Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   "Album" - Komentarze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=69092)

Raxev 31-08-2007 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kuba1324 (Post 1633632)
A ty nie noś tyle puchu, bo się alergii nabawisz...:p

Puch i w dodatku tanie srebro! Lepiej zobacz skład tych naszyjników, wiesz jak to u ruskich, chorobę jakąś złapiesz..;d

darushu 01-09-2007 21:41

@luk-as95
Cytuj:

6. Boss'owie: w związku z tym, że fotki z Boss'ami sprowadzają się każdorazowo jedynie do ss'a w Trade-Room z lootem na wierzchu lub samej walki z nimi, postanowiliśmy podnieść wymagania. Jeżeli chcesz umieścić zdjęcie z którymś z nich postaraj się, aby było możliwie nietypowe - walka fistem / trapowanie z AS'em / lurowanie Munster'a do miasta, etc ...
Chyba nie przeszło regulaminu, aczkolwiek mnie przynajmniej ten widok cieszy... ;)

Gz Pan Klocek... Spory rarytasik :)

Xzizikur 03-09-2007 19:22

@kuba1324

I pomyslec, ze kiedys zaprosiles go na screena(lub sam sie wprosil):P

Xzizzbit.

MasterTusk 03-09-2007 20:12

#Mapet

gz lvla:) troche przerw miales to mysle ze zregenerowales sily na nastepny rook expienia:D

Marcin24 03-09-2007 20:23

Gratulacje Mapet, jedziesz od 1 lvlu na FACC?
@edit
Mapet, to tym bardziej gratuluję.

MasterMapet 03-09-2007 21:15

@Marcin24

Noom :]

@Tusk

NO no ... to byly wakacje
To co ,myslisz ze ciagle przed kompem siedzialem :D

MediaTecz 04-09-2007 15:57

Skad Pan Klocek ma ten nowy axe ?

Krzys Nemptor 04-09-2007 19:06

100k to prawie nic. Ja na 32 lvlu mam juz 80. Niedlugo dam screena.

Tebiator 04-09-2007 19:26

heheh usmialem sie ze zdjecia ow itemow KLOCK-CLANU

to co oni wszyscy maja ? to jest no sorki ale malo ;) ja mam duzo wiecej a zbieralem SAM powtarzam SAM ;)

ale i tak gz.

Black Warior 04-09-2007 19:35

GZ Klocek :p (jeśli to nie fake)
ale chyba dziś mnie nic już nie zdziwi :P

Krzys Nemptor 04-09-2007 19:49

Czyli lealuk kolejny hlvl na rooku ktory botuje. Gdzie sa teraz wszyscy ci ktorzy mnie zmieszali z błotem za brak dowodów?

Raxev 04-09-2007 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tebiator (Post 1639741)

to co oni wszyscy maja ? to jest no sorki ale malo ;) ja mam duzo wiecej a zbieralem SAM powtarzam SAM ;)

ale i tak gz.

Wrodzona skromność, zaprezentuj więc nam swoją kolekcję. I zaprezentuj nam chociaż ułamek tego, co pokazuje Pan Klocek, jak na razie dałeś fotkę z advem z 30 na 31 lvl ^.-

Pan Klocek 09-09-2007 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tebiator (Post 1639741)

ale i tak gz.

Ja też praktycznie zbieram sam. Ewentualna pomoc ze strony Kuzyna Klocka no i kochanej Como. Reszta klanu prawie nie gra. Nie zbieram itemków dla ilości. Nie chce plecaka ciast, present box wystarczy. Tak samo inne itemki, nie są na tyle rzadkie żeby je jakoś super kolekcjonować. Jaki problem robić armię 1 lvl żeby nazbierać jabłka? Albo banany?
Co innego piórka :D uwielbiam się w nich tarzać! Wrzucam je do pomieszczenia z Salmon Questem, wchodzę na samą górę i skacze na banie!

Co do Axe, jak już wspominałem, zwyczajny axe ale zdobyty w niezwyczajny sposób. Myślałem, że sie wszyscy po opisie domyślą. Nie miałem na myśli nikogo w błąd wprowadzać.

@Simon
Gratuluje mlw, ale BŁAGAM nie mów "tomba była zajęta", odmienia się "tomb był zajęty" - ten tomb, ten grobowiec :P

Kshaq 14-09-2007 14:24

Scobel napisz o tym na forum GM'ów. Spytaj się z jakiej racji oni to robią i dlaczego utrudniają tym samym Ci grę...

- Prodigy - 14-09-2007 14:37

Haha, Scobel, wybacz, że się śmieję (nie bawi mnie bynajmniej to, że ktoś Ci zwija loota), ale takiego numeru jeszcze nie widziałem... GMowie przychodzą ot tak sobie i zwijają BP? Skąd wiedzą, że akurat robisz lootbaga? Nie bardzo wiem o co chodzi... =p

Scobel 14-09-2007 14:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez - Prodigy - (Post 1651249)
Haha, Scobel, wybacz, że się śmieję (nie bawi mnie bynajmniej to, że ktoś Ci zwija loota), ale takiego numeru jeszcze nie widziałem... GMowie przychodzą ot tak sobie i zwijają BP? Skąd wiedzą, że akurat robisz lootbaga? Nie bardzo wiem o co chodzi... =p

Od okolo 1 miecha co dzien robie BP z lootem - warunek jeden musi byc malo osob by byl sens ... Bo stwierdzilem ze jest wsumie sens bo to czasem 10k gp z samego lootu plus 5k gp z samego zlota w loocie. Mialem z nim/nia takie akcje wczesniej tzn pojawiala sie jak byly jeszcze inne osoby i myslalem ze to wtedy moze oni mi kradna looty, a teraz pojawia sie zawsze sam/sama i nagle po tym jak odchodzi nie mam BP z lootem ... wokol nie ma nikogo ... wiec wiesz wiem ze to smieszne zabawne i wogole ale chodzi mi o to jaki w tym sens. Jestem chyba najbardziej oblegiwana osoba w Tibi przez GM i to wdodatku na Rooku !! Co ciekawe czasem ludzie graja lata i nei widza GM czy CM a u mnie dzien bez jednego czy drugiego to szok :D No chyba ze nie gram :P

R.R. 14-09-2007 14:56

@Scobel
Jesteś na ich czarnej liście czy co? Jakoś mi sie nie chce wierzyć, że codziennie ci GM podpie*dala backpacka z lootem :blazen:

Scobel 14-09-2007 14:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez R.R. (Post 1651266)
@Scobel
Jesteś na ich czarnej liście czy co? Jakoś mi sie nie chce wierzyć, że codziennie ci GM podpie*dala backpacka z lootem :blazen:

No moze nie co dzien ale co dwa trzy cztery dni :D, wiem ze to nieprawdopodobne i bardzo naiwne ale jaki bym mial w tym interes ??

W takie cos uwiezyc to szok, wiec jest milion innych tematow w ktorych mogl bym wam wciskac walka.

Wiesz leje na to czy mi kradna te bp czy nie jak nie oni to nooby :) Ale chodzi o to dla czego ...

Fpitolony w sprawe 14-09-2007 15:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kshaq (Post 1651237)
Scobel napisz o tym na forum GM'ów. Spytaj się z jakiej racji oni to robią i dlaczego utrudniają tym samym Ci grę...

@Scobel
Czytales post Kshaq? :>

kuba1324 14-09-2007 15:25

Naiwność nie zna granic... On was wkręca.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:27.