![]() |
Cytuj:
a co do foty to nie orzech... tyylko orzeszek xD |
smerfek dobrze wiesz ze mowie prawde a pierdolisz tu takie glupoty ;]
|
wiem ze petro nie gral solo i jakbym chcial to bym mogl sie dowiedziec czy zostal sprzedany ale nie mam kontaktu z kumplem ktory pil znimi na rl.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hahaha my odżyliśmy i widzę, że to forum razem z nami xD
Keep it going! |
Użytkowników czytających ten temat: 40
@down jak już masz prawie wszystko... to dlaczego nie wydać reszty kasy? |
wyluzuj stary...tego typa widze first raz wiec to bylo moje zdziwienie..myslalem ze to jakis joke xD..jeju...zal troche ze stracil tyle kasy na tibie?;S
|
Orzech
Moze troche zrozumiecie..Napisze tak
Orzech gral takimi postaciami jak : Magiq,Laen Loys,Raaell Nabu (nie jestem pewien) Wszystkie postacie były kupione przez tatusia aka Kris. Po czym Orzech zaczal grac na Pandorii..dostal 180rp~ a tatus kupowal jego "kolegom" kolejne chary.. po czym przegrali wojne. Z tego co wiem Taifun gral rowniez na pandorii na Kaiobito,potem juz nie wiem co sie stalo ale gral nim Dinox. A co do tego ze Kris kupil Taifa to nie wiem..Jesli bede mial pewnie informacje to dam znac. Pozdro |
Widze ze Kris wyplate dostal ;););)
Styl gry jego synka można przedstawić krótko i zwięźle Oct 14 2007, 20:04:16 CEST Killed at Level 176 by Radolv and by Wizzazor Oct 13 2007, 18:16:21 CEST Killed at Level 177 by Squidster and by Nareli Oct 03 2007, 23:52:57 CEST Killed at Level 179 by Glidarn Sep 20 2007, 23:55:49 CEST Killed at Level 180 by Radolv and by Exefs "Ejjjj dobra rashujemy ich panowie !!! 3-2-1... Dobra padłem:(" |
Cytuj:
baxmen a lukasz chodzi tam do szkoly mechanicznej?? ZSEEiM... rocznik 89;>?? |
Użytkowników czytających ten temat: 36 (zarejestrowanych: 17, gości: 19)
Jazda xD |
Chodzi ci o ten nick "Wulfgar von'Cookie" ? faktycznie mowiac nie popisal sie na pandorii wiec mam nadzieje ze cos pokaze Taifunem na Furorce
|
Orzech gogog 300 (taifun powraca) xDDDDDD
Kris wykupil juz wszystkie polskie chary na Pandorii nie ma co kupować wiec wracaja na Furore xDDD |
no no czyzby expil?hum widac ze chlopakow nie boi sie ze padnie.
Wiec chwala mu za to! :) |
[quote=Grimberg;1701267]Moze troche zrozumiecie..Napisze tak
Orzech gral takimi postaciami jak : Magiq,Laen Loys,Raaell Nabu (nie jestem pewien) Wszystkie postacie były kupione przez tatusia aka Kris. Po czym Orzech zaczal grac na Pandorii..dostal 180rp~ a tatus kupowal jego "kolegom" kolejne chary.. po czym przegrali wojne. Z tego co wiem Taifun gral rowniez na pandorii na Kaiobito,potem juz nie wiem co sie stalo ale gral nim Dinox. A co do tego ze Kris kupil Taifa to nie wiem..Jesli bede mial pewnie informacje to dam znac. Pozdro[/QUOTE heh to szczerze mowiac jesli wazacie go za big acc buyer to sie mylicie... najwiecej zakupionych charow posiada mr. Z3N3K z kyry... ma on 10!!!! kupionych charow o lvl 100+ i tylko 1 wyexpil z lvl 100 do 160 (garlerdon) a reszta to zachcianka bogatego chlopczyka... |
Ludzie pokroju orzecha to juz nie sa normalnymi graczami xD:D
|
@up
A dzieci w afryce nie maja za co jeść ;< |
Cytuj:
|
xDDD
Hahahahahahahahahhahahahahahahahaha Hu'Hu to co teraz napisałeś jest mistrzostwem świata!! Pozdrowienia z Pandorii Orzeszq GL na Furorze xDDD:evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:37. |