![]() |
@ krzysiek krzysiek
Jak nie wiesz gdzie są pojedyńcze respy guardów to zapytaj się kogoś o to. @maniak tibi Z guardem nie próbuj z zerkiem tym bardziej nie. |
oi kRrzysiek
:P bylem dzis na dwarf guardzie kolega mi zlurowal i sam zabilem :P
co do orca berserkera zabilem go z kolega ale ja dostalem 145 expa aon 50expa |
Gdzie expic ze skilami distanse 44 i shield 22 , palladyn ?
Crown helmet , crown armor , p legs , crossbow , |
Na czym Skillowac?
Na czym moge skillowac paladynem przy skilach 31/25i 8 lvl?? EQ: Narazie speary(moge uzywac juz luku?), Dwarven Shield, Scale Armor, Soldier Helmet, Chain Legsy.
|
Cytuj:
|
Sorka, ale ponowie pytanie:
Gdzie expić sorkiem 20 lvl, 34 mlvl, nie mam PACC:( , w grę wchodzi: SD, HMM, GFB i explo Proszę o w miarę szybką odpowiedź (Jakby hunty to gram na Harmonii) |
Cytuj:
|
ja mam pala na 13 lev , na razie mam skile 55/42, ale planuje miec na 14 60/45
czy oplaca mi sie expic na cycach? ile strzal idzie na nie (3-4, czy 4-5)? bo operuje z Thais i gram na pvp-enforced, wiec kopalnie kazo odpadaja :( |
hrhr..
tera moja kolej - gdzie expić na paccowych terenach - sorc lvl 12 skille 16\18, dobry sprzęt (c set, f axe, medusa shield, crusader helmet, p ammy) najlepiej bez użycia runek (ewentualnie mała ilość) |
@up
Narazie sorc bez uzycia run tylko roty polecam darashie jak chcesz mozesz chodzic z runkami na jakies ruzne nieumarlaki a ja mam pytanie czy dobrze bede expil na 24lvl pally larvy?? |
yhym
na jakich skillach i levelu moge pokonac mino guarda bez uha
<scale armor dwarven shield scarf spike sword soldier helmet brass legs knight> odpowiedzcie prosze |
UUUUUU trudno mi powiedzieć z takim słabym eq. Ja je solowałem na 55/50 z fsem i wtedy UH nie schodził.
|
Jakie powinien miec palek na 12 lev skille bo niezbyt wiem i gdzie powinienem expic skille 50/39 eq: dragon shield, crown helmet, p legs, scale arm albo noble,scarf noi oczywiscie bolty albo strzaly prosze o odp ;]
|
Jak grałem jeszcze palladynkiem (...) to mieszkałem w Carlin i chodziłem na GhostLand. Polecam wszystkim palladynkom. Jest duży exp i dużo kaski!Jest też tylko ryzyko że zarąbie cie scorp trucizną. I nie wchodzić do fd albo do dsow! (wiem coś na ten temat ... :P).
LvL: 8+ (!!!) SkiLLs: 30+/30+ Mlvl: 2-4 |
Smoczek
Z jakim skilem zabije smoka ??
|
Cytuj:
Z 65/65 skillami, Giant Swordem/DL'ka dasz radę...ale solowanie smoka nigdy nie jest bezpieczne ;/ |
Na mojich skillach, tzn.63/62 na czym mogę expić, najlepiej bez lub z małą ilością UH?
Dodam że mam pacc'a |
Ja mam 24 lvl (palladyn) Ostatnio dużo skilluje... Więc mam pytanko.
Mając skille *distans: 52-58 (skilluje) *shielding: 49-52 Na jakie potworki mam chodzić?? Szukam potworków, na które nie musze brać UH'ów no chyba, że loot zawsze się zwraca; i dużo expa za nie leci... Wiem, że pewnie ktoś już tutaj o to zapytał, jednak niechciało mi się szukać z pośród kilku tysiecy... :confused: :] |
Cytuj:
topic: Mag i druid do 20 lvl Ghoule ( jak na IotK nawet do 25). Później z summonami na jakieś lepsze stfforki. Ghoule są genialne z powodu life ringa ;p RYC: Do 10 lvl Trolle, później Dwarfy i Soldki, później zamek (mino guardy i zerki). Pally: Od razu proponuje wild warriory, później ze skillem 40+ idziemy na ghoule. Po ghostlandzie PoH. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:16. |