![]() |
Cytuj:
8) Nie watpie, szkoda ze mozesz sobie tylko na nie popatrzec ;) :* |
@Madriato
Zdjecie nie jest przerobione w photoshopie lub innych duperelach.. Jest wziete z grono.net/fotka.pl do ktorego maja dostep wszyscy :) Jesli nie wierzysz iz jest ona prawdziwa to jest duzo rl-ow ktorzy moga to potwierdzic :] |
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
nie was huj zajebie co to kurwa jest? xD mam tu bana na ip ale jak zobaczylem to az proxy nowego poszukalem xDD @martool devilry powstał za kase z hakow, za ta kase kupilem rowniez twoja stara do murzynskiego haremu |
Cytuj:
Ale.. Ja z nią skillowałem w 2007 :< I expiłem na pohu w 2008 :< Czyż to nie łączy ludzi? ;> |
Heheeh potwierdzam:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
u mnie na slonecznym troche malo ale tez nie nazekam ^^ down@ nazekam ;/a co? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co nas to kurwa obchodzi? Ja pierdole typie ogarnij się i wy*******aj na swój thread! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mieszkam na pogodnie to wiem, że masakryczna większość to syfy : < a na słonecznym chodzę do szkoły i tam masa ludzi z dąbia, ofc też syfy. Pije na dąbiu to też większość syfy chodź trafiały się ładne. Najwięcej ładnych jest na mieście <3 No i w Stargardzie Szczecińskim ;) |
Cytuj:
|
Trochę kultury człowieku ; o < no chyba, że jesteś z niebuszewa > to wybaczam .
Było nawiązanie do Szczecińskich dziewczyn to kulturalnie odpowiedziałem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
@up
Becz ! |
Damian aka Alister BYŁ moim przyjacielem, sam przedłożył to nad przyjaźń i ponosi tego najcięższe konsekwencje poprzez własny wybór.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:57. |