![]() |
My best solo
2 x Beho + ghoul 4 gfb xD
Dwarfy Guardy Cyclopki xD :baby: |
dragon solo
level22 sorc |
40lvl EK 76/75 :
Acient Scarab Giant Spider Dragon Moje najlepsze solóweczki Drag byl na 25lvlu a reszta na 40 :evul: |
A ja pokonalem witch :) :) :) :)
|
-.-
---------------------------------------------------
| knight | | gs solo na 27lvl 76/74 | | dragon lord solo 46lvl 83/81 + explosions ofkors | | druid 12lvl 19 mlvl | | dragon (mam nawet filmik jak ktos nie wierzy) | --------------------------------------------------- |
The Best monster is...
Od 13 levela ( czy nawet moze 12 [ bo dobrze nie pamietam] ) zabijalem ds (demon skeletony) bez zadnych uhow itd. bo przeciez palkiem na odleglosc.
Ostatnio moim the best jest dragon ( juz zabilem 2 ) na 21 levelu ze skillami (nedzne ale z nikim nigdy nie trenilem, lecz mam zamiar) 54/38. Palaś :lucznik: oczywiście B) |
Druid:
-Drag na 16 poziomie. (9 SD i kilka(naście?) UH) -Zerk z uciekającym blokerem (ja z SD bloker wiał :) ) Paladyn : -Cyce na 8 poziomie ze skillami 32/28 -Demon Skieletory na 11 poziomie skille 47/45 ... i best... Zerki na 2 szoty z kuszy schodziły z BoH na 25 poziomie 70/66 - Dragi huntuje do dzisiaj :P Knight: -Dwarf Guard (zszedł koledze 1 UH) 55/50 - Mass hunty na Ghoule robiłem z 50/47 - Teraz mass hunty na Dwarf Soldiery 60/58 Puchar Puchar! :cup: :) comments plx :) |
ja ubiłem 55 level knight
był na afk z monkiem biłam po 2,5,7 best na nim 20 19 knight skills 61/58 :) Ps fajny loot xD |
Dragon
Dragon paladynem na 18lvl z utamo vita bez zadnych hmm-ow lmm-ow gfb explo itp z samych beltow ;]
|
ja 9 lvl palkiem zabilem 19lvl knighta... :cup:
ale on nie byl afk :baby: ps: loot taki sobie ;) |
moje najlepsze solo
moim palkiem na 15 lvl skille 59 dragon solo poszlo mi chyba 10 uhów :)
|
1. 14 Pallek 47 Distansa, z łuku wchodziło hitów nawet po 50+ ok. 2 exury gran w draga.
2. 37 Rycek 59 Sworda, Giant Sword hity nawet ładne, mało uh vs Giant Spider :) |
Mino gurad i cyc 15 lv skile 47/41 (mialem 48/43 ale gs mnie zabil jakaś pala zlurowala go pod venore;()
|
Na 16lvl Slime pod Carlin ubiłem
|
Zabliem przed hwilą na solo z gfb beholdera, jestem magikiem mam 13lvl i 16mlvl
|
ja na 11 lvl ubilem bh z HMM
nie wzialem loota bo byly 3 slimy a nie mialem runkow a zycie czerwone Galana Sorc |
Co ja ZAbiłem ?
Ja Na 21lvl Zabilem Solo Dragona z 2 uhami z samych boltów :) :) . Skille 65/52. potem zabilem dwoch magow i wszedlem na dsy i juz nie wyszedlem... ;( ;( . oczywiscie ja paladyn :) :lucznik: :flaga_pl: Gora !
|
best solo
Ubiłem sobie draga 3UH spadly i zerka bez strat w HP (pall 30lvl)
|
Nie mam sie czym co prawda chwalic...
.. no ale trudno. na rooku 7 lev. Orc'a Spermana... a statysty nie wiem,ale z takim levelem na pewno slabe. a pozniej z HMM'ow ubilem scorpiona :P
|
Cytuj:
ja zabilem GS'a na 19 lvl Knight skille 55/54 jak bedzie mi sie chcialo to edytuje posta i wstawie foto :) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:55. |