![]() |
|
Siema, gdzie mógłbym podexpić knightem, chodzi mi szczególnie o loot, ale też i o trochę expa. Mój knight ma skille 65/65, level 22. Wiem, że trochę słabo, ale komu się chce siedzieć tyle godzin i klikać na slima co 30 sekund ^^.
Eq: -Royal Helmet -Dragon Scale Mail -Knight Legs -Mms -Boh -wyvern fang Dziękuje za wszystkie odp! |
Cytuj:
|
Dzieki Voniek za answer ;p
|
Gdzie expić MSem
32 lv (zrobi się niedługo 33 na woi) 26 mlv Chcę zrobić bardzo szybko 50lv ( 1lv na godzinę- dwie) Straty mogą być duże, ale by nie było 10k w plecy na godzine. Jednak może się nie zwracać. Pacc oczywiście jest Scaraby sorcem to jak dla mnie strata kasy i to ogromna. Mają za dużo życia żeby je bić masowo ( mowa o normalnych scarabach rzecz jasna) Co do zarabiania kasy na lvlu pow. 35-40 msem i edem, to najlepszym sposobem jest necro hell. Summonujemy 2 dsy i bijemy flam + ihamy od czasu do czasu dsy. Ja tak zarobiłem nie raz w czasie 8h po 100k+ przy farcie. Przy niefarcie i tak powinno się zwrocić. Na długi hunt zawsze spadnie jakiś turban albo noble axe. |
Cytuj:
|
No właśnie zbytnio nie znam nikogo na moim świecie, bo gram tutaj dopiero 2 tyg xD. Więc raczej solo. Aha może być duże ryzyko deada, bo będąc trochę może nieskromnym potrafię dobrze grać. Tyle, że te małe lvle to zawsze biłem wolno żeby mieć kase, a teraz tego problemu już nie mam, a wiadomo, że nie pójde na ancient -2 z GFB.
|
Cytuj:
|
Znaciue jakis pojedynczy resp draga na paccu bo na faccu to wszystko przepełnione :/
Moga byc dzieci draga przy nim |
45 Pall:
Distance: 70 Shielding: 49 Magic: 11 Wiem, słabo, ale nigdy nie skillowałem... ;( Gdzie mam expić tym palkiem? Dotychczas zabijałem Crypt Shamblery, Beholdery, Mumie, Ghule i co jakiś czas Dragi. Loot był dobry. Codziennie wynosiłem ok 10k. Ale się już znudziło... B) |
Gdzie mógłbym expić na 35 lvl?? 34mlvl
Chodzi mi o expowiska na pacc:) Z góry dziękuje. P.S Jestem Master Sorcerer'm |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
50ek. Skile 76l75. Czy dam rade expic na banucie na -1 i powierzchni. Nargor na piratach bez corsarzy, i na dużym obozie barbarianów. Pytam sie, poniewarz nigdy tam nie bylem, i co mam wziac na kilka godzin huntu. Moje eq to dsm, rh, k legs, p amulet, bs, demon shield i steel boots.
|
Cytuj:
Piraci: Spokojnie dasz radę, tak jak w przypadku banuty - unikaj dużych respów. 5 bp mp oraz bag shp spokojnie wystarczą na 4h~. Z softami to 2 bp mp i bag shp, choć wątpię, abyś wszystko zużył. |
mam pytanie. wracam po dosc dlugiej przerwie do grania i gdzie moglbym expic
Facc 30 Druid 40 mlvl ?? |
@up
Tomba dla Facc, Guardy |
Cytuj:
|
Paladyn 40 lvl skile 70/55
co brac na 2 godzinny exp na dragach? |
Enchant Speary i z 5 bp mana potów.
|
Gdzie expic 22 pallem skille 64/50
Eq: B set Vamp Shield Boh Royal Spearsy albo bolty |