![]() |
Apel Do Urizy!!!!!!!
Uriza tz. "Miszczupefalpe" powiedz mi tylko jedno, dlaczego tak postępujesz??
Rajcuje cię to( robienie z siebie kretyna, debila, osła)????? Idz sobie rozsyp klocki Lego, zapros swoj "DRIMTIM" i pobudujcie sobie, a nie do KOMPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!] @Topic Jak sephi wbił tego skulla, bo z tego co czytałem nikt tego nie napisał. Pozdro Hawan~ |
Offtop
Elo Hawan ;] jak mozesz wejdz na gg albo venta.
Pozdro ;p |
Cytuj:
@Uriza Ujawnij sie to pogadamy |
http://www.***********.com/279200645.html
spee dyshare mialem lagi i nie moglem dogonic crissa xdd ,a potem mialem kicka i nie widac jak ubilismy tego 2 typa :D Przykro mi ;) Btw. Dzisiaj wpadli do nas Vic,Gebh,Maxlta i Shaikon ;d Z czewy bylem ja (ale chwile),shejq,czokapik,stary owner knobika i 2 ziomkow naszych jeszcze :D btw. Obydwa fragi sie licza ,a wiec teraz jest 31:30 dla RISE :) Jesli ktos chce mozna wrzucic screeny z tego jak Mixi Elekt nas blokowal/bil ;] |
Juz sie nie chwal ze pozwolilem wam ze mna piwo wypic i zjesc longera w KFC xDDDDDDDD Przez was kurwa musialem znowu na waksy isc!!!
Fragi smieszne ale sa :evul: |
ja nie jadlem ani nie pilem...:( bylem tylko chwile bo jestem grzeczny i chodze do szkoly :D
|
Cytuj:
|
Tez bylem w szkole! Ale tylko na biologii bo mi pani cisnienie podniosla oznajmiajac ze spr mam w czwartek, wiec zrezygnowalem :P
|
Cytuj:
Ojjj Maciej ty chultaju... Xdddd w sumie ja tez byłem na jednej lekcji Xd Victeron Demoralizujesz Młodziez................. Ale Śmisznie było ;pp |
hehe
Widze, że po wspólnej degustacji napojów "wyskokowych" morale w RISE są coraz lepsze.:D:D
I oto chodzi GZ;p @ Topic NIce Rise znów na czele:D Tak trzymać Pozdro Hawan~~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
dobra juz nie bede xD ale wieksza beka z takich co odp na takie posty niz je pisza;p zdjecie z avatara to lavia brat dizt cold jak byl maly :D |
Manis _/ xD
Zingery sa lepsze :D nom gz wygrywacie ;] offtop. http://www.maxior.pl/film/72366/Pios...w_Radiu_Maryja OWNED |
Proponuje nie odpisywac na posty mr. urizy. Powstaja glupie rozmowy, a jak ten barszcz jeszcze cos pitolnie ( podobne do apelu) no to wybacz.
Pytanko: Czemu Russel pisze o paymentach a sie nie leje?:confused: |
fakt faktem wygrywamy ale tylko we fagach.Ale to oni wiecej expia i to oni chca wyjsc na OB ;) Mam nadzieje ,ze niedlugo to wszystko sie zmieni na nasza korzysc :)
|
Plagiat!+
Cytuj:
A piosenka z radia maryja ROXANDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Ha, a ja dziś nie byłem w szkole. Zagiąłem Was ;d
|
Cytuj:
Jeśli pomagał to frag powinien być zaliczony bez żadnego ALE. Btw. Co ci do tego?? -.- Zabijaja tych, którzy im przeszkadzaja i BASTA.X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:37. |