![]() |
Cytuj:
|
MI wypadl c armor i k legs:(
|
dsm i mms ;(
|
Cytuj:
|
Niby nic...
Niby nic... ja stracilem nowiutkiego Serpent Sworda. Nie mialem nawet szans zeby go odzyskac. Zabila mnie palka lvl 30 (ja bylem na 15) i utopila cialo... :( Czemu?? Bo ja chlopak rzucil i na mnie padlo... No comment.
|
eee tam
Z tych fantów najgorsze moje:fs guardin shield i c helm:P
Pozdro! |
a to strata
mi wypadlo magic plate armor i demon shield i oczywiscie ukochany bp uh i 400 k i 43 plate
|
Demon shield...
|
c arm mi wypadł :(((((((((((((((((((
|
A mi wypadł fire axe ;( . stracilem tez 2 razy k armora , 1x c helmeta , 1x dragon shieda , 2 x fire axe ,- to sie nie liczy bo to przez hacka na 2 postaci :P ( ch** za***** mi caly set , kase , i runy ;/ )
|
',.,'
mi na drag huncie wypadly 2 bp SD(ale padlem przez huntera luring>?) ;/ ale nic z EQ ;]
|
Najcenniejszego?Crown Shield ,Dragon Hammer i Knight Legs...Wszystko w jednym dedzie na huncie smoków :( Mialem wtedy byc moze 20 lvl(nie pamiętam dokładnie ,dosyć dawno to bylo.Zresztą teraz mam 38 :P) i zachowywałem sie jak noobek ;s(i przestałem się tak zachowywać:P:P) Tarcze i Dragon H mialem w bp(biłem War Hammerem) a Knight Legsy na sobie...Przyszeld straszny lag i padlem. :| Rzeczy nie odzyskałem bo jeden z "kumpli" postanowił je sobie przywłaszczyć i zwiać :/ Ale jak narazie nic cenniejszego nie wypadło mi podczas śmierci.I oby sie tak nie stało.;)
|
A mi nic nie wypadlo :P Jakby wypadl mi warrior helmet, plate set , fire sword albo tower shield to bym sie poplakal :( Narazie mam 10 lvl :P
|
mi wypadlo dragon hammer demon shield ;( ale odzyskalem z nawiozkom crown armorem :evul:
|
Najcenniejsze co mi wypadlo to serpen sword i bp uh
(a tak w ogole to tylko 1 mnie zabili) |
Cytuj:
|
up:
no bo jak sie ma red skulla to aol nie chroni;] |
smierc
mi wypadl crown helmet i bp ze szpejami i jakimis 3 k ;( hunter ubil ;(
|
Mnie wypadl mój ukochany knife i wędka. ;( ;( ;(
|
No mi wypadl c-set ...:( (crown armor i crown legs) Bylem draga huntowac a nagle internet siadl i ded...:(:( bylem sam tam wiec nie odzyskalem nic bo internet wlaczyli po 2h :( chociaz wtedy juz chcialem konczyc z tibia i przygotowalem sie na to ze mi gs wypadl a tu c-set to i tak sie zalamalem :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:54. |