![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
/Lotress |
Cytuj:
|
Cytuj:
Polecam gorąco wszystkich bo tych co podałem mają naprawdę ciekawy materiał do przesłuchania. Cytuj:
|
Po pierwszym przesłuchaniu "Dwuznacznie" napisałem, że lepiej niech wraca do freestyle. Cofam te słowa ; >
Czym więcej słucham tej płyty, tym lepsza mi się wydaje. "Autorytet", "Tam i z powrotem" <3 Edit: Widział ktoś teledysk do "Jestem Dżonson" od alkopoligami? Dawno nie słyszałem tak słabego rapu. |
@UP:
Chyba zrobili teledysk do najgorszego kawałka z płyty ;d. Ogólnie płyta sporo lepsza, ale chyba głównie dzięki gościom bo Łysonżi jednak nie powala. Ale najgorszy też nie jest. |
Btw, wracając do tematu zagranicznych raperów- to biały koleś, emigrant rosyjski, sieka w chuj mocne kawałki. Przejebane flow, ogólnie daje zajebiste rapsy- Ivan Ives.
|
Cytuj:
|
|
Nie podoba mi się.
|
Jakoś się nie zdziwiłem :c
|
Taki z niego bad boy, to niech bank okradnie.
|
Cytuj:
@piramjida no, z tym kanye to beeeeeeeka : D szkoda ze nie widzialem tego w tv ; // dopiero pozniej przeczytalem na necie : ) |
Cytuj:
Jakiś taki bez polotu. |
|
a mi się średnio podoba, takie ni jakie wg mnie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zauwaz, ze na nikogo twoje prowokacje juz nie robia wrazenia. ; @topic ostatnio wkrecily mi sie kawalki Brudnych Serc, czekam na plytke ; p a fajne jest jeszcze Note2, dalej oczywiscie mecze Lavorame i jeszcze wkrecil mi sie strasznie jeden kawalek Teta - Bez wazeliny, Ostry ma tam dobra zwrote ; ) |
Cytuj:
|
Właśnie zwrotka ostrego jest uznawana za jedną z najgorszych jakie skleił i prawdę mówiąc, też myślę, że w tym kawałku tet > ostr ;) However, bit mistrzowski.
Ad. Stopro, słabe jak zwykle ;) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:31. |