![]() |
Koniec
skonczylem z silvera teraz gram na guardi :) moje eq sprzedalem za 2 dychy jeszcze postac z mnustwem itemow musze senac za 3 , 4 dyszki i jest gicior bede od czasu do czasu zagladal na silvere dalfem henriusem pozdro
|
lol wszystko pieknie tylko kkiedy mi oddasz moje 1 k? akurat potrzebuje wiec mam nadizeje ze sie pospieszysz
|
A no witam witam i o zdrowko pytam :P
Mam niemila wiadomosc dla moich konkuretow w skillach :D wbilem dzisiaj shielda ;p to tyle narq |
Cytuj:
a tak pozatym jak juz sie chwalimy to ostatnio wbilem moj 1 milon expa pozdro all |
lol ja mam 28 shielda, wiec mnie sie boj :)
|
Hehe, u mnie tesh nie wida konkurenta :> 72/50 xD
|
@Dolor
Gz skilla ;] Nawet nie chcę mówić nic poza tym, oszczędzam słowa na pierwsze polskie silverowskie 90/90 w Twoim wykonaniu B) . |
Cytuj:
|
Mnie sie nie bój bo mam 55/41 chociaz tera mam reko~ i moge se skilowac:P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Równie dobrze może mieć konkurenta w aikauzenho (ale głupie)104/77<lól?>to co napisałem tu jest naprawde głupie ale to ma to samo znaczenie co napisał Holu!.(chyba):P |
Cytuj:
|
@ zemsta
juz rozpoczynasz klotnie cytuje ,,debil'' a tak wogle moze bys laskawie odpowiadal na msg w tibi, bo zes mnie prerfidnie zlal :/ |
wszyscy chetni na ORC FORTESS QEST proszeni sa zglosic (najlepiej do mnie lub na forum) mamy zamiar zrobic ten qest w jeden z dwoch dni PIATEK 14.04lub WTOREK 18.04 . Oczywiscie do tego czasu trzeba wbic 40lvl (jezeli ktos nie ma) godzina zrobienia qesta najlepiej dosc wczesna.(9-13).
Osoby ktore zglosily chec pojscia to :ligus pavlot ja sepor momsteam shortys konieczny gell kazek rastman kacperka wiadrociag (duzo osob:P) ale jak ktos chce to moze sie jeszcze zapisac |
Cytuj:
|
no bystry jestes, ze gadamy tu o polakach. Nikt by sie tego nie spodziewal.LoL. A tak wogle to bylo kierowane do rycerzy :p ale miniejsza z tym :)
|
A kto powiedzial ze to tylko o polakach?
To jest forum o tibia a konkretnie o Silverze. Holu jesli ty jestes szmata to ok (zgadzam sie :]) @Narkoman Niezawsze mam czas pisac i to ze nieodpisuje nie oznacza ze sie zlewam -.- |
@ zemsta
ok niech bedzie maly psikus. Zaczynam expic w koncu :) http://i41.photobucket.com/albums/e295/Narkoman/hmm.jpg |
Narkoman nic nie widac na tym SS'ku. :]
|
Cytuj:
Zemsta: Ja wiem co tam widac bo on skiluje na mojego chara monku wreszcie nie bedzie mi sie włamywal na konto:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:34. |