Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Straznik Monopolowego 25-06-2009 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2578040)

Po tobie nawet polskich/interpunkcyjnych znaków nie można się spodziewać, panie dorosły :D Idź rozumieć ironię Yoha (all > Giggs).

Yoh nie ironizowal ale rozumiem w tym wieku moze ci sprawic klopot definicja slowa ironia a co do mojej interpunkcji to nie korzystam z niej na forum itp.

Real sie dalej wzmacnia =D bedzie ciekawie w nastepnym sezonie

AnonimowyPowrot 25-06-2009 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2578799)
Yoh nie ironizowal ale rozumiem w tym wieku moze ci sprawic klopot definicja slowa ironia a co do mojej interpunkcji to nie korzystam z niej na forum itp.

Real sie dalej wzmacnia =D bedzie ciekawie w nastepnym sezonie

Sam później się tłumaczył, że żartował, ale nawet gdyby kłamał, to właśnie wtedy by ironizował.

15 lat to niby mało, ale wystarczająco żeby cię przewyższać :D

@Edit

Kupcie do Arsenalu murzynków z RPA, to może wygracie klubowy PK :cup:

@Edit 2

Co mi zależy... Jeśli już o wieku mowa, to cofnij się do podstawówki, tam uczą ponoć czytania ze zrozumieniem. Wiesz, że Giggs nie jest z Anglii?!

@Edit 3

Ładnie Dani Alves, ciężko na kogoś zrzucić winę.

@Edit 4

To ten Kleberson co kiedyś grał w Manchesterze?

Dark Sven 25-06-2009 22:41

Było śmieszne przez chwilę, ale proszęęęę...

K.Jay 25-06-2009 22:49

Ładny strzał Daniego. Ogólnie mecz nudny. Wczorajszy o wiele lepszy.

K.Jay

hoomik 25-06-2009 23:17

az jutro wczesniej wstane zeby postawic na USA w finale, a co!

Straznik Monopolowego 25-06-2009 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2578803)
Sam później się tłumaczył, że żartował, ale nawet gdyby kłamał, to właśnie wtedy by ironizował.

15 lat to niby mało, ale wystarczająco żeby cię przewyższać :D

@Edit

Kupcie do Arsenalu murzynków z RPA, to może wygracie klubowy PK :cup:

@Edit 2

Co mi zależy... Jeśli już o wieku mowa, to cofnij się do podstawówki, tam uczą ponoć czytania ze zrozumieniem. Wiesz, że Giggs nie jest z Anglii?!

@Edit 3

Ładnie Dani Alves, ciężko na kogoś zrzucić winę.

@Edit 4

To ten Kleberson co kiedyś grał w Manchesterze?

Walnij jeszcze z 30 editow
Zart to nie ironia idz ty przeczytaj jakas wikipedie czy inny wal to sie dowiesz
Co do Giggsa to moge cie tylko wysmiac poraz kolejny. Przeczytaj sobie jeszcze z 10 razy to co tam bylo pisane moze wtedy ogarniesz
Ja ci mowie o tym jaki ty glupi jestes a ty mi z Arsenalem wyjezdzasz... Jak przy tablicy niewiesz co powiedziec to sie chwalisz ze MU mialo mistrza?
A co do wolnego Alevsa to winic za to TRZEBA bramkarza i trzeba byc slepym (albo byc sezonowym kibicem MU =D ) aby tego nie zauwazyc

AnonimowyPowrot 26-06-2009 10:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2578886)
Walnij jeszcze z 30 editow
Zart to nie ironia idz ty przeczytaj jakas wikipedie czy inny wal to sie dowiesz
Co do Giggsa to moge cie tylko wysmiac poraz kolejny. Przeczytaj sobie jeszcze z 10 razy to co tam bylo pisane moze wtedy ogarniesz
Ja ci mowie o tym jaki ty glupi jestes a ty mi z Arsenalem wyjezdzasz... Jak przy tablicy niewiesz co powiedziec to sie chwalisz ze MU mialo mistrza?
A co do wolnego Alevsa to winic za to TRZEBA bramkarza i trzeba byc slepym (albo byc sezonowym kibicem MU =D ) aby tego nie zauwazyc

Takiego bramkarza? I tak zrobił w tym meczu co mógł, ale to było już nie dla niego (chociaż Cesar ze swoim znakomitym jednak refleksem obroniłby to bez problemu).

O Manchesterze wspomniałem (oczywiście chodzi tylko o tamtego posta) tylko raz, a do tego to nie było do ciebie ;s

jakosiara 26-06-2009 22:50

CR oficjalnie w Realu, przy okazji Saviola odchodzi :cup:

Albertus 26-06-2009 22:52

co obstawiacie w finale pucharu Konfedracji,

slaba w ostatnim meczu Brazylia pokona niespodzianke USA?

Arka_Sath_Wielki 26-06-2009 23:17

2-1 dla USA ...

Colo_2006 26-06-2009 23:54

2-2 i wygrana USA w dogrywce :P

Xevez 27-06-2009 00:00

2:0 dla Brazylii;)
Mają nauczkę, żeby nie lekceważyć rywali i się skoncentrują;d

Faytah 27-06-2009 00:05

Jak USA wygra to bedzie koniec pewnej ery. Licze ze Brazylia ich pokona z wyrazna przewaga.

Exodus 27-06-2009 00:13

Ja mysle ze Brazylia wygra, jak kolonisci wygraja dosc spora impreze w pilce noznej to chyba koniec swiata bedzie ;/

Faytah 27-06-2009 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2580152)
Ja mysle ze Brazylia wygra, jak kolonisci wygraja dosc spora impreze w pilce noznej to chyba koniec swiata bedzie ;/

Dokladnie,trzeba im udowodnic ze to nie ich sport,chociaz szanuje Donovana tu ogolem USA pilkarsko nie tyle ze nie toleruje,poprostu nie dopuszczam do siebie swiadomosci ze moga cos zdzialac na swiatowych eventach w "soccera".

Colo_2006 27-06-2009 00:25

Ale jeżeli wygrają to coś osiągną, być może ta dyscyplina stanie się u nich bardziej popularna i nie bedziemy ogladac na pewnym kanale ludzi wazacych ponad 130 kg :D

Albertus 27-06-2009 00:33

ja tez nie wyobrazam se USA jako potegi pilkarskiej , oni powinni grac jak San Marino czy inne takie , to nie ich sport

Sayio 27-06-2009 01:04

Może jakiegoś typera zrobimy na forum ? :p

Xevez 27-06-2009 04:52

Okej, stawiam notkę na Brazylię. Jeśli wygra - napisze mi ktoś notkę, jeśli przegra to ja napiszę mu :D

K.Jay 27-06-2009 09:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2580171)
ja tez nie wyobrazam se USA jako potegi pilkarskiej , oni powinni grac jak San Marino czy inne takie , to nie ich sport

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah
Dokladnie,trzeba im udowodnic ze to nie ich sport,chociaz szanuje Donovana tu ogolem USA pilkarsko nie tyle ze nie toleruje,poprostu nie dopuszczam do siebie swiadomosci ze moga cos zdzialac na swiatowych eventach w "soccera".

W piłkę potrafią grać. I to bardzo dobrze. Jak by tak nie było, nie ograliby Hiszpanów.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xevez
Okej, stawiam notkę na Brazylię. Jeśli wygra - napisze mi ktoś notkę, jeśli przegra to ja napiszę mu :D

Przyjmuję zakład.
@topic
Ja liczę na solidną i dobrą grę The Yanks. ;)

K.Jay

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46.