało rady Barcelonie, nawet murując bramkę:D
|
@up
RIIIIIIPOSTA ;* @topic Pierwszy mądry transfer Realu. Gratuluje. |
Widać jak wiele daje nastawienie psychiczne (jesteśmy Brazylia, nikt nam nie podskoczy, rozwalimy każdego z palcem w dupie/jesteśmy Nigeria, każdy nas ignoruje, musimy się postarać i udowodnić, że możemy coś zdziałać), warunki fizyczne i nastawienie do rywala.
@Edit Powaliłem Nigerię z RPA XD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:36. |
|