![]() |
|
Cytuj:
Real sie dalej wzmacnia =D bedzie ciekawie w nastepnym sezonie |
Cytuj:
15 lat to niby mało, ale wystarczająco żeby cię przewyższać :D @Edit Kupcie do Arsenalu murzynków z RPA, to może wygracie klubowy PK :cup: @Edit 2 Co mi zależy... Jeśli już o wieku mowa, to cofnij się do podstawówki, tam uczą ponoć czytania ze zrozumieniem. Wiesz, że Giggs nie jest z Anglii?! @Edit 3 Ładnie Dani Alves, ciężko na kogoś zrzucić winę. @Edit 4 To ten Kleberson co kiedyś grał w Manchesterze? |
Było śmieszne przez chwilę, ale proszęęęę...
|
Ładny strzał Daniego. Ogólnie mecz nudny. Wczorajszy o wiele lepszy.
K.Jay |
az jutro wczesniej wstane zeby postawic na USA w finale, a co!
|
Cytuj:
Zart to nie ironia idz ty przeczytaj jakas wikipedie czy inny wal to sie dowiesz Co do Giggsa to moge cie tylko wysmiac poraz kolejny. Przeczytaj sobie jeszcze z 10 razy to co tam bylo pisane moze wtedy ogarniesz Ja ci mowie o tym jaki ty glupi jestes a ty mi z Arsenalem wyjezdzasz... Jak przy tablicy niewiesz co powiedziec to sie chwalisz ze MU mialo mistrza? A co do wolnego Alevsa to winic za to TRZEBA bramkarza i trzeba byc slepym (albo byc sezonowym kibicem MU =D ) aby tego nie zauwazyc |
Cytuj:
O Manchesterze wspomniałem (oczywiście chodzi tylko o tamtego posta) tylko raz, a do tego to nie było do ciebie ;s |
CR oficjalnie w Realu, przy okazji Saviola odchodzi :cup:
|
co obstawiacie w finale pucharu Konfedracji,
slaba w ostatnim meczu Brazylia pokona niespodzianke USA? |
2-1 dla USA ...
|
2-2 i wygrana USA w dogrywce :P
|
2:0 dla Brazylii;)
Mają nauczkę, żeby nie lekceważyć rywali i się skoncentrują;d |
Jak USA wygra to bedzie koniec pewnej ery. Licze ze Brazylia ich pokona z wyrazna przewaga.
|
Ja mysle ze Brazylia wygra, jak kolonisci wygraja dosc spora impreze w pilce noznej to chyba koniec swiata bedzie ;/
|
Cytuj:
|
Ale jeżeli wygrają to coś osiągną, być może ta dyscyplina stanie się u nich bardziej popularna i nie bedziemy ogladac na pewnym kanale ludzi wazacych ponad 130 kg :D
|
ja tez nie wyobrazam se USA jako potegi pilkarskiej , oni powinni grac jak San Marino czy inne takie , to nie ich sport
|
Może jakiegoś typera zrobimy na forum ? :p
|
Okej, stawiam notkę na Brazylię. Jeśli wygra - napisze mi ktoś notkę, jeśli przegra to ja napiszę mu :D
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@topic Ja liczę na solidną i dobrą grę The Yanks. ;) K.Jay |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |
|