![]() |
Cytuj:
|
@luk-as95
Cytuj:
Gz Pan Klocek... Spory rarytasik :) |
@kuba1324
I pomyslec, ze kiedys zaprosiles go na screena(lub sam sie wprosil):P Xzizzbit. |
#Mapet
gz lvla:) troche przerw miales to mysle ze zregenerowales sily na nastepny rook expienia:D |
Gratulacje Mapet, jedziesz od 1 lvlu na FACC?
@edit Mapet, to tym bardziej gratuluję. |
@Marcin24
Noom :] @Tusk NO no ... to byly wakacje To co ,myslisz ze ciagle przed kompem siedzialem :D |
Skad Pan Klocek ma ten nowy axe ?
|
100k to prawie nic. Ja na 32 lvlu mam juz 80. Niedlugo dam screena.
|
heheh usmialem sie ze zdjecia ow itemow KLOCK-CLANU
to co oni wszyscy maja ? to jest no sorki ale malo ;) ja mam duzo wiecej a zbieralem SAM powtarzam SAM ;) ale i tak gz. |
GZ Klocek :p (jeśli to nie fake)
ale chyba dziś mnie nic już nie zdziwi :P |
Czyli lealuk kolejny hlvl na rooku ktory botuje. Gdzie sa teraz wszyscy ci ktorzy mnie zmieszali z błotem za brak dowodów?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co innego piórka :D uwielbiam się w nich tarzać! Wrzucam je do pomieszczenia z Salmon Questem, wchodzę na samą górę i skacze na banie! Co do Axe, jak już wspominałem, zwyczajny axe ale zdobyty w niezwyczajny sposób. Myślałem, że sie wszyscy po opisie domyślą. Nie miałem na myśli nikogo w błąd wprowadzać. @Simon Gratuluje mlw, ale BŁAGAM nie mów "tomba była zajęta", odmienia się "tomb był zajęty" - ten tomb, ten grobowiec :P |
Scobel napisz o tym na forum GM'ów. Spytaj się z jakiej racji oni to robią i dlaczego utrudniają tym samym Ci grę...
|
Haha, Scobel, wybacz, że się śmieję (nie bawi mnie bynajmniej to, że ktoś Ci zwija loota), ale takiego numeru jeszcze nie widziałem... GMowie przychodzą ot tak sobie i zwijają BP? Skąd wiedzą, że akurat robisz lootbaga? Nie bardzo wiem o co chodzi... =p
|
Cytuj:
|
@Scobel
Jesteś na ich czarnej liście czy co? Jakoś mi sie nie chce wierzyć, że codziennie ci GM podpie*dala backpacka z lootem :blazen: |
Cytuj:
W takie cos uwiezyc to szok, wiec jest milion innych tematow w ktorych mogl bym wam wciskac walka. Wiesz leje na to czy mi kradna te bp czy nie jak nie oni to nooby :) Ale chodzi o to dla czego ... |
Cytuj:
Czytales post Kshaq? :> |
Naiwność nie zna granic... On was wkręca.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:27. |