![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic: Soveelis: Ten "fake" ujdzie w tłumie. Według mnie brakuje tam tej krwi na ziemi jak kogoś zranisz. Te łuki dziwne (wiem ze ognia), jak strzały w trawie to powinny sie wbic mniejwiencej na wysokosc grotu. Ogulnie moze być ale popracuj jeszcze. |
fajne te wasze fejki jak na pierwsze to dobre
|
Cytuj:
2) "niewidoczny napisa" jest mimo wszystko widoczny (użyłeś LemonChiffon zamiast White, ciulu) |
Poscik
Ogladalem te "fake" ale troche one dziwne :p
Ten ostatni to juz w ogule ... I teraz twoja kolej na "godne przyjmowanie krytyki" Aha Koper Of Drawna jedno pytanie :Czy ty zamiast zabawek dostawales bizonie jadra ???-.- http://foteka.pl/full/31118d4a769f6f...284a06613b.jpgto juz nie fake :P |
@up
Nie..Moich starych stac na prezenty dla mnie =] W przeciwienstwie do twoich ;] |
Koperek
Wszystko jest allright ale pzeciez cie wychowywali w Zoo !
Dostawales male pilki do gryzienia czy piszczace kosci ?? Jak ty taki "Bogaty"To pewnie miales nawet wlasna miske na wodei karme ^^ Aha ale jedno co do twojego "pseudo" to zaloze ze kumple (o ile ich masz :p ) by cie wysmieli gdybys kazal sie nazywac "Koper Of Drawno" Wiec nie udawaj :miecz: rycezyka ;) (A jak ich stac to najlepszym prezentem dla ciebie bedzie nowy rozum ;) ) |
A dla ciebie slownik ortograficzny niedorozwinieta maso mozgowa.(ten zwrot nie oznacza ze owy organ masz :>)Dlatego dziecko jesli masz juz wypisywac takie rzeczy to lepiej idz do sklepu kup slownik i wkuwaj to bo nic juz ci nie pomorze jesli w tym momencie nie zaczniesz sie uczyc =/. To byla przyjacielska rada ^^. Lepiej wyjdz z tego forum bo twoj nick mnie odstrasza..A jesli masz cos do mojego nicku to mowia na mnie Koper..Ale of Drawno mialo znaczyc ze jestem z Drawna ale skoro nie znasz podstaw angielskiego to nie mamy o czym gadac...
|
Boże... co za ułomne dziecko...
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@dj_fasolka: Używaj znaków interpunkcyjnych, bo trudno cokolwiek zrozumieć w twoim bełkocie. |
?? Co się do jasnej Cholery Dzieje! Ten temat to jeden wielki :topic:!!
Gratuluje modkom za extra obsługe forum! -.- @Topic... Dawajcie te swoje First Fake ... |
|
Mapke pewnie wziales z tibia.pl, a potworki tylko wkleiles. Ale bledow nie ma.
|
Cytuj:
I lepej se nauc pisac bo cos ci nie wyhodzi Po za tym wiesz,moje fejki miały jaką kolwiek fabułę...a Twoje to superkul wymiatacz robi jakiego questa -.- I teraz mnie wyzwiesz i powiesz że jakbym kazał Swoim kolegom nazywać się X-zero...wiesz jakbym im kazał się nazywać dj fasolka to bym został idiotą całego gimna -.- @2xup: No nie widzę błędów...ale to mało fejk, tylko wkleiłeś ferubrasa,trupy i demony |
Drzamich może być ten fake ale postaraj się bardziej
|
Just kidding ;d
1 fake ;d http://img260.imageshack.us/img260/5177/syfmz3.png 1/10 sam se daje ;< @down Zgadzam sie ;o Więcej nie zrobie bo to naprawde głupie ;d A oto sequel! http://img260.imageshack.us/img260/8...umerdwagn1.png ^ tam miało być procent przy 90 ;< @X-Zero Nareszcie! Ktoś przeczytał ten tekst na biało ^^ od dawna robie tylko wkleje cały.. może rekrutacje zrobieu? ;< @Glorzz (czy jak mu tam Wiem.. -.^ Siatka! |
Rotfl <10 znaków>
|
Wy*e*a*e* łbem o podłoge jak to czytałem. GZ humoru...
|
Dragonius powstrzymam się od oceny ale poproś dj_fasolka-prawdziwego evul fejkowca xD
Zrób coś co ma fabułę ;PP Ale to drugie śmieszne ;D @edit: Kasuj te ramki przy napisach ;] |
Hahahaha.... RoTfL <<BoOm>> Ups, chyba rozwaliłem stołek.
Nie no, ty to do kabaretu się nadajesz ;p. Większośc >>mądrych<< użytkowników ( w tym ja) używa do sklejania takiego programu.... GimP. KPW? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:33. |