![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Teraz, jak bedziecie sie tyrac od "zal", "ty jestes bardziej zalowy", "nie, ty", to za jednostke żalu wezcie ten tekst. Bedziecie porownywac swoje posty do tego i latwiej bedzie rozpoznac kto jest bardziej "zalowy". @Sting Gratz matury :) |
Ja pier.... mam kare za moje "piękne" oceny na czas nieokreslony.
A najgorsze jest to, że stary mnie przyłapał w nocy jak grałem i Mi kompa schował omg...X( |
@kolirn (czy jak mu tam)
czemu uwazasz że chciałem być śmieszny? czyżby tobie to nie wychodziło i krytykujesz innych, a nawet nie wiesz czy chcieli by ich post był smieszny czy nie? |
Cytuj:
@Slait co mnie obchodzi ten koleś ? placka zaliczył loota ładnego sypnął i mam go głęboko teraz |
Witam , otóż niekiedy zaglądam na forum i z ciekawośćia czytam o tym co sie dzieje na Aurei , mogłby mi ktos powiedziec jaki jest stan wojny na dzień dzisiejszy?? I czy losy wojny magą sie odwrócic i jak tam jest z FAGIEM ma jeszcze zapał do walki czy nie ?!
Fag ....w was nadzieja!!!! |
@up
Jak narazie mozna powiedziec ze walka w fragach dosc wyrownana. Wczoraj FAG 4:0 wygral.No a zapal jak narazie jest zobaczymy jak utrzyma sie stan rzeczy:) |
Cytuj:
To zupelnie jak u mnie :D Tylko ja mam w weekend 7 godzin grania na 2 dni :D |
@kolirn
a wyzywanie czyichś rodziców to nie jest sprawa godna krytyki, prawda? |
Cytuj:
degeneruchy wy... toć to apokalipsa !! |
No z ta smiercia to fakt nie bylo zbyt madre bo w tym przypadku znizyl sie do jego poziomu.
A z tymi starymi to fakt trza dorosnac nie zapomne jak kluce sie z mlodszym bratem a on domnie "twoja stara" po tym musialem mu to fizycznie wytlumaczyc ze sie tak nie gada.:D:D |
a tak btw. nie powiedziałem tego tylko przypuściłem taką możliwość. więc ten "najazd" raczej nie jest zbyt uzasadniony.
|
Cytuj:
To nie apokalipsa, TO ARMAGEDON ! |
Dużo to wniosło do rozmowy.
dziekuje... |
Wszystkiego dobrego Rychu. ;*
|
Cytuj:
Pozdrawiam All !!! |
Cytuj:
Ależ Ty męski :* |
Gratz dla Zeri Nova, kolejnego 100 lvla na Aurea.
19:03 You see Zeri nova (Level 100). She is an elite knight. She is Avenger of the Unholy Confession (Nooblet Deluxe). |
O ja czyzby Fag Tylko tak umie atakować?:
21:27 Therrax [93]: to jutro 5 min przed ssem wstan 21:27 Therrax [93]: i zobaczymy OOo jeszcze therrax groźby w rl ;d 21:31 Kapek Aurea [87]: jakbym wiedzial gdzie mieszkasz to bym ci jebany szczylu najebal -.- ŻAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL! |
@up jesteam najebany jak meserszmit i powietm ci8 ptawde zaplacisz i kurwa ci dojebie obiecujke l;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:30. |