Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

gyagen 25-07-2007 13:06

widzę dyskusję o Arsenalu. Zanim te młode wilki zaczną grać superowo połowa poodchodzi a Arsenal zostanie znowu na jakimś 4 miejscu. Troche to przykre bo kiedyś grał tam Bergkamp,Henry etc sprowadzali klasowych graczy. Sprowadzanie talentu za talentem ...

Yoh Asakura 25-07-2007 13:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caer (Post 1568208)
Owszem, ma na to dużą szansę, ale jeszcze nie w tym sezonie IMHO. Poza tym, pamiętam jak całkiem niedawno pisałeś mi o najlepszym napastniku na świecie, a teraz już piszesz, że się wypalił?;>

Pomimo tego, że to już nie jest ten Henry, to ciągle jest najlepszym napastnikiem na świecie. A gdyby nie raport trenerów Arsenalu, traktujący o tym, że forma Henry'ego będzie już tylko spadać, Wenger by go nie sprzedał. Tak więc nie ma co płakać.

Exodus 25-07-2007 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1568238)
Pomimo tego, że to już nie jest ten Henry, to ciągle jest najlepszym napastnikiem na świecie. A gdyby nie raport trenerów Arsenalu, traktujący o tym, że forma Henry'ego będzie już tylko spadać, Wenger by go nie sprzedał. Tak więc nie ma co płakać.

Henry najlepszy na świecie? hahaha

W sumie nic do Arsenalu nie mam ale nigdy go nie lubiłem, pewnie bedzie fawortytem ale przegra wazne mecze i skonczy jak zawsze.

Hellraiser 25-07-2007 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 1568568)
Henry najlepszy na świecie? hahaha

W sumie nic do Arsenalu nie mam ale nigdy go nie lubiłem, pewnie bedzie fawortytem ale przegra wazne mecze i skonczy jak zawsze.

Ze wszystkich lig, to jednak nie było chyba innego tak ważnego napastnika w klubie jak "Henryk", i zbytnio nie miał też z kim rywalizować, poprzez jest na pewno może nie najlepszy, ale był na sete w szpicy najlepszych europejsko-ligowych napastników jak i na świecie, i to trzeba mu przyznać, zobaczymy teraz jak poradzi sobie w Hiszpanii.

Co do Arsenalu, też im nie kibicuje, i też nie mam nic przeciwko im.

Narazie tyle do dodania atm.

Thomisson 25-07-2007 21:10

Henry ma najlepszą techniką użytkową spośród napastników, ale nie jest ogólnie najlepszy.

Iron 25-07-2007 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 1569166)
Henry ma najlepszą techniką użytkową spośród napastników, ale nie jest ogólnie najlepszy.

Jak dla mnie Arsenal potrzebuje teraz,napastnika pokroju G.Elbera grającego jakiś czas temu w Bayernie.. Wegner ma swą koncepcje,może okazać się,że z aktualnym składem mogą zawojować Anglię:)

Calen Futh 25-07-2007 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 1568568)

Faworytem xd? Chyba do czwartego miejsca w tabeli. Moim zdaniem nowy sezon przyniesie ze sobą znowu pojedynek o pierwsze miejsce między ManYoo i Chelsea .

Arfyd 25-07-2007 21:25

Heh, Liverpool też może się włączyć do walki, ale nie sądzę, żeby zdobył tytuł. Maksymalnie 2 miejsce. Fajnie byłoby wygrać ligę, ale nie wierze w to zbytnio.

Calen Futh 25-07-2007 23:27

@up: Ja bym chciał, żeby końcowa tabela w następnym sezonie wyglądała tak jak jest teraz xP Myśle tak jak ty, że Liverpool zbytnio szans na wygranie ligii nie ma, ale mógłby się pokusić o drugie miejsce.

Maggic 26-07-2007 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1569452)
@up: Ja bym chciał, żeby końcowa tabela w następnym sezonie wyglądała tak jak jest teraz xP Myśle tak jak ty, że Liverpool zbytnio szans na wygranie ligii nie ma, ale mógłby się pokusić o drugie miejsce.

