![]() |
Super wykonane
Tylko, że troche błędów w skillach za szybko napisałeś o około ~20 min potem to sie mnozy i sa duże różnice
|
Block na shielding?
..........
|
Cytuj:
|
JA powiem tak, wiem czym walczyc i mniej wiecej jak skilowac ale czy ktos moze mi powiedziec czy na 11 poziomie powinienem jechac ze skilami do 70 czy sobie oszczedzic trudu ?
|
@UP
Powinieneś sobie oszczedzic trudu, skile po 60 absolutnie wystarczą, dobij se 25lvl wtedy ewentualnie możesz wbic tą 70... @Topic Bardzo dokładny poradnik, postarałeś sie z tym "Przyblizonym czasie awansu..." |
..........
|
Cytuj:
Cytuj:
|
..........
|
małe pytanie
jestem tutaj od dzisiaj i jestem nowy ale mniejsza o to
chciałbym sie zapytać czy skille się bije dłużej po letnim ubdacie 07 ? prosze o odp i dzięki z góry ( a ten wstęp po to jakbym popełnił jakieś głupstwo w pytaniu ) :) |
Po update skile lecą szybciej. A nawiasem mówiąc thx za poradnik bardzo mi pomógł ;]
|
Cytuj:
Mam wysokie skille i gdy bije slima na Full Def z Knife za kazdym razem jest BloodHit (o ile można to nazwać BloodHit) i czy moj skill leci szybciej?? (Po UpDate xD) I jeszcze jedno. Czy jak skilluje to czy jak zdejme Armory (Np. P ammy/Scarf, Boots, Helmet, Legs, Armor) to czy shieldning będzie leciał szybciej czy tak samo?? Oczywiscie nie zdejmuje all eq bo bym zaliczył deda ale tak zebym nieobrywal za czesto. |
Fajny poradnik
Dzienks Jak by co to oceniam na
9 ----- 10 |
Fajowy poradniczek
|
Cytuj:
Cytuj:
Czy ktoś tutaj czyta ze zrozumieniem, w tym poradniku wszystko pisze...X(X( |
Ładny poradnik :). Wielu sie on przyda
|
Takie małe sprostowanie.. nie wiem czy już ktoś o tym wspominał bo nie za bardzo chce mi się czytać wszystkie posty ale do rzeczy.
Hmmm.. z tego co zauważyłem w artykule piszesz o uderzeniu kogoś "z chmurka" 30 razy pod rząd a to trwa minutę. Jedno uderzenie trwa zatem 2 sekundy a nie jedną. Ponieważ w treningu już "jakieś" doświadczenie posiadam, zauważyłem że owa blokada nie włącza sie po 30 "chmurkach" tj. po minucie tylko po 15 chmurkach/30 sekundach. Tak więc skuteczny trening to zadawanie jednego+ blood hita na 30 sekund.. 15 "chmurek" 1 blood hit 15 "chmurek" 1 blood hit. Pozdrawiam. |
..........
|
to normalne na slimach ... co jakis czas lepiej zabic matke i poczekac na nowa ... bo po dluzszym czasie slimy sa bardziej agresywne ;]
|
..........
|
no tak ... im dluzej je bijesz tym mocniej Cie beda hitac ... dlatego warto zmieniac matke co jakis czas ;] poprostu zabij matke i poczekaj na nowy spawn ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:55. |