![]() |
Cytuj:
A dla kogos kto naprzykładowo zaczyna oglądać anime w 2005 , czemu miałby oglądać jakieś "anime" z przed lat 90'ych z grafika drapiącą oczy i zerowymi godnymi podziwu efektami? A z tego spoilera wyżej jakoś nic mi się nie przypomina więc pewnie nie było śmieszne. |
Cytuj:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Polecam sciagnac cala serie Shakugana na dysk. Jakosc o wiele lepsze, a co za tym idzie, oglada sie o wiele przyjemniej :) Jak narazie wysluchalem tylko opening, ktory wg mnie jest pozadnie zaspiewany ;> |
Cytuj:
http://img395.imageshack.us/img395/3089/ep21hj3.jpg |
Rzeczywiście masz specyficzne poczucie humoru , jeśli takie obrazki cie bawią tak samo jak EL...,,
@down a żebyś wiedział =D |
Ogólnie to nie chodziło o ten obrazek , a uścisk zombieee też nie do tego obrazka i pic był wogule unrelated , ale chciałem coś dodać dla less spam.
Ale oczywiście podziwiam że wszyscy w tym temacie lubia wytykiwać błedy bo wkońcu oto chodzi na tibia.pl. |
Cytuj:
Poza tym wiele anime, których wymieniłem starych nie jest ;P A na pewno są jare. I to bardzo. PS - właśnie oglądam Girls bravo. Całkiem ciekawe muszę przyznać. |
@Tompior
Nono, to czekam na opis wrazen ;) Ja jestem w ok. polowie drugiej serii, jutro skoncze. Moja opinie masz kilka stron wstecz, choc coraz bardziej zdaje sie przypominac ZnT, b. podobne charaktery glownych bohaterow, no ale wszystko utrzymane w klimacie FSN. Ogladal ktos Claymore? Ciekawe? Bo zamierzam obejrzec. |
Ja po małej przerwie od oglądania Anime znów do tego wracam, bo wakacje i czas się nagle znalazł xP
Coś ciekawego polecacie? Prosiłbym o coś poważniejszego w stylu Death Note, Monster i NGE. ; ) @Edit: Claymore jest dość ciekawe nawet na początku. Niestety później zaczyna się zwykłe mordobicie w stylu Dragon Ball'a... Polecam w miarę. |
A co ogladales do tej pory?
|
Po prostu walcie propozycje. xP
Myślę o Ghost in the Shell i Wolf's Rain. Co o tym myślicie? |
Ja oglądałem Claymore i bardzo mi się spodobało. Jak masz czas to oglądaj.
Corgar Frizz |
Mi sie najbardziej podobaly GTO, ZNT o FMA ;] a Naruto i Bleach juz mi sie znudzily....
Teraz ogladam Ikki Tousen :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Obydwa już widziałem, Ergo Proxy mam prosto z Anime Gate, a na Appleseed w kinie byłem xP
|
co do green green, nie w nim bardzo smiesznych momentow one sa poprostu po zastanowieniu smieszne :) np. jak cala trojka byla razem w pokoju, i uprawiali seks ( ze to tak nazwe), jak pogladali dzewczyny ale byli pomalowani tylko ze jednej strony i nic nie widzieli, jak ichibamboshi ( czy jak sie tam zwie) zrobil "misia" z drewna zamiast pluszaka.... troche tego bylo
|
Wlasnie tez zaczelem ogladac Girls Bravo i zapowiada sie ciekawie. Choc mialem nadzieje ze tam zostanie no ale jeszcze czeka 2 odcinek =P
|
Hazuma@
Ta scena z bananem była tylko i wyłącznie śmieszna, wcale mnie nie "podniecała" :o |
Cytuj:
|
Skończyłem Shakugan no Shana II. Nie można stwierdzić czy lepsze, czy gorsze, po prostu uzupełnia historię pokazaną w pierwszej serii. Cała seria, jak najbardziej godna polecenia.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:17. |