![]() |
Oficjalnie i uroczyście ogłaszam koniec krucjaty przeciw Albertusowi. Od dziś go kocham : o
Zazdroszczę ci, moje życie przy twoim to jak szary papier do dupy przy oczojebnym czasopiśmie dla nastolatek :\ @down: Jak "pedarasta" ;D |
Cytuj:
bo tego drugiego se nie życzę. UP. No bo możesz mnie kochać jak fan albo jak pedarasta... a tego drugiego se nie życzę. ps. Możesz założyć temat o fan clubie ;D |
Córka chłopa mamy, rotfl.
Cytuj:
|
Cytuj:
http://img.photobucket.com/albums/v6...yfacepalms.jpg |
Albertus Rothflfs8o
|
ALBERTUS OVERKILL |
Powrót słonika z odległych czasów? A może reinkarnacja?
|
Cytuj:
@Edit o, nawet data się znalazła : > Data dołączenia: 10-08-2005 @Edit2 No proszę znalazłem jeszcze starsze konto: 17-03-2005 : DD Cytuj:
|
Napisz jak ci tam z matmy poszedlo.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Abertus zna świetnie kobiece rzycie, a po szkole świetnie będzie znał geometrię (bardziej od arytmetyki przyda mu się geometria do konstruowania wypieków np idealna bułka, a nie to co dzisiaj kupiłem, jakiś owal krzywy -.-). @Down Ja myślałem, że... że... każda bułka jest jak DZIECKO twórcy! JAK ŚMIESZ! Każda z tych 2000 powinna być idealna, i to nie od foremki, ręcznie. I wtedy możesz o sobie powiedzieć, że jesteś profesjonalistą. Nie liczy się ilość, a jakość. XD HEEHHHEHEHEHE |
Cytuj:
UP. Myślisz ze ktoś patrzy jaka jest bułka jak idzie ich 2000 a 1 piekarz + 1 uczeń ( jak jest) łapie??? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|