![]() |
|
42 sorc z wand of starstorm,42 mlvl gdzie expic? moze byc lekkie waste.
Dlair w venore odpada. |
Gdzie expi 45 knightem skille 70/67
Eq: DSM BOH DEMON SHELD NOBLE AXE CRUSS HELMET KNIGHT LEGS 1.CZY DAM RADE BANSHEE NA POJEDYŃCZYM RESPIE |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
*up
Na scaraby na swoim lvlu możesz wziąć 4-5 bp mf jeśli idziesz solo. Z summonami 2 bp max wystarczą. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down no nie powiedzialbym ze wyverny to szybki sposob zarobku, to ze CI z 1 polecialo woi to poprostu szczescie ;] |
@wstydzesie
Manasow uzywaj dopiero jak mana spadnie ponizej 30.Na scaraby z summonami 2-3 bp. Gdzie najszybciej zarobic? MM..wyverny:confused:? Mi wczoraj z 1 poleciala woi :D |
Cytuj:
Zarobić możesz np. robiąc runki. |
Knight 37 lvl, skill 73/73
Eq: Knight Legs i Armor Bright Sword Vamp Shield gdzie było by najlepiej expic ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
undeady kolo thais
|
31 knight
skile: 60/58 <--kicz wiem eq; knight arm vamp shield bright sword crus helm plate legs 28pall skile: 65/49 eq:mamoth fur cape<--zlenapisalem chyba reszta to noob EQ czyli dvarwen shield i takie tam... PROSZE O POMOc, GDZIE EXPIC OBOMA CHARAMI?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Pally: Tomby pod dtd -2/-3, soldki/czasem guardy, ghostland, poh (cyklopy itp), mintwallin (uważaj na duże respy). |
Mam pytanko.
Gdzie moge expic knightem FACC. lvl 22 skille 50/49. Eq. K Armor K Legs Crown Helmet Guardian shield crimision sword. |
mam pytanko.
czy dałbym rade expić na POH 20 pallem ze skillami 57/42 ??? jeżeli tak to ile zabrać potów. oczywiście nie mam zamiaru iść na gsy tylko na tarantule cyce dsy itp. plz odp:confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:54. |
|