Nom, bo ManYoo mają gwarancje ode mnie na 3 :D

Calen Futh 26-07-2007 09:30

@up: Oj, widze, ze masz dobry humor xD Dzieki ze mnie rozsmieszyles ^^"

Dark Sven 26-07-2007 09:58

@Yoh
Cytuj:

Przegrana Arsenalu, żółta kartka Fabiańskiego
Austriacki SV Salzburg pokonał 1:0 Arsenal Londyn w meczu sparingowym rozegranym na Bulls Arena w Salzburgu.
^^

Yoh Asakura 26-07-2007 10:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1569786)
@Yoh

^^

No i ? To tylko sparing. Ważne, że Eduardo pokazał, że potrafi stwarzać ogromne zagrożenie. Jak nasz team zgra się jeszcze bardziej to stworzą zespół którego nie da się pokonać.
Cytuj:

Faworytem xd? Chyba do czwartego miejsca w tabeli. Moim zdaniem nowy sezon przyniesie ze sobą znowu pojedynek o pierwsze miejsce między ManYoo i Chelsea .
W poprzednim sezonie pokazaliśmy co sądzimy o tych klubach. Mało wam ? Szczególnie do Chelsea która jedynie zremisowała 1:1 mimo, że Arsenal miał masę kontuzji i nie mógł wystawić silnego składu. A Manchester ? Wygraliśmy z nimi nawet na Old Trafford. O wyniki z tymi zespołami w przyszłym sezonie jestem spokojny.

Straznik Monopolowego 26-07-2007 11:20

Zobaczycie jak Theo bedzie jechal czelsi i reszte ;)

Thomisson 26-07-2007 11:36

Żeby się tylko za bardzo nie przejechał na obrońcach.

hoomik 26-07-2007 12:02

natomiast Bayern jest na najlepszej drodze do zdobycia pierwszego z czterech zaplanowanych na ten sezon trofeow - wczoraj w Stuttgarcie pojechany zostal mistrz Niemiec (2:0, po bramkach Ribery'ego i Wagnera), w sobote pojechane zostanie Schalke, i w ten sposob Puchar Ligi trafi do Monachium. Mimo ze bawarczycy wyszli lekkim nupsquadem (Wagner w ataku, Rensing w bramce, pizdowaty Van Buyten na stoperze) nie dali mistrzowi Niemiec najmniejszych szans w tym meczu. Po raz kolejny wkur*ilem sie postawa Van Bommela, ten gosc niesamowicie mnie irytuje - ktos go lekko dotknie, juz leci z lapami. Jak zwykle o maly wlos nie wywiazala sie bojka Van Bommel vs all, jak zwykle Van Bommel moze dziekowac opatrznosci ze nie skonczyl meczu z czerwona kartka... mialem szczera nadzieje ze Hitzfeld go sprzeda, ale jak widac przeliczylem sie ;/ Chociaz okno transferowe jeszcze nie jest zamkniete, jest jeszcze nadzieja...

Yoh Asakura 26-07-2007 13:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 1569897)
Żeby się tylko za bardzo nie przejechał na obrońcach.

Ze swoją niesamowitą prędkością przyprawi wasze stare diabełki o zawroty głowy. Lepiej już się go bójcie ;)

Calen Futh 26-07-2007 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1569819)
W poprzednim sezonie pokazalismy co sądzimy o tych klubach. Mało wam ? Szczególnie do Chelsea która jedynie zremisowała 1:1 mimo, że Arsenal miał masę kontuzji i nie mógł wystawić silnego składu. A Manchester ? Wygraliśmy z nimi nawet na Old Trafford. O wyniki z tymi zespołami w przyszłym sezonie jestem spokojny.

I co z tego skoro zajeliście 4te miejsce ze stratą 15tu punktów do drugiej Chelsea ? Chyba nie po tym sie ocenia drużynę jak zagra jeden mecz, tylko po tym jak zagra cały sezon.

Maggic 26-07-2007 16:56

I znów zaczynamy wspaniała konwersację a raczej kłótnie na temat premiership.
Do fana Arsenalu - Nie podobają mi się twoje gadki typu Arsenal wygra ligę ktoś tam pojedzie po obrońcach itd,itp Moim zdaniem w tym sezonie o tytuł będą walczyć 4 a może nawet 5 zespołów man utd,chelsea,arsenal,lfc i może tottenham ;)

Vekegi 26-07-2007 17:06

ja jebe, ale macie problemy ~.~

końcowy układ tabeli mógłby wyglądać tak..

1. Cfc
2. Lfc
3. Afc [menyu]
4. Menyu [Afc, Tfc]
5. Tfc [Afc]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:25.